![]() |
Propun asa:
Fiecare user, la înregistrarea contului, va semna, pe lângä cä e de acord cu regulamentul forumului, si un angajament prin care va declara (sau un declarament prin care se va angaja) ca în termen de (...) sä trimitä la o cäsutä postalä din Cernavodä o copie legalizatä dupä certificatul de nastere, si o adeverintä notarialä prin care va atesta cä posesorul certificatului este totuna si aceeasi (sau totunul si acelasi - dacä e de sex masculin) cu titularul/a/ii contului respectiv (papushik_sweet, adikted2film, manuela49, emilcioranrulz, etc.). In functie de asta, Dragomara va decide dacä va citi sau nu mesajele userului/userei/userilor împricinat/e/i si dacä le va räspunde sau nu. Dacä înregistratorele nu semneazä angajamentul-declarament, Dragomara îsi rezervä dreptul de a nu-i citi nici un mesaj, si de a nu i se adresa decât pentru a-l înstiinta cä e un prost si/sau imoral si/sau ipocrit, si cä ea se duce sä pape sau sä facä dus. |
Pitbull sper ca nu ai vorbit serios! :O
Certificat de nastere, hai da`on mama ei de treaba, pai pt. un moft am ajuns la acte importante, credeam ca totul merge pe incredere ... :-/ |
Ehei, Gospin, ai vazut ce-a patit tiganul ala la Timisoara daca a vorbit despre "avantajele increderii":
http://adevarul.ro/actualitate/eveni...159584617.html |
gospin, stai linistit, tot topicul asta este o gluma :)
|
Cu Dragomara nimic nu merge pe încredere - lumea e prea plinä de prosti, imorali si ipocriti, ca sä risti.
Propun ca pe lângä copiile alea legalizate sä se trimitä si fotografia titularului tinând în mânä o hârtie pe care sä scrie: "I :x Drago!" ca sä fie clar cä nu-i vreo adolescentä cu acnee din Barbados care se dä drept doctor vaccinat, divortat si grizonat din Caransebes. |
Ok, pai daca totu' e o gluma de ce mama naibii s-a mai facut topicu' asta?
Doar pt. ca a zis Dragomara? Si din cate vad eu voturile merg in favoarea ei, majoritatea a votat sa se arate varsta ... Se va lua vreo decizie? De cate voturi este nevoie? Sau... When this ever end? |
topicul a fost facut (d)in joaca
cei care vor sa-si anunte varsta o pot face deja in propria pagina din comunitate, asa ca... |
Originally Posted by StefanDo:
te rog, cu cel mai mare respect, NU MAI VOBI în numele meu, încearcă să mă consulţi în prealabil, sau, şi mai bine, abţine-te!! 8-> :-w :!! =; X_X @Pitbull - vai, ce-am mai râs! =)) =)) =)) =)) ăăăă... asta (=postările tale) era / erau dovadă de maturitate, sau doar am înţeles io greşit?! :-O :-O :-O repet: acest topic nu a fost făcut în joacă, am cu cine şi ce mă juca-n viaţa reală. acest topic a fost făcut TOCMAI pentru a mai câştiga ceva MAI MULT timp de joacă-n viaţa reală. :"> |
nu tu ai facut topicul asta, remember? tu doar ai aruncat o piatra in alta parte ;)
calmeaza-te, altfel o sa te joci de-a madonna cantand this used to be my playground |
Originally Posted by StefanDo:
dacă tu vrei să te iei de el, după cum se pare că tot urmăreşti de vreo lună, nu mă băga la mijloc, pentru că s-ar putea să nu-ţi placă reacţia mea. caută şi tu motive CEVA mai bărbăteşti (=inteligente, corecte, logice, morale etc). cât despre Madonna be my guest, e singura parte pe care-o ştii aci. PS: welcome to my ignore list, domnu' avocatu'lu'Peşte! regret că din cauza lui "s" nu te pot pune cap de listă, deşi în sufetul meu ştiu că o meriţi. PS1: pupici! Sorry StefanDo is a moderator/admin and you are not allowed to ignore him or her. - ca să vezi?! :(( :(( :(( :(( :-O :( |
Astept cu interes momentul in care Dragomara o va anunta pe Dragomara ca a trecut pe lista de ignore. :D
|
Topicul e copilul meu si al Dragomarei.
Drago e tata topicului (ea l-a inspirat), eu sunt mamul lui (l-am adus pe lume). Ea e o persoanä foarte serioasä, iar eu sunt un glumet. Din partea ei, topicul e serios. Din partea mea, e o glumä. Deci, un topic serios în glumä. (Sau o glumä serioasä). Ca orice copil normal: nici bufon, nici constipat. |
Originally Posted by Judex:
sau cand Dragomara o va modera pe Dragomara |
Hai ca ma-ti lamurit!
Atunci astept ca gluma sa se ingroase :D |
E chiar o gluma topicul asta. Ori va place sa faceti misto-uri de dragomara,ori votati si luati in serios,ori va pare rau dupa ea....:-/
|
...ori toate trei! ;)
|
ori nici macar una dintre cele trei
|
Originally Posted by Cinemania:
şi uite cum dai tu sensuri noi lui "dacă tăceai, filosof rămâneai". mulţumesc pentru timp. :"> :-* and welcome! :-* :-* :-* PS: evident asta e o glumă doar în mintea voastră. PS1: am să public săptămânal my IgnoreList, nu de alta, dar mi se pare injust să vă oblig să-mi vb dacă io NU vă citesc. mii de scuze. :"> ---- Sorry Cinemania is a moderator/admin and you are not allowed to ignore him or her. fuck! câtă nedreptate Dumnezeule, câtă nedreptate, să vrei să-i ignori pe *****, şi să nu ţi se dea voie!! parcă ar aduce cu ţara mea! :-O :-O (:| :-? :-& :-& |
In felul asta nu o sa mai citesti pe nimeni si o sa postezi singura pe aici .... stiu ca o sa ajung pe lista de ignore dupa asta ... dar asta e!
|
S-ar putea sä ajungi si dupä aia... dar aia e!
|
All times are GMT +2. The time now is 11:03. |