![]() |
that's more like it. bastinasii tot ciudati si cu rufele la uscat in strada? sau i-au inlocuit cu romani?
|
Tot cu rufe, ceva de speriat. In Alfama insa am fotografiat mai putin, mai mult in Baixa si Bairro Alto. Bineinteles, rufe. :D
Uite Alfama iar, de la terasa cu o spanioloaica la masa. :"> ![]() |
Terasa aia m-a inspirat si pe mine la poze (am vreo doua cam din acelasi unghi). Dar acum mi-ai facut pofta de-o bere. Ma duc sa rad una si pe-orma noapte buna. multam de amintirile din Lisboa.
|
Cu mare placere. Oricum, mai e si maine o zi, vorba unui chelner care ne servea in studentie la o terasa de pe langa Foisor. Asta ca sa fim on topic cu berea. :D
|
jactati: albastrul ala e aproape incredibil, asa cum apare in spatele ruinelor. (ce ruine sunt?) si pictura e superba!!
mie mi-au mai placut asa: - louvre si sena de la Bre - atlanticul de la Judex - ambele fotografii de la rlhyder (wow) - industriala lui klein - copacul singuratic de la buticut - trandafirul ofilit de la Sihaya (era mai de efect daca nu era pus langa celelalte, as zice. doar o parere) - apa de la Corinka (desi chestiile alea plutitoare puteau sa lipseasca?... doar o parere, nu dati cu parul...) - si soarele lui paul_aramis |
Originally Posted by Judex:
Cam dezinteresata,,,:)) Superbe poze aveti,sper sa ajung si eu acolo pe unde v-ati dus voi :D. |
Originally Posted by europe_east:
pictura e a lui Seurat - ironia face ca in ultimele doua luni sa ma hazardez s-o copiez (ca sa invat mestesugul pointilist - foarte des utilizat in filmele mele). asa ca dupa ce am stat zeci de ore cu ochii la turn - pac vine poza de la rlhyde. si mie mi-au placut mai multe poze decat am comentat (majoritatea enumerate deja de tine). concluzia mea e una singura: nu ma mai incumet printre voi la poze pana nu-mi iau macar un Nikon si niscai lectii. ai remarcat sper manipularea: nu eu sunt de vina pentru calitatea pozelor; aparatul bata-l vina. |
Originally Posted by jactati:
Am vazut si eu castelul noaptea,din departare,cand am fost in Heidelberg. De fapt in timpul zilei fusesem la un alt castel de acolo, ![]() |
frumoase terasele cu iarba ale castelului si Neckarul care susura linistit. cred ca in drepta e stanca lui Lorelei si in stanga Aurul Rinului. daca nu cumva e invers, ca m-am cam ramolit.
|
1 Attachment(s)
|
veliko-tarnovo - bulgaria (pozele nu-s facute de mine, doar cu mine - unele)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Originally Posted by redmen:
|
Originally Posted by buticut:
Ca tot se vorbeste de castele: ![]() |
|
|
http://img40.imageshack.us/img40/42/29guns6001.jpg
Crucea si pistolul...:D |
![]() |
|
hm, daca schimbi ordinea literelor in cuvantul paul iese un alt tip de aramis. clevar.
|
Originally Posted by djinjis:
şi cam ce cuvânt iese? |
All times are GMT +2. The time now is 17:43. |