![]() |
Pentru ca topicul asta se numeste "Te uiti si plangi" trebuie sa va spun ca mie imi vine sa plang cand vad filmele romanesti proaste pentru care CNC-ul arunca zeci si zeci de miliarde de lei pe apa Dambovitei!
|
[quote="Hands"]
Originally Posted by Pauline Kael:
Mersi de info,esti un inger.De ce ai nickul si avatarul ala? Pitbull simpatizeaza cu..dar poate ne spune el mai multe,uite si aici: http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=16326 |
Am vazut raspunsul lui pit legat de prietenii nostri mai blonzi si mai drepti (de dreapta that is) si am dat acolo un raspuns, cred eu, politically correct :P
Intr-adevar, Hands, ciudata analogie :lol: |
million dollar hotel, forest gump, dancer in the dark
|
"It's a wonderful life" ...Un film care, intr-adevar, m-a impresionat si mi-a consumat o multime de lacrimi...cu un James Stewart fabulos, pe post de Tom Hanks al anilor '40....
|
Filme care m-au facut sa plang :(:
Pearl Harbor Armageddon If only Logan`s war - Bound by honor A walk to remember Million dollar baby Awake La vita e bella The pianist Dead poets society Le concert Brothers A walk in the clouds Once The notebook Are we there yet shi cred k shi dak le-ash revedea as plange..
Quote:
|
Un film total emotionant, un film la care m-as uita in fiecare zi, o poveste reala transpusa genial in filmul "A walk to remember". Nu cred ca poate spune cineva ca filmul asta nu l-a marcat macar putin.
|
Love Story
Dancer in the Dark Nuovo Cinema Paradiso |
Originally Posted by Pitbull:
Eram foarte mica cand l-am vazut dar stiu ca am plans la final. O varianta mai recenta a acestui film este Nell (dar fara tragicul sfarsit). |
Originally Posted by Supastar:
|
Originally Posted by silv_xd_tweety:
Me too Altele : Seven Pounds Titanic Ghost Harry Potter si Printul Semipur ( sunt fan de mic si cand am murit Dumbledore am plans in hohote :(( ) |
|
Originally Posted by CoNi:
if only awake the notebook |
The Hurricane cu Denzel Washington
|
Sincer sa fiu pe mine nu m-a facut niciun*(acum asa se scrie) film sa plang:| . Poate am inima de piatra sau poate sunt un insensibil, dar nu am plans niciodata la un film.
|
Am văzut și eu Notebook(în sfîrșit).Și...și e adevărat ce se spune....e foarte bun filmul,m-a emoționat profund,și trebuie să recunosc că la final cam îmi jucau ochii în lacrimi.
|
Exista mai multe filme pe care eu le-am apreciat si care m-au emotionat pana la lacrimi.Pe locul 1 in preferintele mele se afla ''Lista lui Schindler''si nu va fi nici unul (deocamdata) care sa-l detroneze!Sunt multe faze emotionanate in acest film,dar cea care m-a atins a fost faza cu fetita aceea atat de micuta si a nimanui,care cauta un loc de refugiu din fata terorii ,ca mai apoi,spre sfarsitul filmului,sa-i fie dezgropate ramasitele impreuna cu a altor atatia nenorociti!
Si ''Padurea Katyn''mi-a lasat ochii in lacrimi,pt nedreptatea la care au fost supusi acei oameni tineri si atat de curajosi,impuscati in fata gropii comune,constienti in ultimele clipe ale vietii ca nu vor mai avea nici o scapare.Ma intristeaza foarte mult filmele despre cel de-al 2-lea razboi mondial,dar sa fie bine regizate. |
d acord .doua filme foarte tari...dar probabil eu le privesc din alt punct de vedere ......
|
Eu plâng într-o veselie la filme :P . Cele mai lacrimogene însă sunt:
1. Lista lui Schindler - am plâns în hohote (singurul film, am mai păţit la cărţi, şi singurul film la care am plâns în cinematograf) 2.... La Vita e Bella It's a Wonderful Life Love Story Sweet November Yanks (Yankeii) si multe altele... |
jeux d'enfants
la mome the pursuit of happyness |
All times are GMT +2. The time now is 20:21. |