![]() |
You guys are freakin INSANE :D :lol: :D :lol:
... si banuiesc ca nu mai are rost sa spun si eu cu cine votez... :wink: (totusi, pentru a evita orice confuzii... Demona :D ) |
Thank you kind Sir...
|
Originally Posted by aditza2004:
Ai putea sa ramai surprinsa aditza! :) |
Cine ar vota-o pe aia? R U isane? Si dupa ce iai facut varza casa si familia, nu cred ca ar vota nimeni impotriva ta... Nu eu! Go Demona! Kepp on kicking ass! As long as it's not mine. :D
P.S. I like your rank Demona! Congrats! |
Pai nah...ziceam shi eu ogto. Cin` shtie. ;) Oricum eu inca ashtept. E posibila o citatzie de la politzie...etc...stuff like this! Probabil am exagerat, but felt tooo damn good, not to be right!!! ;)
..and thx ogto...for the rank stuff... :) |
Your welcome! Eu ma asteptam sa pui la rank: Rock Chick, Blood Sucker, Vampire Slayer, Bitch, Ass Kicker, Bad MTF-ing LADY... Dar ma-i surprins. :D
|
Originally Posted by ogto:
Da` toate chestile astea nu intra in aceeashi categorie...your Worst Nightmare... ;) Shi chestia cu Vampire Slayer...I would never slay a vampire! I LOVE VAMPIRES!!!!!! I would kill Buffy!!! So put there..."Buffy Slayer"... ;) |
felicitari Demona pentru rankul tau. :) la 2000 ce se intampla?
|
Te bate Staff-ul ca ai postat prea mult... Da chiar, la 1000 primesc admin? Sau pot primi admin in functie de posturi?
|
Originally Posted by ogto:
Lol... in nici un caz! Tu nu realizezi ce ar insemna sa ai admin... adica cine ajunge la 1000 de posturi sa aiba admin? In nici un caz! |
de 20 de minute stau si citesc topicul asta sa imi dau seama ca Demona e mare personalitate pe aici,dar scuzati,putea-ti sa-i gasiti o concurenta pe masura.Evanescence e...prea jos pentru ea.Jolie mai merge.Oricum,Demona are votul meu.:)Cat e scorul?
|
Nu conteaza cat e scorul... Evanescence are o si Demona are toate voturile... Conteaza scorul? :D
|
Thx to Undomiel & Flow...
|
Bineinteles ca Demona e mare personalitate pe forum! She`s our one and only Demon! Fara ea, am fi un Demonless forum!
|
Hai mai dati poze ca-mi place!!! :P :P
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Nah asha! Uitatzi ca Gollum cere poze cu Evanescence. Numai voi shtizi de unde atzi facut poza cu ea. Omu` cere...!!! Ce mai ashteptatzi...Sfanta Treime??? Trebe` sa spuna o rugaciune cumva? ;) Gollum, incearca cu "Tatal nostru"... ;) |
Azi e zi de doliu (ce porcarie nu-i asa... :roll: ) si nu avem voie sa ne distram! Asa ca no pics de la Sfanta Treime! :P
|
Originally Posted by TLD:
Profitzi de situatzie!!! :evil: |
Originally Posted by Demona:
Hmm....cine a zis ca vreau poze cu evanescence? :) Eu vreau cu tine (demona) :P :P :P :P 8) |
Nu mai sunt poze cu mine! Azi e zi de doliu... |
Cum sa nu mai fie poze?! Intotdeauna exista poze cu fete frumoase!!
8) 8) :P :P (*) (*) |
Da` cine zice ca eu sunt frumoasa? Vezi Sméagol, asta se numeshte tzapa! |
Un forum intreg! Si tot nu crezi? Ai iesit invingatoare contra Angelinei Jolie si Evanescence... asta spune multe! Asa ca trebuie sa accepti adevarul: ESTI FRUMOASA! :D |
Originally Posted by emanuel:
ar fi fost culmea sa castige Balena :P |
am vazut poze cu demona si e frumoasa(parerea mea de fata).concurentza loiala ati pus cand a fost meciul cu ea impotriva lui jolie,dar n-a fost fair cand a fost impotriva lui evanescence.eu ma gandeam ca meciurile astea se fac pentru ca exista unele asemanari intre concurenti,iar demona e cat bratul lui evanescence.intrebare pentru demona:esti bruneta natural? :)
|
Cred ca atzi orbit de la prea multe poze cu mine! Pe bune!...But, thx thou.
8) Dragutz din partea voastra! |
Asa crezi tu! Am mai suporta cateva seturi de poze! MAY, 27, 2004... Bucharest... Coming Soon... |
ce se intampla atunci? :roll:
|
O noua intalnire a CineMagistilor (deocamdata neoficiala...)
|
thanks emanuel.sper sa reusesc sa vin si eu. :) |
Originally Posted by Undomiel:
fratilor,aici ii dau dreptate fetei.i-am dat lui Evanescence satisfactia ca poate fii comparata cu Demona.si asa asta cauta de ani de zile,sa ajunga ca ea. :( pentru Undomiel:iti zic eu,e bruneta NATURAL! |
Originally Posted by Undomiel:
Da! De ce? |
Emanuel-pai dak venim la bucuresti in 27 ce-i facem cu tiffu'?Ca park atunci e in plina desfasurare?! |
Originally Posted by raptor:
...Pai...e altceva la mijloc pe data aia..nu tiffu`!!! :roll: |
ceeeeee?vrem si noi sssssa stimmmmm,nepressssuitule....
|
hahahaha!iar e ziua lu demona?
|
Nu, e ziua lui Cristo, fratele meu, alias Wolverine... :D
|
aha!am inteles.LA MULTI ANI de pa acum!
|
Aha adik il imbatam sau ne imbata el... cum era traditia?! :roll: A... si imi place anuntul lu emanuel :lol: coming soon auzi tu! :lol: Parca ar fiu un fel de ceidin bucureasti vs cei din afara bucurestiului :lol: Nu conteaza cine castiga Alieni sau Predatorii castiga la vara (mi-am invatat lectia! ;) )
|
Pe 27 e TIFF-ul?
Pai daca e asa venim noi acolo :) |
Utilizatori inregistrati: Ambra Blu, BeNnY, Charlotte, Demona, Evanescence, Ilila, TLD
:) Sunt de parere ca nu ar trebui sa fie asa de aproape una de alta :) Nu de alta dar it might get ugly! |
Originally Posted by Freak_on_a_Leash:
ce ar fi sa nu ma mai comparati cu vaca aia?se crede mult prea importanta si nu e nimic de capul ei.dar sunteti prea prosti sa observati chestia asta.ce naiba?v-ati indragostit de ea.ochii ei v-au fermecat de nu vedeti ce prefacuta e? |
Cred ca vorbesc in numele majoritatii cand spun ca noi consideram ca tu esti vaca.
Ea nu se crede importanta, ea e chiar modesta, dar noi o facem importanta... e o diferenta sa stii. Ceva imi spune ca esti purtatorul Vacii Nebune Din nou cred ca vorbesc in numele majoritatii cand spun ca nu mi s-a parut de nici un fel prefacuta! |
Originally Posted by Evanescence:
Draga mea...te-ai uitat in oglinda in ultima vreme sa vezi care e vaca shi care nu e? Nu o sa comentez prea mult chestia de mai sus. Cat despre alegerea celorlatzi le apartzine. Cand o sa le demonstrez ca sunt o prefacuta atunci o sa itzi dea dreptate, cat despre tine...demonstrezi tot mai des cat de cretina potzi fi! Oops! E cuvantul prea greu pentru tine? Asta e! Shi tocmai am observat ceva...semnatura ta..."Everybody's fool" - Evanescence...asculta bine versurile melodiei..."somehow u got everybody fooled...now you're everybody's fool!" ...Te regaseshti in spusele astea? |
Hm... Haideti so luam ca atare... Vaca fiind Demona, Evanescene este Balena. Deci am ajuns inapoi de unde am inceput... Evanescence, mai bine lasate pana nu iti da Demona foc la casa si in consecinta iti va da foc si tie. :D
|
cred ca abia asteapta Demona sa-i faca o baie in formol lu Evanescence.
|
Pe zi ce trece, devine tot mai evident...
Demona, Evanescence, please get a room! :o |
Am citit tot ce s-a scris mai sus.
Nu comentez cuvintele si jignirile care m-au intristat... Aici este un forum unde se poarta discutii despre filme. V-as ruga sa incetati acest conflict, si ii rog pe toti userii sa nu mai puna paie pe foc! Daca mai vad astfel de discutii la acest topic sau altundeva mesajele vor fi sterse, sau topicul inchis. Deci va rog sa incetati! Multumesc! |
k.Oricum...hmmm...o sa apar si eu in capitala,desi asta se cheama k o sa pierd vizionarea de 9 ore lotr care o s-o fak astia la tifff... :evil: grrr....
alea-altele,contatzi pe mine.! |
Pai, mai e timp pana atunci... poate il sarbatorim la Cluj, nu?
Cel mai mare cadou pentru el ar fi sa vada 9 ore de LOTR la cinema... ar fi ziua perfecta pentru un adevarat fan... si mai stiu eu pe cativa care ar veni la acest eveniment... :wink: Poate facem intalnirea la Cluj in mai, cine stie??? |
All times are GMT +2. The time now is 05:43. |