![]() |
@judex bacsi: thanks
am gasit si eu videos: http://insidemovies.moviefone.com/20...-speech-video/ nu e numai sandra ci mai multe best moments iar gluma cu Waltz si evreii a fost foarte tare =)) ma mir ca i-au lasat s-o faca. |
14/24 Am dat-o in bara la scurtmetraje si la cele legate de sunet... :|
|
Sa imi explice si mie cineva cum de Avatar a luat Oscar pentru Cinematography?? Mi se pare cel mai revoltator Oscar acordat anul asta. Pentru ce a luat?Pentru green screen? L-as fi dat cu ochii inchisi lui Inglourious Basterds sau The White Ribbon.Cat despre BP,previzibil,v-am spus eu ca ia The Hurt Locker cu mult inainte sa ia toate celelalte premii Guild and shit :)). Da, pentru mine THL as a whole e peste Avatar,dar nu si peste A Serious Man sau Inglourious Basterds.Poate ca,cu manevra asta si-au omorat audienta pentru anul viitor,fiindca sincer,majoritatea celor care s-au uitat au facut-o pentru Taylor,Zac si pentru a vedea Avatar castigand,dar ma bucur intr-un fel ca au dat asa un premiu mare unui film atat de mic,care avea nevoie de el. The Hurt Locker won me over la secventa in care razvratitul nostru se intoarce de pe front si sotia il trimite sa ia o cutie de cereale si ajuns in acel sector, are fata aceea debusolata,pierdut parca in spatiu,dezintegrat din societate,nereusind sa isi mai gaseasca locul,fiindca aceea nu mai era lumea lui.
|
Cinematography inseamna directia de imagine, adica nu cameramanul, ci cel care conduce departamentul si care concepe imaginea in ansamblul ei, fie ca e realizata cu un Krasnogorsk pe arc, fie ca e digitalizata si retusata die grosse in postproductie. Este normal sa ia Avatar, asa cum normal era sa ia si pentru montaj si chiar sunet.
|
Da, Avatar a luat pe merit oscarul pt imagine. Am vazut un making of... munca a fost dubla daca nu tripla. In anumite cadre s-a putut observa o foarte mica nesiguranta in ceea ce faceau... dar mergeau mai departe cu increderea ca James stia ce face.
Imi pare rau ca au facut misto de film. Asta a fost aiurea intradevar. Adica, sa fim seriosi, 2012 a fost jos rau de tot in comparatie cu Avatarul si ei au ras de Avatar. Pana la urma au ras de ambitia obsedanta a lui Cameron de a repeta istoria. Pacat. Asta e lumea showbiz-ului. Sandra Bulock cu zmeura si oscar. Asta a fost a anului. In rest... nice show. |
Mi-a placut avatar,si mi se pare o productie reusita
|
All times are GMT +2. The time now is 03:34. |