Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Propuneri pt moderatori & forum (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95604)

paul_aramis 28 Feb 2010 13:44

aşa-i, da' se mai şi satură omu' şi ii se acreşte.

Gloria 01 Mar 2010 16:59

In locul lui Cinemania va intra Windom moderator - de proba doua saptamani.

Dragomara 01 Mar 2010 17:03

Originally Posted by Gloria:

In locul lui Cinemania va intra Windom moderator - de proba doua saptamani.

Super! Windom :x :-* ;;) :-bd

Gloria 01 Mar 2010 17:44

Dar voi impune o noua regula, Dragomara. Aceea a respectului fata de moderatori. Oricine jigneste nejustificat un moderator va fi banat, fara avertisment initial.

Pitbull 01 Mar 2010 18:10

Cinemania era un moderator bun, responsabil, matur - desi cam lent în reactii (ardelean, de...)
Windom are acum sansa de a ne dovedi cât de iute se poate misca... tot un ardelean d-al nost'!
...Bune, ambele decizii ale administratiei!
Si mä bucur cä Gloria a trecut peste faza blândetii excesive si începe sä devinä o Iron Lady! :)

Dragomara 01 Mar 2010 18:23

Originally Posted by Gloria:

Dar voi impune o noua regula, Dragomara. Aceea a respectului fata de moderatori. Oricine jigneste nejustificat un moderator va fi banat, fara avertisment initial.

Total de-acord, am în două mici corecţii: scoate-le pe "nejustificat", şi pe "moderator" din fraza aia, te rog, ar trebui banat fără avertisment ORICINE jigneşte pe ORICINE. Cât despre a ţi se arăta, sau nu, respect, cred că asta ţine strict de persoana ta, nu poţi impune ceea ce nu posezi, şi acum evident că vorbesc în general. ;)

Oricum, mi-s curioasă să văd şi experimentul ăsta, care se vrea inchiziţional, probabil din lipsa resurselor, timpului, prezenţa rutinei etc.

Judex 02 Mar 2010 00:46

Sunt de acord cu Cinemania.
Si ma cam pis pe Cinemagia.
Suspendati-ma!

StefanDo 02 Mar 2010 09:53

ce e, judex, nu ti-a raspuns illo la mesaj?

Judex 02 Mar 2010 16:36

1. Ce Illo, ce mesaj?
2. Cinemania facea treaba excelenta si este tratat de voi cu picioarele.

StefanDo 02 Mar 2010 17:24

in ce sens cu picioarele?

Cinemania 02 Mar 2010 17:30

calm down, boyz n the hood :D

nu-i nevoie sa va intindeti

un pic de aer curat face mereu bine

Judex 02 Mar 2010 17:56

Originally Posted by StefanDo:

in ce sens cu picioarele?

In sens naspa.

StefanDo 02 Mar 2010 18:02

daca ai ceva de zis, zi
comentariile in doi peri nu ajuta nimanui

Judex 02 Mar 2010 18:14

Am de zis ca ati tolerat niscai atacuri tampite la adresa lui care l-au facut sa renunte la moderare.
Dar incheiem subiectul.

StefanDo 02 Mar 2010 18:29

singurul atac de care stiu e al dragomarei, dar cine-o baga vreodata in seama pe dragomara?

Dragomara 02 Mar 2010 18:37

singurul atac de care stiu e al dragomarei, dar cine-o baga vreodata in seama pe dragomara?

În afară de tine, sau ce?! =)) =))
Eh... mai sunt nişte cucuvele nefericite de net, da'din fericire pentru mine încă mai am spaţiu pe lista ignoraţilor etc. :">

L.e. Şi-apoi caracterul unei persoane nu este nicicum dat sau influenţat de spusele altor persoane, caracterul unei persoane este suma faptelor acelei persoane.

----
L.e. 1 On topic: no, hai să facem cumva să se poate trece pe Ignore List absolut orice persoană, dp meu dv aş economisi timp, citind doar pe cine-mi place. Evident acum mă refer la moderatori.

Chambord 02 Mar 2010 18:39

=)) headshot :-bd
Cinemania, prietene, te rog renunta-la moderare doar daca te-ai plictisit sau nu mai ai timp dar nu pentru ca Dragomara a facut sau n-a facut ceva. Ea nu exista in realitate, e doar o iluzie optica ! Mie browserul nici macar nu imi afiseaza postarile ei :))

paul_aramis 02 Mar 2010 19:38

Originally Posted by Chambord:

Cinemania, prietene, te rog renunta-la moderare doar daca te-ai plictisit sau nu mai ai timp dar nu pentru ca Dragomara a facut sau n-a facut ceva. Ea nu exista in realitate, e doar o iluzie optica ! Mie browserul nici macar nu imi afiseaza postarile ei :))

mamă, ce browser deştept ai? ia zi cum face, să-l învâţ şi pe al ameu.

Chambord 02 Mar 2010 19:45

Nu i-am facut eu nimic. El n-a mai suportat :))

Cinemania 02 Mar 2010 19:54

Originally Posted by Chambord:

Am renuntat deja :D
In special din lipsa de timp, chef si exces de acreala.

Din pacate pt scumpa lista neagra a Dragomarei nu voi renunta sa moderez in celelalte sectiuni.
Insa forta e puternica in ea. Cu siguranta se va descurca.

All times are GMT +2. The time now is 10:08.