![]() |
şters!
|
muzica e singurul lucru pe care il consider dependeta pentru ca e singurul lucru la care n-as putea renunta ... in rest - placeri mai mult sau mai putin intense (de multe ori trecatoare)
|
de librarii
|
Dependente recent achizitionate: dependenta de Blackberry, de psihoterapie, de pisica mea care azi a vanat o vrabiuta si a venit cu ea in casa X(
|
acum sunt dependent de Mad Men.
|
dependenta de o carte buna, seara, inainte de culcare
|
De-o dietă sănătoasă. Mai nou, am citit o carte care se numneşte "Detoxifierea ficatului în 9 zile", evident că vreau să o încerc şi eu, adică sunt dispusă să renunţ la lapte, pâine, cafea, alcool :(( însă la ora actuală-mi e imposibil să găsesc fructe de pădure proaspete, năsturel, muguri de lucernă, cafea de păpădie, başca toate celelalte frucute, legume, peşticii trebui să fie organice... şi uite-aşa mă apucă "paranoia". ;)
|
Hmm...nu prea am dependente, singurul lucru fara de care nu as putea trai e muzica. :x
|
De sport, nu pt sa stau mai mult de o saptamana fara sa fac miscare. In caz ca e vremea foarte urata, si nu pot iesi sa alerg, ma apuc si fac exercitii prin casa. In rest, imi place foarte mult sa beau suc, Coke, Sprite :)
|
De Pitbull.
Unde e Pitbull?!:-O :-/ :-? No hai că mi s-a luat de-atâtea chat-uri (total neinteresante :( )pe... un forum!! Vreau să-l citesc pe Pitbull!! :(( :(( :(( :(( |
GOGOSI .... mai nou
|
Eu mai nou, de ceaiul alb. 4 cani pe zi.
este miraculos pt ca: - este cel mai performant antioxidant si deci previne orice forma de cancer -are mai multa cofeina decat cafeaua - ajuta enorm de bine la slabit !!! - previne Alzheimer, bolile inimii - e de 3 ori mai eficient decat ceaiurile nerge si verzi; - nu pateaza dintii precum celelalte ceaiuri, pt ca are putini coloranti; - are gust placut floral, spre deosebire de ceaiul verde si negru care sunt atat de amare. Ce sa mai, m-am indragostit. am sa ma marit cu el. Cu ceaiul alb. Cu un copac. |
Sunt dependent de cinemagia. Pe bune, intru si la munca, si acasa. Nu stiu cat de sanatoasa e dependenta asta, are clar niste avantaje educationale, dar parca totusi, e o dependenta, ce mananca timp, si nu produce nimic.
|
Dependentă nerecuperabilă de ceaiul de struguri
Originally Posted by illotempore2002:
|
Illo, când mai vin pe la tine, îmi faci o canä, douä, sä väd cum e, te rog.
Poate ne cäsätorim... amândoi cu el. Deocamdatä, sunt dependent de bere. |
Originally Posted by Pitbull:
Cand Pitbull bea bere, butoiul poarta denumirea de halba. |
de suc de portocale(natural)
|
Originally Posted by hellsteed:
Ştii să faci gogoşi [as in pancove]? Dar clătite? :> |
nu-mi amintesc sa fi incercat.. dar daca ma ajuti la framantat aluat sigur iese ceva :)) Clatite nu... dar in generala fugeam de la scoala cu varu meu , un coleg si alte doua colege si bagam ca spartii....varu-meu mare bucatar inca de pe atunci
|
Pancovele nu mi se par aşa greu de făcut [am cam prins de la bunica ce şi cum], prin urmare... dacă vrei te ajut sau măcar încerc. :P Clătite nu am făcut niciodată.
P.S. Eu mă descurc destul de bine la prăjituri în general. :)) Şi ca să fiu şi on: sunt dependentă de internet. :-S |
All times are GMT +2. The time now is 18:29. |