![]() |
1. Edward Scissorhands
2. Bad Boys I+II 3. Star Wars I+II+IV+V+VI 4. The Usual Suspects 5. Face Off Din toate genurile! Am modificat pt ca nu puteam sa nu pun in top Face Off |
Originally Posted by GhitzaCartitza:
Very unusual top movies... :) |
salut! :)
e primul meu post asa ca ma prezint... :) dar nu e vreo ordine. apocalypse now dancer in the dark vremea tiganilor persona pulp fiction (deh...sunt tinerel) ufff...si lynch |
Originally Posted by Herzeleid:
true |
1. Memento
2. Eternal Sunshine Of The Spotless Mind 3. Mulholland Drive 4. Lost Highway 5. A Beautiful Mind |
un top 50 ar fi mai complet
dar incerc si cu doar 5 autori si filmele lor:
1. CHAPLIN - City Lights, The Gold Rush, The Great Dictator, Monsieur Verdoux, Limelight 2. FELLINI - Amarcord, La Dolce Vita, Roma 3. ROBERT ALTMAN - Short Cuts, The Player 4. ORSON WELLS - Citizen Kane 5. COPPOLA - The Godfather |
Nu sunt chiar favoritele mele dintre favorite, dar zic ca eu sa sunt cele mai "inteligente" dintre favorite. :D
5. Waking Life - really made me think 4. Dogma - made think and laugh. de multe ori simultan. 3. Amistad - made me think, laugh and cry! 2. Edward Scissorhands 1. Lista lui Schiendler |
la ora asta raspunsul-topul ar fi acesta (deseara ar putea fi putin diferit :)))
Eraserhead - atmosfera, qualitatea muncii lui Lynch si a lui Fisk, devotamentul lui Nance. Persona - intro, relatia Ullman/Anderson, povestile asistentei medicale, monologul filmat din 2 unghiuri, un film pe care orice scriitor cred ca-l invidiaza. Paris, Texas - personajele si povestea lor, filmarile... Odiseea Spatiala 2001 - un film intens vizual si auditiv, cu un titlu care ar trebui sa trimita mai repede la anul in care ai crede ca este facut... Reservoir Dogs (Pulp Fiction sau Kill Bill) - pentru buna dispozitie filmica! oricand pot intra in top Lilja 4-ever, Conversatia, Sacrificiul, Raging Bull, Spring, Summer, Fall, Winter and Spring, poate Hanna-bi sau chiar Pompeiul/PULSE-ul (concertele floyzilor). |
Originally Posted by gionloc:
desi nu e cinematografie, face parte si din preferatele mele... respect |
1. Gladiatorul
2. Stapanul Inelelor 3. Italian Job 4. O minte sclipitoare 5. Pearl Harbor |
hmm..5 filme ..cam greau..dar totusi
American Psycho The Machinist American history x Untouchables Se7en deci am mai multe dar cum topicul ii de 5 :(( :lol: 8) [/i] |
1. 21 grams
2. The Colour of Money 3. Sky Captain and the World of Tomorrow. 4. Zbor deasupra unui cuib de cuci. 5. Ultimo tango a Parigi. |
Nu vreau sa raspund, asa ca va rog sa ignorati mesajul, insa daca as raspunde azi ar arata asa:
5. Ripley's game. De ce? Tipul care-l joaca pe monsieur ripley. 4. Blue velvet. Vad ca evitati sa includeti lynch in topurile voastre. Va inteleg, daca as face un top l-as evita si eu. Dar de ce merita Blue Velvet? ala care-l joaca pe frank booth. Ciudat cum tin minte numele de personaje, dar de actori nu. Insa niciodata nu mi-am putut explica ce cauta Paul din Dune acolo, sau daca lynch si rossellini au o relatie hitchcockiana. 3. Tocmai am realizat ca daca numele de hitchcock nu este cenzurat automat de scriptul forumului, atunci pot sa spun cock cat vreau. cock cock cockcock. Daca insa hitchcock e cenzurat, asta nu e forum de cinematofili. Nu stiu daca s-a facut vreun film pe tema asta, insa ar fi cu siguranta mai bun decat badboys si starwars la un loc. 2. "Diner". Mickey Rourke. Hey, shut the cock up! I can write whatever I want here. Ca, de pilda, "Rumble Fish". "Angelheart". "Barfly". Barfly, unde frank stallone, prezent in cast, l-a inspirat pe rourke in a nu avea o cariera de actor. Si totusi, se pare ca sin city ii aduce, mai nou, roluri. Harrr, harrr, I'm a monster. Ma uit acum pe imdb ca sa vad in ce va juca. Killshot "An experienced mafia hit man becomes involved with a young stick-up man and killer." Oh yeah, vintage mickey rourke, near-mint condition, slight facial damage. 1. Salò o le 120 giornate di Sodoma. Fiind deja pe imdb am profitat un pic si am dat copy-paste titlului exact. Asa ar fi aratat fara imdb: 1. Filmul ala rau al lui pasolini. Revenind: 1. Salò o le 120 giornate di Sodoma. Fiind deja pe imdb am profitat un pic si am dat copy-paste titlului exact. Asa ar fi aratat fara imdb: Filmul de recomandat tuturor cunoscutilor. Hey, who needs a social life anyway? I know who...the guy who put starwars and badboys among his top 5 choices. 2. Flesh and blood, verhoeven. Cine si l-ar fi inchipuit pe rutger hauer in rol de eternul ratat? |
Top 5- 5. The Last Samurai
4. I, robot 3. Star Wars 3 2. Master&Commander 1. Armageddon pls faceti shi topuri mai mari |
Originally Posted by pier:
|
1).The Silence of the Lambs
2).Eyes Wide Shut 3).The Island 4).Panic Room 5).Lemony Snickets |
maine pb ca vor fi altele:
A Clockwork Orange Moulin Rouge Sunset Boulevard Psycho Mindhunters |
Good point st3fan.
Originally Posted by Rumpelstintzkin:
Originally Posted by Rumpelstintzkin:
poate o fi vorba totuºi de fratisu sau altcineva care intrã cu userul lui. Nu am încredere în cineva care-ºi schimbã preferinþele dupã cum bate vîntul. |
1. Oglinda(Tarkovski)
2. L'ultimo tango a Parigi 3. A Clockwork Orange 4. Europa 5. In the Mood for Love |
Barry Lyndon
A Clockwork Orange The Shining La strada Terminator 2 |
All times are GMT +2. The time now is 01:35. |