![]() |
In afara de aia da , dar cum la noi la cinema nimic nu a evoluat tot asa mi se pare .
Poate sa fie 3D ca si My Bloody Valentine tot 3D era si degeaba m-am uitat la el daca nu aveam ochelari speciali. |
Final Destination a fost primul film la care am simtit nevoia crunta sa ies din sala. Si eu sunt cea mai rabdatoare persoana din lume. Tot filmul am avut in cap DE CE AM DAT BANII PE ASA CEVA , CE CAUT AICI, DE CE MI SE INTAMPLA ASTA MIE. A fost o trauma de film . Monument de tampenie. Am facut sfortari uriase sa stau pana la sfarsit, am vrut sa vad cat de departe se poate merge. A fost intr-adevar neasteptat.
|
The Last house on the left , nu stiu daca am mai scris de el , dar m-a dezamagit .
De ce au scris ca e horror , ca nu e. |
Francesca.L-am vazut aseara si mi s-a parut nitel penibil.Altfel actorii sunt foarte buni.Dar e un film tipic romanesc.:
1).Actorii sunt buni dar povestea e complet tampita(Exceptii: Politist Adjectiv,Amintiri Din Epoca De Aur 1,Cea Mai Fericita Fata Din Lume etc.) 2).Glume bune. 3).Nu-i prea lung da nici prea scurt. Cam atat.Un 8 jumate e ok.Nu? |
1. De ce e atat de multa lume dezamagita de The Wrestler? Doar nu va asteptati sa fie vreun Rocky Reloaded?
Dezamagit de: 1. District 9 (partial) 2. Goya's Ghosts |
public enemies
hp6 |
Deception - nu-i nici actiune, nici romantic, nici super-hero desi incearca sa aspire la toate. doar Hugh Jackman il salveaza cit de cit.
|
The Hurt Locker... nu ca nu ar fi bun, dar pentru ca aveam alte asteptari.
|
Watchmen (2009)
Watchmen (2009) o dezamagire totala ,o adevarata abrambureala filmul asta nu stiu cum de are pe Imdb nota 7.8/10 , nu am rezistat decat 30 de minute sa vizionezi filmul . :)
Trailer The Book Of Eli (HD) |
Pentru ca nu ai citit cartea si ai vazut doar 30 de minute din el nu ti-a placut.Filmul e foarte bun.
|
Watchmen (2009)
Da o fi asa ,dar tot la parerea mea raman ;)
|
Mirrors , cel mai prost film horror pe care l`am vazut vreodata, si ca mai toate filmele horror a lasat si loc de continuare ( asta pt. cine l`a vazut :D)
|
De ce e prost?
Ca la mine figureaza intr-un top horror.:D |
Sa`ti traiasca :) .
Nustiu ma, mie mi`a lasat un gust amar, m`a convins fratemeu sa`l vad ... acum fiecare cu ale lui, si mie mi s`a intamplat sa`mi placa un film si altu sa zica ca e batjocura! @Disciple sa nu crezi ca am ceva cu tine, doar am dat un reply :D |
Nu mai fiti mai, dezamagiti!
|
Originally Posted by Gospin:
http://www.youtube.com/watch?v=CZEyqllBT-0 Ah.The Memories. |
Cel mai nasol ....
Gamer (2009)
Gamer - Jocul supravieĊ£uirii Gen: Actiune, SF, Thriller Cu: Gerard Butler Regizor: Mark Neveldine, Brian Taylor |
Year One.Extrem de scarbos si tampit de tot.Partea cu Cain si Abel e cea mai tare si e memorabila.
|
1.The Curious Case Of Benjamin Button
2.Public Enemies 3.Gamer 4.Terminator 4:Salvation 5.The Unborn 6.X-Men Origins:Wolverine 7.The Punisher 2:War Zone 8.Knowing 9.Fighting 10.Thick As Thieves 11.Valkyrie 12.Intalniri Incrucisate 13.The Uninvited 14.Weekend cu Mama 15.Fast&Furious 4 |
"The Curious Case of Benjamin Button" mi s-a parut foarte bun. Dovada ca "De gustibus non discutandum". In rest, sunt de acord cu lista.
|
All times are GMT +2. The time now is 05:18. |