Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Horror (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=249)
-   -   Ultimul horror vazut (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96227)

hellsteed 12 Dec 2009 12:20

Rosemary's Baby... elegant

Disciple 21 Dec 2009 09:47

Session 9 - 2001 in regia lui Brad Anderson.
Nu as putea sa spun ca mi-a placut foarte mult desi aveam asteptari de la el.Are cateva idei,dar pana la urma tot la povestea aia clasica s-a ajuns:o casa tulburata de spirite malefice,o echipa de muncitori ce prind o oferta sa lucreze acolo,iar la un moment seful echipei o ia razna si ii ucide pe toti.
Nu e liniar,dar tot prea cliseic.

Cinemania 24 Dec 2009 20:34

Halloween II (2009)

Somebody stop Rob!!!!!

Oi reveni cu un comentariu mai amplu alta data. Amu is prea nervos.

Windom 24 Dec 2009 21:41

No da chiar asa prost e H II?:( Nea Rob facea filme pizdoase intr-o vreme. What happened?:-?

Originally Posted by Disciple:

Session 9 - 2001 in regia lui Brad Anderson.
Nu as putea sa spun ca mi-a placut foarte mult desi aveam asteptari de la el.Are cateva idei,dar pana la urma tot la povestea aia clasica s-a ajuns:o casa tulburata de spirite malefice,o echipa de muncitori ce prind o oferta sa lucreze acolo,iar la un moment seful echipei o ia razna si ii ucide pe toti.
Nu e liniar,dar tot prea cliseic.

Mie mi-a placut mult Session 9, nu l-am perceput deloc ca film cliseic. Suspansul e foarte bine orchestrat, actingul nu dezamageste nici el, iar magaoaia aia de cladire dezafectata arata foarte sinistru. Sint de acord cu cei care-l considera un horror de top, e un film inteligent, care mizeaza in totalitate pe suspans si nu pe sperieturi ieftine.

Cinemania 24 Dec 2009 23:59

Originally Posted by Windom:

No da chiar asa prost e H II?:( Nea Rob facea filme pizdoase intr-o vreme. What happened?:-?

A facut niste doua filme super pizdoase: House of 1000 Corpses si The Devil's Rejects

Ce s-a intamplat ? S-a jucat cu propria viziune in cazul H., insa a facut-o prost.

Mie mi-a placut mult Session 9, nu l-am perceput deloc ca film cliseic. Suspansul e foarte bine orchestrat, actingul nu dezamageste nici el, iar magaoaia aia de cladire dezafectata arata foarte sinistru. Sint de acord cu cei care-l considera un horror de top, e un film inteligent, care mizeaza in totalitate pe suspans si nu pe sperieturi ieftine.

Mi-a placut si mie foarte mult. Clar, horror de top.

Windom 26 Dec 2009 08:33

Vinyan (2008)

Desi e catalogat drept film horror, e foarte greu sa-i aplici o asemenea titula. Daca consideri, spre exemplu, Apocalipse Now horror, atunci il putem incadra si pe asta in categoria respectiva. Oricum, e unul dintre cele mai ciudate si atipice filme pe care le-am vazut anul asta. Povestea implica un cuplu (Emmanuelle Beart si Rufus Sewell) care-si cauta fiul disparut undeva prin Asia de Sud-Est, dupa tsunami. Filmul aminteste, intr-adevar, de Apocalipse Now - aceeasi calatorie intr-un tarim bizar, tot mai departe in salbaticie, in paralel cu adincirea in nebunie. Aminteste putin si de Antichrist, putin de Cannibal Holocaust... Avem peisaje halucinante, copii goi acoperiti de namol, rabufniri sporadice de violenta si nebunie. Cei doi actori se achita cu brio de rol, Sewell mi se pare, in general, enervant, dar in cazul de fata aceasta trasatura i s-a potrivit de minune.
Filmul e precum o calatorie prin Infernul lui Dante, o experienta halucinanta pe alocuri, enervanta ici si colo, frustranta, in momentul in care iti dai seama ca potentialul de care dispunea nu a fost valorificat in totalitate. Ramine insa un film original, cu toate plusurile si minusurile sale...

bamse2005 04 Jan 2010 17:49

Final Desperation

Am vazut TheFinal Destination cred ca e 3 sau 4, nu prea conteaza sincer / pentru acest film pot folosi un singur cuvant : porcarie.
Actori de mana a 3, cateva efecte aruncate in delir sau mai bine zis in disperare in a obtine audienta maxima, rezultat catastrofal :((

Norocul meu e ca l-am vizionat acasa si nu la cinema :))

Sunt curios cum o sa fie filmu BioShock (ptr cei ce au jucat jocul)

hellsteed 04 Jan 2010 20:41

Sa-ti mananc ficatii (2009) ... epic... titlu spune totul

Un criminal numit Ciroza (Augusto) , killareste cativa baietasi carora le e drag paharul... Moralizator...

Gloria 06 Jan 2010 17:27

Eu, recunosc, inca sunt tributara intr-o oarecare masura unei gandiri cu implicatii mitice; cred in legende, citesc cu pasiune tot ce tine de mituri, ma tem de blesteme, ma sperie tigancile care ma interpeleaza ca sa-mi ghiceasca viitorul in palma etc; lucrul asta se reflecta si in tipul de horror care are efect asupra mea; ultimele horroruri vazute au fost foarte viscerale; ceea ce nu prea a avut efect la mine. Infested n-a facut decat sa ma oripileze, dar nu m-a speriat; Children of the Night - m-a amuzat; The Feast 1 - m-a tinut in tensiune, dar Feast 2 si 3 mi s-au parut cu multe momente penibile. Atat.
In mod clar trebuie sa ma indrept spre un alt tip de horror.

thir13en 07 Jan 2010 17:26

A Nightmare on Elm Street (1984) - Regia: Wes Craven

Ce pot sa spun... GENIAL !

Camelein696 09 Jan 2010 14:46

Paranormal entity.
Nu avea cum sa ma impresioneze pentru ca urmareshte acelashi principiu ca Paranormal activity (pe care l-am savurat cu inima in gat). O entitate bantuie o persoana din casa si de aici o serie de consecinte nu tocmai pozitive. All in all, mi-a placut pentru simplul fapt ca are acest subiect...prezentze straine shi inexplicabile, idee pe care o urmaresc in general la horror-uri.

shadowofnight 11 Jan 2010 22:09

...Case 39? Apare ca si 'horror' pe site, deci banuiesc ca e in regula...
O dezamagire totala.:(

claudiu-daniel-lugoj 12 Jan 2010 10:56

claudiu-daniel lugoj

Am vazut filmul case 39 si e destul de bun film,dar e mai mult thriller decit horror.

shadowofnight 12 Jan 2010 20:58

Eh, ca e thriller, ca e horror, tot nu mi-a placut. :P

Medicate 14 Jan 2010 14:58

....

Ultimul film horror vizionat a fost : Trick'r treat !
Am asteptat acest film o vreme indelungata , iar eforturile asteptarii mele au dat roade !
S-a dovedit a fi un film destul de bine inchegat , facand aluzie si la revistele ce poarta titlul de "comics"! Totul a decurs bine , continand unele faze ce m-au lasat cu gura cascata . Una din acele faze a fost momentul de suspans in care directorul scolii din acea zona , deghizat in vampir , a vrut sa suga toate bunatatile ce se ascundeau in cosuletul scufitei , insa nu i-a mers prea bine aterizand , la propriu , in mijlocul unei petreceri de varcolaci feministi !

Drept urmare recomand acest film fanilor genului horror precum si celor ce iubesc momentele de suspans caracteristice thrillerului !

Im.Kino 14 Jan 2010 15:11

Originally Posted by Medicate:

Ultimul film horror vizionat a fost : Trick'r treat !
Am asteptat acest film o vreme indelungata , iar eforturile asteptarii mele au dat roade !
S-a dovedit a fi un film destul de bine inchegat , facand aluzie si la revistele ce poarta titlul de "comics"! Totul a decurs bine , continand unele faze ce m-au lasat cu gura cascata . Una din acele faze a fost momentul de suspans in care directorul scolii din acea zona , deghizat in vampir , a vrut sa suga toate bunatatile ce se ascundeau in cosuletul scufitei , insa nu i-a mers prea bine aterizand , la propriu , in mijlocul unei petreceri de varcolaci feministi !

Drept urmare recomand acest film fanilor genului horror precum si celor ce iubesc momentele de suspans caracteristice thrillerului !

SPOILER!!! - Ai grija, ca le strici placerea celor care n-au vazut, inca, filmul!

Windom 14 Jan 2010 15:20

Originally Posted by Im.Kino:

SPOILER!!! - Ai grija, ca le strici placerea celor care n-au vazut, inca, filmul!

Im.Kino, esti si tu printre ei?:D Filmul m-a surprins si pe mine in mod placut, nu ma asteptam la prea multe din partea lui, insa s-a dovedit o experienta above average...

StefanDo 14 Jan 2010 15:22

nu sunteti singurii care lauda filmul, ma intreb de ce intercomul a renuntat sa-l mai aduca la noi...

Im.Kino 14 Jan 2010 15:50

Originally Posted by Im.Kino:

Im.Kino, esti si tu printre ei?:D Filmul m-a surprins si pe mine in mod placut, nu ma asteptam la prea multe din partea lui, insa s-a dovedit o experienta above average...

Nu m-ai prins! - E singurul twist amanat pana la final, de aia am sarit asa (putea sa zica si el de cum isi educa taticul baiatul :) )

Si m-a amuzat foarte tare...

Medicate 15 Jan 2010 20:52

....

hmmmm ups :) Ar fi trebuit sa adaug spoilers ....

All times are GMT +2. The time now is 20:03.