![]() |
aşa-i, da' se mai şi satură omu' şi ii se acreşte.
|
In locul lui Cinemania va intra Windom moderator - de proba doua saptamani.
|
Originally Posted by Gloria:
|
Dar voi impune o noua regula, Dragomara. Aceea a respectului fata de moderatori. Oricine jigneste nejustificat un moderator va fi banat, fara avertisment initial.
|
Cinemania era un moderator bun, responsabil, matur - desi cam lent în reactii (ardelean, de...)
Windom are acum sansa de a ne dovedi cât de iute se poate misca... tot un ardelean d-al nost'! ...Bune, ambele decizii ale administratiei! Si mä bucur cä Gloria a trecut peste faza blândetii excesive si începe sä devinä o Iron Lady! :) |
Originally Posted by Gloria:
Oricum, mi-s curioasă să văd şi experimentul ăsta, care se vrea inchiziţional, probabil din lipsa resurselor, timpului, prezenţa rutinei etc. |
Sunt de acord cu Cinemania.
Si ma cam pis pe Cinemagia. Suspendati-ma! |
ce e, judex, nu ti-a raspuns illo la mesaj?
|
1. Ce Illo, ce mesaj?
2. Cinemania facea treaba excelenta si este tratat de voi cu picioarele. |
in ce sens cu picioarele?
|
calm down, boyz n the hood :D
nu-i nevoie sa va intindeti un pic de aer curat face mereu bine |
Originally Posted by StefanDo:
|
daca ai ceva de zis, zi
comentariile in doi peri nu ajuta nimanui |
Am de zis ca ati tolerat niscai atacuri tampite la adresa lui care l-au facut sa renunte la moderare.
Dar incheiem subiectul. |
singurul atac de care stiu e al dragomarei, dar cine-o baga vreodata in seama pe dragomara?
|
Eh... mai sunt nişte cucuvele nefericite de net, da'din fericire pentru mine încă mai am spaţiu pe lista ignoraţilor etc. :"> L.e. Şi-apoi caracterul unei persoane nu este nicicum dat sau influenţat de spusele altor persoane, caracterul unei persoane este suma faptelor acelei persoane. ---- L.e. 1 On topic: no, hai să facem cumva să se poate trece pe Ignore List absolut orice persoană, dp meu dv aş economisi timp, citind doar pe cine-mi place. Evident acum mă refer la moderatori. |
=)) headshot :-bd Cinemania, prietene, te rog renunta-la moderare doar daca te-ai plictisit sau nu mai ai timp dar nu pentru ca Dragomara a facut sau n-a facut ceva. Ea nu exista in realitate, e doar o iluzie optica ! Mie browserul nici macar nu imi afiseaza postarile ei :)) |
Originally Posted by Chambord:
mamă, ce browser deştept ai? ia zi cum face, să-l învâţ şi pe al ameu. |
Nu i-am facut eu nimic. El n-a mai suportat :))
|
Originally Posted by Chambord:
Am renuntat deja :D In special din lipsa de timp, chef si exces de acreala. Din pacate pt scumpa lista neagra a Dragomarei nu voi renunta sa moderez in celelalte sectiuni. Insa forta e puternica in ea. Cu siguranta se va descurca. |
All times are GMT +2. The time now is 10:08. |