![]() |
@stefan
da, imi cer scuze, nu pot rezista ispitei. :D va las. p.s.1 nu keep a transmis, ci judex p.s.2 mesajele sterse de mine sunt tot acolo bine mersi; asta e fair? p.s3. banarea mea pe IP, daca tot nu v-a reusit, de ce n-o ridicati? |
o sa-ti sterg mesajele
iar pe ip nici nu stiu cand te-am bannat, probabil cand tot faceai rocada intre username-uri sincer sa fiu, nici nu mai stiu ce ip ai :D |
Originally Posted by keepwalking:
din nou eronat (chiar nimeni nu intelege nimic pe-aici?) n-a dezertat nimeni, raman acolo (desi sunt niste probleme, le vom rezolva) als n-a replicat niciodata asta, ai luat-o dintr-un film de nicolaescu. cat despre faza cu maurul, nu mai trebuie sa-ti spun si versul urmator (cu rima, evident). Si, Judex, vezi ca ai stiri proaspete de la fata locului. Imbraca-te in plastic si transmite! |
[quote=halebardul]
als a scris: "Ok, we'll manage. Thx" cred ca traducerea mea este corecta :D |
Nu, "Merci" înseamnä "Thanks".
"Thx" se traduce prin "Ms". |
sunteti off-topic, incep sa sterg
|
sunteti off-topic chiar si fata de forumul meu.
nu exista acea replica, aiurezi, k. |
Originally Posted by halebardul:
ai sau a sters-o. vorbeste cu jekyll si iti va confirma ca a scris-o. |
Dragi copii, potoliti-va!
Vreti sa vina doamna Gloria si sa va dea buline negre la toti? |
Nu c-ar conta cu ceva, n-am dovezi si existä toate motivele de a fi suspectat de subiectivism, dar tin bine minte replica aia.
Originally Posted by StefanDo:
|
"Neînvinsă-i ipocrizia!"
hai ca ma retrag, continuati si s-aveti pofta! |
Originally Posted by halebardul:
|
Acelasi cacat de discutie a fost si cand Emanuel a plecat de aici si si-a facut cinefan (il mai tine cineva minte?). Am intrat si pe noul forum cinematografmyforum bla bla bla, e interesant, are o culoare mai placuta (nu stiu de ce s-a renuntat aici la acel albastru inchis, whatever), are un citat bine ales si e viu (deocamdata). Cinemagia e o afacere, iar afacerile trebuie sa aduca lovele, stiu ca asta a adus cel putin inainte. In rest aceeasi gashca obosita, GET A LIFE, filmele nu se fac pe forum pe cinema.
|
şters!
|
Pai .. eu intru ca sa aflu ce filme mai sunt . . intru de mult , dar nu mi-am facut cont . :) Ma bazez pe cinemagia , pentru ca mereu stiu ca voi gasi ce caut . :)
Cat despre forum , intru pentru a-mi exprima parerile si sa mai intreb de un film sau altul :) |
Da!
Originally Posted by Mikala:
mi-am "deletat" tampenia aia din prima zi :) am gasit ce mi-am dorit! sa invat, sa comunic, sa impartasesc ... salut! :) si multumesc sincer, tuturor |
Salut si tie . :)
|
şters!
|
M-am autobanat de pe propriul meu forum.
Ma alatur si eu multimii de prosti pe care vad ca o poti gasi aici. Si nu ma refer la cei care au scris anterior. Nu. La toti. Salutare, fratilor! |
Salutare, frate! :D
|
All times are GMT +2. The time now is 20:55. |