![]() |
Originally Posted by keepwalking:
Aceeasi parere... |
@ Liviu + Keepwalking
sper sa nu va suparati pe mine dar ati stat cu ochii pe acest topic de o ora incoace cel putin :) si da, el este copilaresc, isnt that great? stiati ca suprarealismul a decretat stadiul copilaresc/ipostaza copilareasca drept cea mai pura, nevinovata si creativa ipostaza? |
Originally Posted by illotempore2002:
Din ora aia, 45 de minute m-am uitat la un film. Inainte si dupa recunosc ca am citit ce ati scris aici, dar totusi ii dati prea multa atentie... |
nu e copilarie, e copilire, un proces de insanatosire a forumului.
In alta ordine de idei: au aparut acum tot soiul de useri cu 0 postari pe forum, oare ce voteaza ei acum (si ce IP or fi avand? :-? :D ) |
Mai spun doar ca asa ceva n-am vazut nici pe forumurile de fotbal. Absolut jenant. |
|
da, si rautatea este decretata de suprarealism ca un act inconstient cu valoare artistica. ba mai mult, crima devina un act artistic. vrei sa-ti demonstrez?
|
Originally Posted by Twinsen:
stai ca se pune de-o martira neprihanita aici |
Originally Posted by halebardul:
cine? |
subiectul in cauza
nu vezi?
Originally Posted by Twinsen:
|
Originally Posted by Liviu-:
nu e adevarat, ai stat pe acest topic mai mult decat marturisesti. stiu eu sigur :) |
Originally Posted by halebardul:
ei , pai iti spun eu de ce sustine asta. a intrat aici, acum, si ne-a vazut ce rai suntem cu ea. nu a vazut si partea de dinainte, de ieri, de alaltaieri, de acum cateva luni etc. a intrat acum si si-a facut o parere. proasta. te-ai mai intalnit undeva cu situatia asta? :D |
Originally Posted by EgOisM:
hai, egoism, nu e nevoie sa afisezi aerele astea de superioritate atata vreme cat ai contribuit si tu la acest topic. ba chiar cu o poza. uite domnule cum uita lumea de unde a plecat si unde a ajuns! |
waa nu am zis nimic,doar ca mi-e somn si maine am scoala.noo..v-o placut poza?
nu neg ca am contribuit,eu chiar nu o suport dar asta e ...parerea mea este ca nu o vor bana prea curand din cauza ratingului.Gata, ca parca vad ca numai ajung maine....:-S |
ti-o fi tie somn, nu inseamna ca ne e si noua sete (apropo de sucul pe care-l mentionai)
|
Originally Posted by keepwalking:
Total de acord.Dar de data asta chiar nu ma pot abtine.Vorbim de cineva care nu e de`al nostru aici.Adica totusi e un site despre cinema nu despre frigide. |
presimt ca vine cineva sa ne faca morala.
|
Morala morala .. dar sa tina cont si de dorintele publicului.
|
nu ma refer la admini.
|
Stiu.Dar cine va tine morala trebuie sa inteleaga ca toate chestiile astea sunt facut cu un scop.Binenteles ca nu avea nimeni chef sa stea sa posteze mesaje aici ... dar daca e pentru o cauza nobila ce sa facem.
|
All times are GMT +2. The time now is 01:35. |