![]() |
Ok.Thx.I'll remember that
|
checkin` one-two...
|
Ya - kha - bi - bi...
sunt un fundamentalist elf... |
Demona,stiu ca poate cer prea mult si cererea mea e cam ciudata.te-ai ganduit vreodata cum ar suna rugaciunea "Tatal nostru" in sindarina?ai putea s-o traduci daca nu cer prea mult bineinteles!multumesc!
|
:lol: Undomiel.."faca-se voia ta..." ;)
Adarem Adarem i ne menel Aer ess lin aen, Ardh lin tolo, iest lin aen Ne menel a ned amar. Si anno i mast vin orui ammen Ah ammen aranno raegath vin, Be arannam an raegdain vin, Ah u-dogo na-vael ammen Dan leithio ammnen ed ulug! Amen. Bun asha Undomiel? Sa nu-mi spui ca o s-o invetzi shi de acum itzi spui rugaciunea de noapte in sindarina. Thou...it's an idea...:roll: |
bu - hu - hu !
|
care-i treaba leonarde?
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Ignore him! Don't pay attention to the hipocrites! |
|
Originally Posted by TLD:
da vad ca are planuri mari!! |
Originally Posted by Demona:
multumesc demona! :) dupa cum spui:it's an idea...! ;) |
undomiel la protzap. si drop de undomiel...
|
Originally Posted by Leonard Pyron:
what d'a f*** you want?? |
datzi-mi shi mie inger-ingerashul meu in afrikaans...
|
Nice Hobbitses! We's likes them.....yessssssss
|
P.S: In ce mod am facut al 2000-lea mesaj... :roll: |
De ce va agitatzi mah atata ? Lasatzi-l k nu vdetzi k face mishto' de voi shi reusheshte ?
|
Originally Posted by Gaandalf:
|
da tu cum de nu ai semnatura? |
Pt ca eu sunt taticul lor... |
not a very inteligent answer |
merci gaandalfe!TLD,Smeagol-Gollum ignorati-l pe piron.chiar trebuie sa coboram la nivelul "inteligenta sub-zero" pentru un ratat ca el? |
don't u think youre pushing the envelope jus a little??(ii pt smeagol) :roll: |
Asha ca gasesc pe totzi shi va casapesc. Felii va fac, incepand cu dragul vostru LeonardPiron. Imi facetzi mIRC din topica? E a treia oara ca se zice IGNORE PIRON, voi nimic. Cand o sa aiba ceva inteligent de spus, precis o sa fie ascultat shi de altzii...nu numai de voi...
|
demona,te rog spune-mi si mie cum se zice in elfa,celebra inscriptie de pe inelul lui sauron?multumesc.
|
Originally Posted by Little Dique:
"Er-chorf a thorthad hain bain, Er-chorf hain, Er-chorf a thoged hain bain a din fuin an nuded hain." |
Demona, stiu ca intrebarea mea e stupida dar tot o sa te intreb, exista injuraturi in limba elfilor? Si daca da, stii catvea? :D :P :-?
|
Originally Posted by ogto:
:lol: :lol: Hai ca mi-a placut..... :D |
Nu exista! Erau prea nobili sa se injoseasca cu asha ceva. Nici macar "shut up" nu se spune la ei. Se spune "don't speak"...ca suna mai frumos! Oricum ce ai vrea sa injure? Luate-ar Balrogu`?! ;) |
|
Ai incercat de ti-a ieshit?? :lol: :lol:
|
Originally Posted by WraIth:
|
shi ia zi shi tu niste injuraturi
|
No curse words on forum...... :lol: Maybe later :wink: (quenyan zici :P) |
Ce va casapesc eu pe voi. Numa` sa-mi intinatzi una bucata elfa. Injuratzi in engleza sau franceza. Matrix Reloaded are exemple bune de injuraturi. :evil:
|
|
:lol: :lol: :lol: se murdareshte elfa cu astfel de chestii...... tii mult la ea :wink: impresive |
Ma indoiesc ca ala o sa-tzi zica "huh". O sa te intrebe daca l-ai injurat shi o sa tzi-o dea in freza! Asha ca oricum, care e farmecu`? Sau oricum nu ai curaj sa-l injuri sa te auda?! :lol: |
Daca numai asta aveau, fie si asta...
"don't speak"... :w00t: |
Lol... Sunt dezamagit... Elfii cand se supara ar trebui sa injure, ca atunci cand de bateau cu Sauron, mergeau la el si il injurau... sa zica ceva de genul: "May Trees eat you and spit you out!" sau "May your salad spit in itself and you will be food poisoned!"... Aia cu "don't speak" nu are intensitate, imi aduce aminte de melodie. :shock: :P |
Bey, elfii erau directzi. Nu le convenea ceva, bagau sajeata in tine. Simplu! 8) |
Deci daca trag cu o sageata in tine este echivalent cu a spune: "eat shit and die"... Acum inteleg... :shock: :huh: :hmm:
|
Exact!!! |
elfii erau nobili.nu trageau in nimeni fara motiv!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Originally Posted by Undomiel:
cu ocazia asta mi-a adus aminte de faza cand Aragorn,Legolas shi Gimli se intalnesc cu Riders of Rohan,shi L ii i-a apararea lui G............da' a avut motiv intemeiat |
Originally Posted by WraIth:
dar dar nu a tras....doar s-a facut (ca sa-i intimideze pe aia) |
Daca capul piticului era ceva mai sus de pamant, Eomer l-ar fi taiat shi Legolas ar fi avut motiv sa se joace de-a Cupidon! ;)
|
shi dupa ce se juca de-a cupidon se juca de-a mortu! :sleep: |
Nu doar elfii erau nobili dar si shtrumpfii aveau ceva de o rara demnitate sufleteasca. Baq chiar Fred si Barney erau de o aleasa tzinuta etica si moala...
|
ce treaba au fred si barney cu elfii si shtumpfii? :huh: |
All times are GMT +2. The time now is 18:50. |