Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Psihologia userilor Cinemagia :D (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95672)

Judex 13 Jun 2009 00:20

Senzational topicul. =))

hellsteed 13 Jun 2009 00:35

Cu dis-uri de astea am putea s-o dam si pe battle-uri... deja e clar ca au fost cel putin 2: Illo vs ALS, Illo vs. Dragomara... Insistati mai mult la jigniri.. alea se puncteaza

illotempore2002 13 Jun 2009 00:38

ce e dis?

hellsteed 13 Jun 2009 00:42

vine de la dismiss... e un jargon... ce sa mai zic... is cam obosit

corinka 13 Jun 2009 08:12

Originally Posted by illotempore2002:

am acest dar minunat de a-i face pe unii sa se frustreze.

Exprima-te clar, daca vrei sa fii inteleasa. Verbul "a se frustra" nu exista. Tu prin "a se frustra" intelegi a se enerva?
Oricum, nu m-ai frustrat si nici nu m-am enervat, ai fost chiar amuzanta. Faptul ca tu ma gasesti plictisitoare ma afecteaza la fel de mult cum ma deranjeaza sforaitul unui aborigen din Australia.

Recunosc ca te-am provocat un pic, desi ce am scris despre tine in acest topic este ceea ce chiar cred, dar nu ma asteptam sa te consumi si sa dai atata atentie la ce am scris, consumand timp sa faci si un poll care, indirect, imi este dedicat. :))

Sau ti-e ciuda pe mine datorita exercitiilor de imaginatie din atelier? Nu sunt eu de vina ca nu erai in stare sa pricepi niste reguli simple... :( Si nici nu ma gandeam ca ai tinut ranchiuna in tine atata timp... :))

De fapt, daca este cineva frustrat, am impresia ca tu esti aceea, din moment ce iti face placere si incerci cu inversunare sa ii enervezi pe ceilalti. Ai grija, insa, s-ar putea sa te afecteze si mai rau esecul in aceasta privinta. Nu stiu ce ti s-a intamplat, imi pare rau pentru tine daca ai suferit sau suferi in continuare. Probabil ca este singura ta posibilitate de a fi in centrul atentiei. :( Nu cred ca esti rea, ci folosesti forumul ca sa te descarci de frustrarile acumulate in viata reala. De ce nu consulti mai bine un medic psihiatru?

Si cu asta am incheiat discutia, nu vreau sa ma cobor la nivelul tau de mahala.

jactati 13 Jun 2009 08:22

Originally Posted by corinka:

ba ca sa o zic drept, un mare expert in Godard (nu scrie pe acest forum) mi-a zis ca in acea poza seman cu o femeie godard-iana :D

=)) Si cine este acest mare expert in Godard? =))
Nu am vazut multe filme de Godard, dar, din ce am vazut eu, nu semeni nici cu Anna Karina, nici de Brigitte Bardot, nici de Giorgia Moll.
Noapte buna!

Anne Wiazemsky? Nevasta de-a doua? N-am dat cu paru', doar cu parerea. Oricum, cine e expertul in Godard, ca poate ne mai cultivam si noi. Da macar initialele.

Alex Leo Serban 13 Jun 2009 08:54

anne wiazemsky?! nepoata lu mauriac? care-a jucat si-n 'teorema' pasoliniana?

nici vorba: anne e o aristocrata!
illo seamana cu ea cum seman eu cu vasile muraru =))

Dragomara 13 Jun 2009 09:35

şters!

Alex Leo Serban 13 Jun 2009 10:56

Originally Posted by Dragomara:

mai adaug doar că oamenii care nu-ţi iartă nimic, şi care încearcă prin orice mijloace să-ţi plătească o anumită nedelicateţe (poliţă ar fi fost un cuvânt mult prea dur), cei care ne judecă iar şi iar numai după ce-am greşit odată (poate şi numai o singură dată) nu sunt oameni buni. :(

lol
s-a descoperit apa calda =))

ps eu nu iert niciodata, pastrez ranchiuna forever - nu se stie cind vine momentul cel mai bun pt a plati o polita :P

illotempore2002 13 Jun 2009 11:10

Originally Posted by corinka:

am acest dar minunat de a-i face pe unii sa se frustreze.

Exprima-te clar, daca vrei sa fii inteleasa. Verbul "a se frustra" nu exista. Tu prin "a se frustra" intelegi a se enerva?
Oricum, nu m-ai frustrat si nici nu m-am enervat, ai fost chiar amuzanta. Faptul ca tu ma gasesti plictisitoare ma afecteaza la fel de mult cum ma deranjeaza sforaitul unui aborigen din Australia.

Recunosc ca te-am provocat un pic, desi ce am scris despre tine in acest topic este ceea ce chiar cred, dar nu ma asteptam sa te consumi si sa dai atata atentie la ce am scris, consumand timp sa faci si un poll care, indirect, imi este dedicat. :))

Sau ti-e ciuda pe mine datorita exercitiilor de imaginatie din atelier? Nu sunt eu de vina ca nu erai in stare sa pricepi niste reguli simple... :( Si nici nu ma gandeam ca ai tinut ranchiuna in tine atata timp... :))

De fapt, daca este cineva frustrat, am impresia ca tu esti aceea, din moment ce iti face placere si incerci cu inversunare sa ii enervezi pe ceilalti. Ai grija, insa, s-ar putea sa te afecteze si mai rau esecul in aceasta privinta. Nu stiu ce ti s-a intamplat, imi pare rau pentru tine daca ai suferit sau suferi in continuare. Probabil ca este singura ta posibilitate de a fi in centrul atentiei. :( Nu cred ca esti rea, ci folosesti forumul ca sa te descarci de frustrarile acumulate in viata reala. De ce nu consulti mai bine un medic psihiatru?

Si cu asta am incheiat discutia, nu vreau sa ma cobor la nivelul tau de mahala.

:">

gata? acum te-ai racorit?
nu am nimic cu tine fetitza, nu am nimic decat am mai mult cu ceilalti. daca te uiti mai atent, ai sa vezi ca am si cu tine ceva in masura in care am si cu ceilalti. nu iti port pica, my God, wake up! @-)

apreciez insa ca te-ai chinuit sa gasesti atatea explicatii, care mai de care mai fabuloase!
:-*

p.s. mai, sper ca nu ai si plans.....si, cum ai avut atata rabdare sa scrii o postare asa kilometrica? :-/

Chambord 13 Jun 2009 11:18

@cori: multumesc dar vai :"> nu trebuia sa scrii lucrurile alea despre mine.

@illo: diagnostic eronat :P nu sunt agresiv (decat atunci cand chiar am ceva de aparat - reputatia pe un forum nefiind intre "obiectivele de protejat") si mai ales nu fac nimanui viata "living hell" (am mai spus-o si aici: nu sunt adeptul "torturii" - fie ignor, fie in cazuri extreme "ucid" scurt si painless :D )

illotempore2002 13 Jun 2009 11:19

deci, ai potential :D

Dragomara 13 Jun 2009 11:21

şters!

illotempore2002 13 Jun 2009 11:22

@ dragomara - treci la poll-ul cu useri plicticosi si lasa predicile astea pt maine cand va fi Duminica....

Judex 13 Jun 2009 11:25

Uite alta idee de poll - useri cu potential de preoti sau, de ce nu?, useri Dumnezei.

illotempore2002 13 Jun 2009 11:26

sa-l faca domnisoara Corink - ea e cu Dumnezeu (dar din categoria aia, Dumnezeu pus in aceeasi fraza cu moartea, cancerul etc)
:D

jactati 13 Jun 2009 11:54

Originally Posted by Alex Leo Serban:

anne wiazemsky?! nepoata lu mauriac? care-a jucat si-n 'teorema' pasoliniana?

nici vorba: anne e o aristocrata!

acea anne. mie mi-a placut tare (ca actrita) in Au Hasard Balthasar. si lui godard (nu numai ca actrita). cred ca-i trebuia o noua lolita (karina crescuse) si asta a picat la fix. avea 19 ani si parea copilaroasa. orice asemanare psihologica cu illo sau cu topicul pollului este pura fictiune.

Judex 13 Jun 2009 11:57

Pai si Illo e copilaroasa dar se vede ca nu mai are 19.

illotempore2002 13 Jun 2009 18:00

si acum, despre Judex

Genul de barbat care e mereu "cu baietii". Cred ca in copilarie si adolescenta, nu a avut pic de atractie pt femei. Adica nu l-au interesat in nici un fel. Dovada ca e paralel cu tot ce tine de mentalitatea femeilor si nu stie nici in ziua de azi, dupa 6 ani de cand l-a parasit nevasta-sa (nu dezvalui nimic intim, a spus-o el pe forum) DE CE dumnezeu l-a parasit.

E total rupt de realitate, si e convins ca toate femeile sunt innebunite dupa el. Asta pt ca nu sta niciodata sa le analizeze, iar daca nu a deprins mecanismele gandirii lor (ale femeilor) de cand era mai tanar (preocupat fiind sa alerge pe maidane cu baietii, sa joace fotbal si etc), acum are el propria lui realitate, paralela cu a noastra.

E ciudos si ar ramane obsedat pe viata daca o femeie l-ar respinge, pt ca nu va intelege de ce: el era convins ca ea il iubea.

Filmele nu il intereseaza sub nici o forma, si vede in Cinemagia un loc de agatzament. Probabil pt ca in viata reala nu are prea mult succes.

Judex 13 Jun 2009 18:14

Asteptam cu mare interes analiza ta pertinenta. =))

Daca in privinta catorva puncte e posibil sa te apropii, la faza cu forumul ca loc de agatat esti total paralela.

Eu in locul tau as ascunde faptul ca am studiat psihologia. Mai bine spui ca ai facut ASE-ul la seral si ai prins oarece notinuni de prin Cosmo cand iti puneai extensii la vreun "stilist" prin Dorobanti.

Dar eu nu mai zic nimic. Faptul ca nu numai ca eu nu te-am citit ba te-am mai si iubit ca un dobitoc ma descalfica total si nu-mi permite sa te iau in balon pe teme psihologice.

All times are GMT +2. The time now is 19:28.