![]() |
Originally Posted by qwerty:
Am prins 2 rezultate. :lol: Pt astazi: ARGENTINA - SERBIA / 2-0 OLANDA - COTE D'IVOIRE / 2-0 MEXIC - ANGOLA / 1-0 |
Argentina la fel cum credeam la inceput se anunta o super contracandidata la titlu mondial. Dupa cum sunt programate meciurile putem avea o finala Argentina-Brazilia.
|
Ce chinuiala pe Mexic cu Angola :?. Au avut si ghinion, dar daca mingea nu intra in poarta tabela nu se schimba.
Azi: Portugalia - Iran: 4-0 Italia - SUA: 4-0 Cehia-Gana: 4-0 O sa fie o zi plina de goluri :w00t:. Cred... Sper... Da' luni joaca TO-GO!!! TO-GO!!! TO-GO!!! Isi revin baietii :P |
Portugalia - Iran - 2 - 0
Cehia - Ghana - 2 - 1 Italia - S.U.A. - 2 - 2 |
Yep... Argentina tocmai a devenit favorita mea. Pentru moment, macar, joaca cel mai bine. Astazi, partidele sunt destul de clare. Portugalia, Cehia si Italia castiga fara probleme...
|
deci este clar ca finala va fi Olanda - Brazilia
|
Argentina mi-a placut ieri,la fel si Olanda.Mexic cu Angola a fost un meci foarte slab.E jenant cum au abordat cele 2 formatii meciul.
Astazi: PORTUGALIA - IRAN /2-0 ITALIA - SUA -3-1 CEHIA - GHANA -2-0 |
Olanda ia cupa!
LAND HUP HUP HOL :love: LAND HUP HUP HOL :love: http://www.ad.nl/wk_interactief/article354583.ece |
Olelei!!!!!!!!!!! Gana :shock: bate Cehia???? Tocmai a devenit a doua mea favorita dupa TOGO. Parca am vazut un meci pe Fast Forward. Ce viteza au astia frateee! Imi pun un milion pe ei in meciu' cu SUA 8). O sa-i zdrobeasca pe americani.
|
PORTUGALIA - IRAN /2-0 pe asta l-am nimerit.Portughezi au jucat foarte slab si nu cred ca o sa mearga foarte departe.
CEHIA - GHANA /0-2 si pe asta l-am prins dar a fost 2-0 pt Ghana.Mi-au placut cum au jucat au fost peste cehi si scorul putea sa fie si mai mare.Dejavantajul e ca nu am vazut multe echipe dinafara Europei jucand in preliminarii. |
Italienii practica un fotbal atat de bun incat inclusiv atunci cand e sa primeasca gol, sfarsesc prin a o face cu proprii jucatori :lol:
anyway, imi plac meciurile 10 against 9 players. mai putina aglomeratie in careu, spatii largi... traiasca arbitrii uruguayeni. |
Astazi:
JAPONIA - CROAÞIA / 1-2 BRAZILIA - AUSTRALIA / 2-0 FRANÞA - COREEA DE SUD / 1-1 |
Originally Posted by silver_boy:
mishto :lol: :lol: Portugalia va intalni in optimi ori Olanda ori Argentina , asha ca ii dau f mici shanse sa ajunga in sferturi. Ghana un joc f bun (scorul putea fi mult mai mare - oricum la golul doi a fost offside). SUA shtiam ca este o echipa f buna cu jucatori precum Donovan sau Beasley shi shtiam ca poate sa incurce o echipa ca Italia. Deci pana akuma grupa cea mai echilibrata se dovedeshte a fi E unde in uktima faza orice echipa are shanse de calificare cu un plus pt Italia shi Ghana :o . Azi 1. Japonia - Croatia -(1 - 2 ) 2 -poate este mai talentata echipa Japoniei dar Croatia este invatzata cu fotbalul european mai tacticizat shi eficient (oricum japonezii ishi vor da sufletul) 2. Brazilia - Australia - 3 - 0 Vetzi vedea ca in acest meci Brazilia ishi va arata adevarata fatza deoarece Australia este un adversar mai facil decat Croatia shi mai naiva in aparare decat aceasta.Shi oricum Brazilia poate face acest rezultat cu orice echipa din lume(remember Brazilia - Argentina - 4 - 1 - finala Cupei Confederatiilor de anul trecut) 3. Franta - Coreea de Sud - 1(2 - 0) - cred ca ishi vor schimba stilul de joc shi vor eushi shi ei un meci bun de data asta nemaijucand cu o echipa europeana . |
hehehe. p**** franta face 0-0. si va incheia yet another cup fara sa dea goal.
|
Originally Posted by GhitzaCartitza:
ba, io am zis ca Ghana va fi ca Senegalul din 2002...mue Cehia...si acuma treburile is si mai faine...in ultima etapa e Italia - Cehia...fac egal...Ghana bate SUA si Italia va juca cu Brazilia in Optimi... :lol: |
ba eu cred ca in loc de itlaia - brazilia vom avea un mult mai frumos si mult mai entertaining cehia-australia
|
Originally Posted by raptor:
si asta e posibil...dar totusi nu prea...io tot la finala aia de bis Brazilia - Olanda ma gandesc |
si din nou in meciul Braziliei de azi s-a vazut ca echipa a avut o problema de antrenor, si anume incapatanarea lui Parreira de a insista cu Ronaldo care trage tot atacul in jos...s-a vazut imediat ce a insemnat intrarea lui Robinho...exact de asta are nevoie Brazilia, de un atac dinamizat nu de o placinta care s-a se tarasca printre fundasii adversi...Australia sa nu planga..se va califica in dauna Croatia...nu-i vad in stare pe croati sa-i bata in ultimul meci
|
Originally Posted by silver_boy:
Haide Franta!... NOT!!! |
Franta - Togo 0-0???? abia astept :D
|
All times are GMT +2. The time now is 05:25. |