![]() |
Neata!
Incerc sa-mi canalizez gandurile catre aceasta discutie. Eu o sa vorbesc strict despre mine si experientele mele. Si sa zicem ca ma consider o persoana civilizata in limitele a ce vreti voi. Luam exemplu: Hollywood Multiplex. Ma duc numai cu rezervare. Cateodata este casa speciala,ca teodata nu. Trecem peste. Acum - aici imi dau bila neagra. Sunt vajnic manacator de popcorn si bautor de lichide nonalcoolice. Telefon dat pe silentios, comentarii razlete la volum minim sau deloc (depinde). Acum apare paradoxul. Pop-cornul se vinde acolo. Deci acceptat si aducator de venituri. Si toata lumea stie asta. Daca veneam cu pop-corn-ul de acasa, da. Deci, aici, nu va dau dreptate deloc. Este un lucru pe care il accepti sau nu si atat. Cand o sa scrie ca e interzis la revedere. Pana atunci face parte din legenda cinematografelor noastre bune sau rele. Ma mir ca nu spuneti altceva. Cand intra zeci de oameni dupa inceperea filmului. Pe mine asta ma deranjeaza cel mai mult. Intuneric, locuri ocupate aiurea, isi varsa sosul de branza pe ei.... Eu nu as mai vinde bilete. Punct. Needucati si needucate vor fi intotdeauna. Acum mai depinde si de zeita Fortuna sa nu ai parte de ei. Eu sunt foarte curios cine va fi pe 18 Decembrie la Avatar 3D @ IMAX. Ce fel de public. Si tot asa. Am zeci/sute de amintiri ciudate din ultimii ani de cinema - dar speranta moare ultima! Recunosc ca au fost si multe placute. Poate chiar mai multe. Nu le-am numarat si nici nu o sa fac asta. La "Straini in noapte" cu Florin Piersic, spectacol la Opera, a vorbit omul, in preambul, jumatate de ora despre telefoane mobile si problemele pe care le ridica. La cinci minute de la incepere suna deja unul...... Au facut misto si au mers mai departe. Dezamagiti.La fel si la sala Studio - Teatrul de Comedie. Au luat-o la misto in ultimul hal. Sper sa se fi invatat minte invatat minte. Concluzia o trageti voi, daca exista una. Parerile vor fi impartite si stiti foarte bine de ce. Va doresc toate cele buna, S P.S. Despre alea/aia cu tunsori afro care managie sau se contopesc cu tavanul nu aveti nicio parere? Am avut la crete si gealati in fata mea, imi venea sa fac pe stilistul cu ele/ei. Asta, NESIMTIRE!!!! Gata, ca nu ma mai opresc! P.S. Si inca ceva: imi sarut iubita o data cam la 15 minute /silentios/gingas/tandru/ prin simpla intoarcere a capului. Pot fi condamnat pentru asta? Ar putea fi persoane invidioase. Corect? :) |
:| Dar de adultii care vin cu copii mici si le citesc subtitrarea ce parere aveti ?
|
cred ca depinde de atmosfera. sau daca e vreo voce placuta, pe mine nu m-ar deranaja foarte mult.
|
ma eneveaza cand cineva vorbeste aiurea in timpul unui film .
|
Eu, personal, sunt iritat de tot ce ar putea sa ma deconecteze de la film.
Chiar recent, in timp ce vizionam filmul respectiv, subiectul acestuia obligandu-ma sa-mi pun neuronii la munca pentru a procesa fiecare detaliu (era vorba de "Sherlock Holmes"), un miros de ketchup iute venit de la vecinu' din stanga ce infuleca cu o pofta nemasurabila chipsuri cu sosul respectiv, mi-a distras atentia de la film. Ideea ca urasc ketchup-ul m-a indispus pentru cateva momente si am fost "deconectat" de film... |
pentru a evita deconectari de genul, e de preferat home theater. cea mai sigura solutie.
pe fiecare dintre noi ne deranjeaza cate ceva. dau un exemplu banal: sa zicem ca persoana de langa mine (necunoscuta) se da cu un parfum care nu-mi place si imi provoaca o stare de disconfort. cine e de vina? ea, ca s-a parfumat prea dulce? eu, ca nu imi plac parfumurile dulci? nimeni. unde e multime apar si astfel de situatii. de cele mai multe ori. asta e. incercam sa convietuim intr-un fel sau altul. bineinteles poti sa te porcaesti cu ea, sa o faci curva ieftina, sa ii dai si vreo cateva perechi de palme........... :) sau te ridici si pleci. |
nu suport sa vorbeasca cineva, pentru ca-mi distrage atentia. in timp ce urmaresc un film, nu fac si alte lucruri cum ar fi sa mananc, sau alceva, nu suport. nu suport cand rontaie cineva floricele, ma irita chestia asta, sau la cinema, se trezesc unii sa rada ca prostii cand nu e cazul.
|
repetam - s-a inventat HOME CINEMA - dolby dgital readyHD slim fast gen7 samsung 6+1 pereti casa garsoniera canapea perne papuci ...............
|
Nu am dispozia sa vad de fiecare data filme singura, sau in doi. Eu prefer cinema-ul. Acea solidaritate trista cu toti ceilalti spectatori, cand vezi o drama, acea complicitate tacita cand am prins toti poantele bune dintr-o comedie... Am nevoie de trairile astea, pe care sa le impartasesc cu ceilalti.
|
atunci esti solidar 100%. cu limite, bineinteles.
|
Am niste prieteni enervanti. Vad filmul prima data cu ei si deja incep: "Ce se intampla in continuare?" si chestii de genul enervante si acasa si la cinema. Si mai si rad cu voce tare pentru niste chestii care abia merita sa zambesti cu jumatate de gura si rad tare si zgomotos.
|
Mi-am adus aminte ca era o seara ploioasa si neavand ce face in casa, il iau pe un prieten si hai sa mergem la mall la un film. S-a nimerit sa fie Fast and furious 4. A fost k pana la jumate desi in sala erau unele persoane dubioase. La un moment dat din randurile din fata se aude o voce : "Ba Ioane ba, iti place filmu? " Am fost pe jos de ras :)) :)) =))
Vorba ceea : " Dupa ce ca esti prost mai si semnalizezi "=)) |
cum te cheama
|
Please don't interrupt our movies.
|
Super! Doamne ajuta sa dispara reclamele difuzate in timpul filmelor! :D
|
Hollywood Multiplex. Sala-jumatate plina. In timpul reclamelor, galagie mare, zici ca eram la circ. Tipete, strigate si alergari prin fata proiectorului. Incepe filmul(Micmacs
|
Ce să facem îi suportăm pe toți. Uitați ce a pățit unul că i-a întrerupt pe alții din vorbit în timpul filmului.
http://www.latimes.com/news/local/la...,7045869.story |
Eram la Alice in Tara Minunilor ( prin randurile din fata) si erau unii in spate care in timpul filmul nu au facut altceva decat sa comenteze filmul aiurea si cu voce tare si sa vorbeasca la telefon. M-au enervat la culme ca nu puteam sa vad si eu filmul linistit si trebuia sa-i ascult pe aia din spate care au vorbit tot timpul. X( X( X( X(
|
De ce nu le-ai zis ceva? :D
|
de multe ori mi se intampla sa stau la cinea langa adolescente/adolescenti care vorbesc in timpul unui film, " stai sa vezi acu', " stai sa vezi dupa aia", "ce sexos e asta", :"asta e cu asta", doamne, cat de enervant poate fii. Chiar nu se gandesc sa poate ii deranjeaaza pe altii?
|
All times are GMT +2. The time now is 00:45. |