![]() |
Originally Posted by horney1:
|
Eu am vazut pe 28 iunie 6 filme:
1).Close Encounters Of The Third Kind(Steven Spielberg,1977) 2).The Shining(Stanley Kubrick,1980) 3).Psycho(Alfred Hitchcock,1960) 4).Frenzy(Alfred Hitchcock,1972) 5).The Cider House Rules(Lasse Hallstrom,1999) 6).Stranger Than Paradise(Jim Jarmusch,1984) |
Iarna trecuta am urmarit 22 de episoade din The Twilight Zone(2002).
22X20 min/ep=440 min=Aproximatic 7 ore,de atunci gata cu lucruri din astea extreme. |
Pai...
eu am vazut acum cativa ani trei sezoane din "24" in mai putin de de 48 de ore.;) Uitasem sa ma italnesc si cu gagica (pe care tocmai mi-o facusem in timpul asta)si care,evident,mi-a deat papucii. Iata,aici,un "maraton" cu repercusiuni.:) "I never lose - not really" Jef Costello - Le Samourai,de J.P.Melville |
Eu cel mai mult am vazut 5 filme intr-o zi cu pauza de 1 ora .Nu le mai tin minte numele la toate .DOua dintre ele erau Date Night si Killers .
@SMC : aiurea sa iti pierzi prietena in halul asta :) |
Originally Posted by SMC:
Macar te-ai scapat de-o grjia la vremea aceea. |
Mrs.M @
Nu si daca abia o cunoscusem, plus ca nici nu-mi prea placea.:D Si asta fusese o sarcina ce mi se incredintase (un job,de altfel),nemaipunand la socoteala ca ea,astazi,e lesbiana.:D Si nu cred ca din cauza mea,ori a serialului. "My darling... i am not a drunker,i am a drunk!" Ray Milland - The lost weekend,de Billy Wilder |
Eu am mai facut un maraton de 5 filme ieri :))
1).The Hitchhiker's Guide To The Galaxy La Cinema: 2).Get Him To The Greek 3).Knight And Day 4).Predators(din nou) Si din nou acasa: 5).Hot Fuzz Voi ati mai facut din astea? |
Cate un sezon/zi timp de 4 zile, "victima" a fost serialu 24.
|
Episoade din LOST si Batllestar Galactica (cred ca am ajuns la nr de 11 episoade intr-o zi...vizionand a doua oara) .
|
Dr. House - am vazut 5 sezoane intr-o saptamana
Scrubs - am vazut 8 sezoane in 2 saptamani two and half men - am vazut 4 sezoane in 6 zile Prison Break - am vazut primele 2 sezoane in 2 zile si jumatate, a fost principala mea activitate. Ma durea si capul din cauza privarii de somn. |
Seriale :
House md toate sezoanele in 3 zile Bones toate sezoanele in 4 zile Grey`s anatomy , JAG & NCSI intr-o saptamana |
Lost - 6 sezoane in 10 zile...
|
LOST şi Prison Break.Dacă vezi un episod nu te poţi abţine să nu-l vezi şi pe următorul.:)
...probabil că se încadrează şi LOTR ext. ed. |
Seria Saw .Am inceput la ora 11 seara si am terminat la ora 9 dimineata , dar mi-a trebuit 1 pachet jumatate de tigari.
|
Eu am văzut într-o seară primele 6 părţi din A nightmare on Elm Street la rând. Am stat treaz până la 4 dimineaţa. :D De asemenea am stat zile întregi de dimineaţă până seara vizionând seriale precum Prison Break, Smallville etc. :)
|
Trilogia "The Lord of the Rings", hai sa vedem... 178+179+201... aproximativ vreo 10 ore de vizionare neintrerupta!:D
|
Am vazut tot serialul ''Nord si sud'' in 2 zile.
|
Originally Posted by cetateanu:
Nord si Sud dureaza 235 de minute=aprox 4 ore.Si l-ai vazut in 48 de ore.Nu e chiar un maraton. |
The Shawshank redemption-The green mile-Green street hooligans-In Bruges
|
All times are GMT +2. The time now is 13:48. |