![]() |
A lui StefanDo e chiar rupere @-)
Pe stilul meu :P Ma bucur ca ideea a prins si au aparut o multime de foto faine cu care sa ne clatim okishorii. |
Eu nu ma bucur ca astia nu fac sectiune speciala!
|
Melancholia
![]() |
Stimati admini, faceti sectiune speciala !
Exista atatea panarame de sectiuni gen: Bursa, Imperiul simturilor, etc dar o sectiune foto (sora cinematografiei) nu se poate ? :( |
hai sa ne rezumam aici :)
tot paltinis ![]() |
Ne incanti in fiecare zi, Stefan.
Picaturi: ![]() |
Stefane, foarte bune pozele.
![]() |
nu pe mine
suntem la "our shots only" :) |
@marius: Pe trepte la Mitropolie ?
stefan ne da ceatza, rapture - sufletzel de artist :-* Pisica mea e a unei verisoare de-a sotiei, a la campagne. |
Da, e la mitropolie. Am avut o perioada de umblam nebun prin Iasi sa caut oameni sa-i fotografiez. Nu sunt un talent in domeniu, dar imi aduc aminte cu drag de acele vremuri boeme. Nu job, nu bani, nu prietena, doar eu, si mult, mult timp liber.
|
Stefan, dar explica-ne si noua: de ce nu faci sectiune speciala Foto?
|
@chix: unde ai gasit caprioare ? si pune pozele umpic mai mari pls. cu imageshack.us
|
@judex
pentru ca e trist sa ai o sectiune cu doua-trei topicuri. Acum entuziasmul e mare, dar oare cum va fi peste o luna-doua? |
2 Attachment(s)
Intrarea in biserica din Bogata Olteana, jud Brasov si clopotnita
PS : 1. cum faci tu marius_em sa pui o poza de 95 k cand mie la 41k mi-a spus ca depasesc limita ? 2. de ce nu se vad direct pozele puse de mine ? ce trebuie sa bifez sau sa fac ? Attachment 380 Attachment 381 |
Pisoii mei, cind inca ii aveam :(
![]() |
ba victor, citeste topicul inainte de a posta.
ai fi aflat cum sa pui poze cat de mari vrei. iti apreciez avatarul tho :) @anaemona: sunt dulci, parca au iesit din modelul fotoliului |
Originally Posted by StefanDo:
|
Originally Posted by teh_chix0r:
|
nici macar nu e data corecta, :)). ma rog, sunt varza cu foto-urile astea. am gasit chestia de mai sus, am pozat-o ca mi s-a parut funny, daca nu va place, treceti peste sau pe langa, :)
|
Una dintre puţinele mele încercări cu oameni:
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 23:08. |