Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Voi de ce sunteti dependenti? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95920)

Dragomara 19 Sep 2009 22:18

şters!

copila_satanista 23 Feb 2010 12:38

muzica e singurul lucru pe care il consider dependeta pentru ca e singurul lucru la care n-as putea renunta ... in rest - placeri mai mult sau mai putin intense (de multe ori trecatoare)

movie4 23 Feb 2010 14:27

de librarii

illotempore2002 23 Feb 2010 14:51

Dependente recent achizitionate: dependenta de Blackberry, de psihoterapie, de pisica mea care azi a vanat o vrabiuta si a venit cu ea in casa X(

marius_em 23 Feb 2010 15:21

acum sunt dependent de Mad Men.

Gloria 23 Feb 2010 15:33

dependenta de o carte buna, seara, inainte de culcare

Dragomara 23 Feb 2010 18:07

De-o dietă sănătoasă. Mai nou, am citit o carte care se numneşte "Detoxifierea ficatului în 9 zile", evident că vreau să o încerc şi eu, adică sunt dispusă să renunţ la lapte, pâine, cafea, alcool :(( însă la ora actuală-mi e imposibil să găsesc fructe de pădure proaspete, năsturel, muguri de lucernă, cafea de păpădie, başca toate celelalte frucute, legume, peşticii trebui să fie organice... şi uite-aşa mă apucă "paranoia". ;)

shadowofnight 23 Feb 2010 18:23

Hmm...nu prea am dependente, singurul lucru fara de care nu as putea trai e muzica. :x

Gospin 23 Feb 2010 18:38

De sport, nu pt sa stau mai mult de o saptamana fara sa fac miscare. In caz ca e vremea foarte urata, si nu pot iesi sa alerg, ma apuc si fac exercitii prin casa. In rest, imi place foarte mult sa beau suc, Coke, Sprite :)

Dragomara 01 Mar 2010 11:51

De Pitbull.
Unde e Pitbull?!:-O :-/ :-? No hai că mi s-a luat de-atâtea chat-uri (total neinteresante :( )pe... un forum!!
Vreau să-l citesc pe Pitbull!!

:(( :(( :(( :((

hellsteed 01 Mar 2010 12:44

GOGOSI .... mai nou

illotempore2002 01 Mar 2010 14:26

Eu mai nou, de ceaiul alb. 4 cani pe zi.

este miraculos pt ca:
- este cel mai performant antioxidant si deci previne orice forma de cancer
-are mai multa cofeina decat cafeaua
- ajuta enorm de bine la slabit !!!
- previne Alzheimer, bolile inimii
- e de 3 ori mai eficient decat ceaiurile nerge si verzi;
- nu pateaza dintii precum celelalte ceaiuri, pt ca are putini coloranti;
- are gust placut floral, spre deosebire de ceaiul verde si negru care sunt atat de amare.

Ce sa mai, m-am indragostit. am sa ma marit cu el. Cu ceaiul alb. Cu un copac.

marius_em 01 Mar 2010 14:58

Sunt dependent de cinemagia. Pe bune, intru si la munca, si acasa. Nu stiu cat de sanatoasa e dependenta asta, are clar niste avantaje educationale, dar parca totusi, e o dependenta, ce mananca timp, si nu produce nimic.

Dragomara 01 Mar 2010 16:21

Dependentă nerecuperabilă de ceaiul de struguri

Originally Posted by illotempore2002:

Eu mai nou, de ceaiul alb. 4 cani pe zi

Într-o vreme l-am băut şi io cu plăcere. Totuşi, pentru mine ceaiul preferat, după cel vedere, musai cu jumătate de lămâie stoarsă, este ceaiul de struguri negri. Abia aştept prima producţie (doborgeană) a doctorului Puşcă. :"> ;)

Pitbull 01 Mar 2010 16:31

Illo, când mai vin pe la tine, îmi faci o canä, douä, sä väd cum e, te rog.
Poate ne cäsätorim... amândoi cu el.
Deocamdatä, sunt dependent de bere.

SoX 01 Mar 2010 17:04

Originally Posted by Pitbull:

Deocamdatä, sunt dependent de bere.

Cand Pitbull bea bere, butoiul poarta denumirea de halba.

movie4 01 Mar 2010 19:30

de suc de portocale(natural)

vave 01 Mar 2010 21:29

Originally Posted by hellsteed:

GOGOSI .... mai nou

Ştii să faci gogoşi [as in pancove]? Dar clătite? :>

hellsteed 01 Mar 2010 22:24

nu-mi amintesc sa fi incercat.. dar daca ma ajuti la framantat aluat sigur iese ceva :)) Clatite nu... dar in generala fugeam de la scoala cu varu meu , un coleg si alte doua colege si bagam ca spartii....varu-meu mare bucatar inca de pe atunci

vave 01 Mar 2010 22:34

Pancovele nu mi se par aşa greu de făcut [am cam prins de la bunica ce şi cum], prin urmare... dacă vrei te ajut sau măcar încerc. :P Clătite nu am făcut niciodată.

P.S. Eu mă descurc destul de bine la prăjituri în general. :))

Şi ca să fiu şi on: sunt dependentă de internet. :-S

All times are GMT +2. The time now is 18:29.