Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   marlyn monroe aka irene va fi doamna fizz (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=88194)

Pitbull 11 Apr 2006 20:36

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o :o
I.M.M. nu e un user ca toti ceilalti!!!
Nici topicurile ei nu-s ca toate celelalte!!!
STRICT LA EA IN TOPICURI, I.M.M. FACE LEGEA! MAI MULT, I.M.M. ESTE LEGEA!!!
Topicurile lui I.M.M. färä turnuri ar fi ca un film de Nicolaescu färä explozii!
Dacä le editezi, n-am sä ti-o iert NICIODATA!!! NEVER :x EVER :x :x EVER!!! :x :x :x

Longshot 11 Apr 2006 20:41

lol. mda, dar un law-abiding forum is a happy forum. 8)
si oricum, n-am editat decat doar ce intra in conflict cu regula aia. asa ca au mai ramas niste quote-uri maricele. atat pentru capra cat si pentru varza.

Pitbull 11 Apr 2006 20:51

Slävit fie în veci al Cafenelei moderator Longshot, cel bun si întelegätor! VIVAT!!! :D
El nu därâmä turnurile lui I.M.M., ca talibanii templele buddhiste, ca Ceausescu bisericile si Bäsescu buticurile! :)
El întelege ce înseamnä INEFABILUL delirului imemistic, mai ales când e stimulat en plein essor (nougier). :happy:

Essor Nougier 11 Apr 2006 21:21

Originally Posted by Pitbull:

Slävit fie în veci al Cafenelei moderator Longshot, cel bun si întelegätor! VIVAT!!! :D
El nu därâmä turnurile lui I.M.M., ca talibanii templele buddhiste, ca Ceausescu bisericile si Bäsescu buticurile! :)
El întelege ce înseamnä INEFABILUL delirului imemistic, mai ales când e stimulat en plein essor (nougier). :happy:

I do know how to treat a lady...

irene marlyne monroe 11 Apr 2006 23:38

Originally Posted by Pitbull:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o :o
I.M.M. nu e un user ca toti ceilalti!!!
Nici topicurile ei nu-s ca toate celelalte!!!
STRICT LA EA IN TOPICURI, I.M.M. FACE LEGEA! MAI MULT, I.M.M. ESTE LEGEA!!!
Topicurile lui I.M.M. färä turnuri ar fi ca un film de Nicolaescu färä explozii!
Dacä le editezi, n-am sä ti-o iert NICIODATA!!! NEVER :x EVER :x :x EVER!!! :x :x :x

pitb.nu inteleg despre ce vorbiti si cum as putea sa raspund la intrebare daca vreau?fara a fi acele turnuri?eu apas pe quote este si o alta varianta?habar nam,poate imi explicati voi

irene marlyne monroe 11 Apr 2006 23:42

cred ca imi dau seama incerc pe aici.
ok inca o intrebare care e faza cu editarea????ce vrea sa faca mai precis???fiti si pt mine mai expliciti!pls
astazi am fost la un curs de engleza ca tot nu se plateste,am avut un pliant castigator cu un curs
este de la ora 19 la 21,stiam eu putina engleza dar daca tot nu se plateste nu strica sa mi-o aprofundez.pupici

Nightwane 12 Apr 2006 02:38

Originally Posted by irene marlyne monroe:

nu strica sa mi-o aprofundez

:oops: :oops: :oops:

BeNnY 12 Apr 2006 03:15

Originally Posted by raptor:

.dura lex, sed lex.

ps. a dracu' treaba, nici nu mi-as fi inchipuit ca exista o regula de genul asta.

Nu e vorba de reguli, e vorba de common sense you Fight-the-system-stick-it-to-the-man-irish-man! :love: si pitbullulul, turnurile alea nu accelereaza cu nimic numarul paginilor. Tot 25 de mesaje trebuie sa fie. Dar mesajul cu "citati mai putin" a fost parerea mea proprie si personala, Longshot face exact ce vrea el.

POWER TO THE IMM (daca as sti cum sa pun aia cu "trademark" as pune)

All times are GMT +2. The time now is 22:46.