![]() |
Originally Posted by hellsteed:
Look who likes to talk dirty during... :)) |
Prefer varianta lui Chambord. :))
|
Topicu asta e ca un Glory Hole
|
yeah tight hole, aint ? :))
|
Originally Posted by vave:
and ... Poles |
Originally Posted by Chambord:
|
|
Originally Posted by Chambord:
Cand Hole l-a intalnit pe Pole... http://www.youtube.com/watch?v=F-bsf2x-aeE |
M-am hotarat!!! O sa o fac cu SoricicaMov!!!! Experimental. Sa vad daca-mi dau duhu' :))
|
Hai ca ne-ntelegem ca cucu-n gura. Eu mai fut vreo juma' de ora si bag cornul. :D
|
Originally Posted by SoX:
Gosh... sa inteleg ca trebuie sa o facem cu popa langa noi si... la lumanare?!? Nu de alta, dar poate te incurc cu popa si plec si miruita! |
Originally Posted by SoricicaMov:
awwww yeah right there ! :-bd :P |
Apropo, SoricicaMov , Cat e de incapatoare?
|
La secventa din Hole si Pole cea mai tare e concluzia - tanti care vrea si ea ce-a mancat Hole. :))
|
Mancarea? :))
|
|
Originally Posted by Judex:
Ca in bancul ala: Un motan mare si experimentat se intalneste cu unul mai tinerel si ii zice: - Ba hai sa mergem la fucking ! - Hai nene Se urca ei pe acoperis sa se uie dupa matze, se uita ei, se uita ... nimic. Nici picior de pisica... incepe ploaia, ii uda leoarca ... la un moment dat motanul cel mic zice: - Neneee, eu mai fut 5 minute si pleeec :(( =)) |
Originally Posted by SoX:
C'mon, SoX, acum doar nu vrei sa te muti la mine, mai lasa din bagaje acasa :)) Vino doar in socks, nu cred ca e suficient spatiu pentru toate hainele :)) |
Eu am ajuns la concluzia ca la topicul asta poti sa tii ritmul numai cu refresh. Sau reload. :P
|
Ai si oglinda in camera... buuun; spatiu ai? Ca vrea SoX sa plece de acasa si nu-l pot lua la mine :)) |
All times are GMT +2. The time now is 08:08. |