![]() |
Originally Posted by Gloria:
mmmm...interesant ar fi de aflat apoi cine e pe post de Iuda la aceasta cina de taina... |
Originally Posted by keepwalking:
:hmm: si cine-i maria magdalena, si sfantul petru si poate sare si dan Brown cu vreun cod ceva :happy: Mai bine ar fii sa laum intalnirea asta ca pe ceva civilizat nu ca pe un prilej, de tradari, incercuiri pe flancuri, si atacuri la baioneta. Just talk! |
daca se pune intrebarea cine e Iuda..pai atunci eu as vrea sa stiu cine e Mesia la aceasta intalnire :lol:
|
eu in NICIUN caz! ;)
|
Originally Posted by devil_doll:
|
nope,not me..hai sa fie un mystery guest star :lol:
|
Originally Posted by RIP:
Gata, propunerea Gloriei e cea mai bunä! NUMAI în urma unei astfel de cine (sau mic dejun, sau prânz, sau five o'clock beer, sau ce-o fi) de tainä, de netainä, se poate lua decizia finalä. Pentru validarea gustärii, se impune prezenta obligatorie a urmätoarelor personaje: - Initiatorul (A.L.S.) - Impricinatul (Carmine Galante) - Judecätorii (Gloria si/sau StefanDo) si se preferä prezenta facultativä dar beneficä a tuturor celorlalti participanti la acest topic, si pe forum în general. In eventualitatea cä gustärica nu se serveste (sau se tine în efectiv incomplet, relativ la prezenta tuturor participantilor obligatorii - indiferent dacä motivul e vreun refuz deliberat, deplasare la Cannes, treburi la Buftea, neauzit desteptätorul, motiv de boalä, etc., etc.), dezbaterea rämâne deschisä PANA la... loc comanda! Gata. Acum e cinstit. Sär'na. |
Originally Posted by Pitbull:
|
ar fi cu adevarat interesant de participat la o asemenea dezbatere, mai ales cand vor incepe sa zboare ochiurile de ou sau eclerurile..in functie de optiunile oaspetilor principali (sau princiari) ;) |
Originally Posted by devil_doll:
watch this: :) http://www.youtube.com/watch?v=eYO1-gGWJyo |
Bravo Keep! Bine! You are genius!!! ;)
Te pricepi la sound. E bine ca avem si coloana sonora acum; chiar se pliaza pe tot ce se intampla pe aici. Alt sound nu aveam in cap. :P Tipa ce arunca acea caracatita e Gloria, bucatarul-Pitbull iar cel ce ia ultimul tort in figura chiar tu, eu primesc la randu-mi frisca stand la masa; personajul din tablou Mistah J. etc. etc. :lol: |
Originally Posted by Neuptolem:
:happy: |
:lol: eu mai curand ma gandeam la scena din national lampoon's animal house, cu belushi ca maestru de ceremonii in the cafeteria, generand o bataie in toata regula dupa ce comite un banc celebru..
http://www.youtube.com/watch?v=qft0bdhl17c :w00t: :lol: |
am impresia k eu vbesc degeaba aici-sha! BAAAAIIIIIII! eu nu stau la masa cu nume!!!! nici nu vreau sa-l vad p nume in fata okilor! nu vreau - NU pt k pt k ar fi 'dushmanu' (e prea mic pt a fi dushmanu MEU!), ci pt k am un cod al onoarei kre nu-mi permite. dar probabil k in tzara in kre lingi unde ai scuipat e mai greu d inteles... n-am c va face; v-am spus k am singe d ungur & sirb :P |
pai propun atunci o varianta adiacenta, sa stam la o masa, mai intai noi cu dumneavoastra, ne spuneti , care sunt probleme, incercam o aplanare si mai vedem. Dupa care folosim aceeasi tehnica si cu Galante.
"Can we jut get along?" vorba lui Donkey :D |
Originally Posted by RIP:
@Neuptolem Astept continuarea la bucata aia :love: , e chiar reusita. Uite ca topicul asta care nu anunta nimic a produs ceva bun pana la urma. |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Nu ocservi cu câtä devotiune îti preluäm ideile, si le dezvoltäm CREATOR??? Evident, nu te poti astepta sä le aplicäm aidoma, färä discutie, întocmai si la timp, cä doar nu suntem în armatä, nici mule** nu suntem!! Noi ne punem mintea la contributie, întelegem SENSUL topicului täu, si-l ducem mai departe, si tot mai departe, asa cum scrie-n carte! Päi dac-o läsam pe-a ta, pizdai seama ce iesea? Un topic amärâc***, cäcäcios, râios, ofticos, de nici o paginä - trei mesaje jumulite, si gata, puteam sä-i punem lacätul! Pe când asa - uite-aici! Creste topicul, într-o zi, cât altele-n doospatru de ore - încä putin, si facem carte din el, ca dintr-al Imemeului! Asa cä, bucurä-te, si ne multumeste, cä stim noi ce facem! __________________________________________________ ____ * - "Ochilor" = citeste "okilor". (n.red.) ** - "mule" = scoici proaspete (din fr. «moules»). Apropo, când se mai räceste topicul, si va trebui sä-l revigoräm, am sä vä povestesc cum se preparä mulele - aflat de la Voicu Jorj, Dumnezeu sä-l ierte, într-o varä la 2 Mai. (n.tr.) *** - "amärâc" = am vrut sä scriu "amärât", da' am gresit, si mi-a fost lene sä mai corectez. Oricum, "amärâc" sunä chiar interesant! (n.a.) |
Originally Posted by Carmine Galante:
|
nu-mi imaginam ca voi zice vreodat' ca un editorial de-al lui Cartianu e interesant... insa, no, uite unul... cumva, e la subiect ;)
http://www.evz.ro/article.php?artid=304518 |
|
All times are GMT +2. The time now is 08:53. |