Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   FotoMagia (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=270)
-   -   Camera Obscura-La Photographie (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95766)

jactati 02 Jul 2009 22:12

that's more like it. bastinasii tot ciudati si cu rufele la uscat in strada? sau i-au inlocuit cu romani?

Judex 02 Jul 2009 22:20

Tot cu rufe, ceva de speriat. In Alfama insa am fotografiat mai putin, mai mult in Baixa si Bairro Alto. Bineinteles, rufe. :D

Uite Alfama iar, de la terasa cu o spanioloaica la masa. :">

jactati 02 Jul 2009 22:24

Terasa aia m-a inspirat si pe mine la poze (am vreo doua cam din acelasi unghi). Dar acum mi-ai facut pofta de-o bere. Ma duc sa rad una si pe-orma noapte buna. multam de amintirile din Lisboa.

Judex 02 Jul 2009 22:34

Cu mare placere. Oricum, mai e si maine o zi, vorba unui chelner care ne servea in studentie la o terasa de pe langa Foisor. Asta ca sa fim on topic cu berea. :D

europe_east 02 Jul 2009 23:23

jactati: albastrul ala e aproape incredibil, asa cum apare in spatele ruinelor. (ce ruine sunt?) si pictura e superba!!

mie mi-au mai placut asa:
- louvre si sena de la Bre
- atlanticul de la Judex
- ambele fotografii de la rlhyder (wow)
- industriala lui klein
- copacul singuratic de la buticut
- trandafirul ofilit de la Sihaya (era mai de efect daca nu era pus langa celelalte, as zice. doar o parere)
- apa de la Corinka (desi chestiile alea plutitoare puteau sa lipseasca?... doar o parere, nu dati cu parul...)
- si soarele lui paul_aramis

buticut 03 Jul 2009 07:58

Originally Posted by Judex:

Tot cu rufe, ceva de speriat. In Alfama insa am fotografiat mai putin, mai mult in Baixa si Bairro Alto. Bineinteles, rufe. :D

Uite Alfama iar, de la terasa cu o spanioloaica la masa. :">

Cam dezinteresata,,,:))
Superbe poze aveti,sper sa ajung si eu acolo pe unde v-ati dus voi :D.

jactati 03 Jul 2009 08:53

Originally Posted by europe_east:

jactati: albastrul ala e aproape incredibil, asa cum apare in spatele ruinelor. (ce ruine sunt?) si pictura e superba!!

ruina e castelul din Heidelberg - inspiratia multor poeti romantici (eu sunt ultimul dintre ei).
pictura e a lui Seurat - ironia face ca in ultimele doua luni sa ma hazardez s-o copiez (ca sa invat mestesugul pointilist - foarte des utilizat in filmele mele). asa ca dupa ce am stat zeci de ore cu ochii la turn - pac vine poza de la rlhyde.
si mie mi-au placut mai multe poze decat am comentat (majoritatea enumerate deja de tine). concluzia mea e una singura: nu ma mai incumet printre voi la poze pana nu-mi iau macar un Nikon si niscai lectii. ai remarcat sper manipularea: nu eu sunt de vina pentru calitatea pozelor; aparatul bata-l vina.

buticut 03 Jul 2009 10:19

Originally Posted by jactati:

Originally Posted by europe_east:

ruina e castelul din Heidelberg - inspiratia multor poeti romantici (eu sunt ultimul dintre ei).
pictura e a lui Seurat - ironia face ca in ultimele doua luni sa ma hazardez s-o copiez (ca sa invat mestesugul pointilist - foarte des utilizat in filmele mele). asa ca dupa ce am stat zeci de ore cu ochii la turn - pac vine poza de la rlhyde.
si mie mi-au placut mai multe poze decat am comentat (majoritatea enumerate deja de tine). concluzia mea e una singura: nu ma mai incumet printre voi la poze pana nu-mi iau macar un Nikon si niscai lectii. ai remarcat sper manipularea: nu eu sunt de vina pentru calitatea pozelor; aparatul bata-l vina.

Am vazut si eu castelul noaptea,din departare,cand am fost in Heidelberg. De fapt in timpul zilei fusesem la un alt castel de acolo,

jactati 03 Jul 2009 10:28

frumoase terasele cu iarba ale castelului si Neckarul care susura linistit. cred ca in drepta e stanca lui Lorelei si in stanga Aurul Rinului. daca nu cumva e invers, ca m-am cam ramolit.

redmen 03 Jul 2009 10:57

1 Attachment(s)
Attachment 92

bre 03 Jul 2009 11:03

veliko-tarnovo - bulgaria (pozele nu-s facute de mine, doar cu mine - unele)

buticut 03 Jul 2009 11:17

Originally Posted by redmen:

Tu cu rlhyde cred ca ati vizitat Parisul in aceeasi zi :D.

Judex 03 Jul 2009 12:19

Originally Posted by buticut:

Cam dezinteresata,,,:))
Superbe poze aveti,sper sa ajung si eu acolo pe unde v-ati dus voi :D.

Bootie, darling, aia era tema de joc. :D

Ca tot se vorbeste de castele:

paul_aramis 03 Jul 2009 12:28

dacă tot veni vorba de castele ...

din păcate fotografiile mele nu sunt foarte artistice, mai degrabă de amator.

paul_aramis 03 Jul 2009 12:52

aproape plan-contraplan ...

Amantul_Taciturn 03 Jul 2009 13:15

http://img40.imageshack.us/img40/42/29guns6001.jpg
Crucea si pistolul...:D

Judex 03 Jul 2009 13:21

paul_aramis 03 Jul 2009 13:29

sala samurailor

djinjis 03 Jul 2009 14:49

hm, daca schimbi ordinea literelor in cuvantul paul iese un alt tip de aramis. clevar.

paul_aramis 03 Jul 2009 15:03

Originally Posted by djinjis:

hm, daca schimbi ordinea literelor in cuvantul paul iese un alt tip de aramis. clevar.

şi cam ce cuvânt iese?

All times are GMT +2. The time now is 17:43.