![]() |
Cu Mickey Rourke. :D
|
la 55 sau la 30 de ani? :)
|
... nu de alta, dar cam e o diferenţă. :D
|
Aici e tragedia, nu chiar 55, dar cam ca el la 45+ B-)
|
... şi totuşi de ce vorbim la "summer* crush" despre tine, Judex?
Something's wrong with the picture. :-? ON: Cândva mi-a plăcut Keanu Reevs rău de tot. Mi-a trecut rapid. __________________ * de ce summer? aş prefera winter :D |
Pai tot tu-ntrebi? Tu ai inceput, Stef a continuat, eu am raspuns, ba inca si la caterinca. iar voi inghititi, inghititi... :))
ON: ![]() V-am mai zis de ea, sunt sigur. Ei, da, Michelle Monaghan. :-* |
Cum adică eu am început??? Am pus o poză cu Gregory Smith.
Cât despre înghiţit... mă abţin. :| P.S. Îmi place cămăşuţa de pe Michelle. :) Era să uit... David Boreanaz ![]() Victor Webster are un zâmbet de mă nenoroceşte. :"> ![]() |
Si eu am zis ca seamana un pic cu mine cand aveam 16 ani. Pe urma a-nceput shou'.
ON ![]() Lauren German |
Scarlet Johansson,Evangeline Lilly,Summer Glau,Keira Knightley,Liv Tyler,Reese Whiterspoon,Kristen Stewart,Kate Beckinsale,Gwyneth Paltrow si lista continua :))).
|
Hai ca azi se pare ca-s in forma:
![]() Deci Anna Farris, da? =P~ |
În sfârşit şi-o blondă... că duceam o grijă. :P
... şi pentru că e vorba de actori şi actriţe: Jennifer Love Hewitt - tocmai ce am văzut-o într-o secvenţă de dansat la bară. :"> ![]() |
Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. >:)
![]() Kristanna Loken |
Pe lângă faptul că am o fixaţie cu părul ei.. she really is hot. :"> :"> :">
Rosa Blasi [am pus o poză destul de decentă... :> 8-> :"> ] ![]() P.S. Şi nici nu trebuie să fie blondă. :P |
Am observat ca-mi plac blondele nascute-n 79. :D
![]() Deci Kate Hudson. |
|
vave, Rosa e dementiala :x, mai pune ca te pricepi :-*
|
Momentan cam astea ar fi în materie de actriţe. Dacă îmi mai amintesc de vreuna, revin. ;)
|
Originally Posted by vave:
![]() |
Originally Posted by miercuri:
|
Asa ca la JRM :P
|
All times are GMT +2. The time now is 23:21. |