![]() |
musiu marx a vrut sa n arate (in felu sau - dibaci la craiova, stingaci la bucuresti) k el a cunoscut-o p europe inaintea noastra, a tuturor!!
:lol: ;) |
Dar cei din urmä vor fi cei dintâi! ;)
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
:lol: :lol: :lol: touche are ºi marele nostru marx, slãbiciunile lui (fireºti) ador polemicile hedoniste dintre als si marx :lol: ... si dulcea otrava cu care se invrednicesc. dulce-i veninul ca o havanã... |
Quote:
ps: intentia mea era sa va linistesc. europe e vie si naturala, are forma umana si a avut marele curaj sa se intalneasca cu mine pe marginea unui lac. ;) |
Originally Posted by marx:
d unde expresia 'din lac in putz(a)'? :w00t: |
:lol: :lol: :lol:
|
|
ma rog, s spune 'indicatoare'...
|
|
G
|
asta ti-a iesit mai binishor... mai inceark - esit p drumul cel bun! |
|
salutare tuturor! n-am citit tot ce s-a scris mai sus... scriu acum pe scurt, mai tarziu pe lung:
ce ziceti de 11 august? eu am aparut acum ceva vreme, dar am tot fost plecata. pe 12 august de fapt plec! as putea poate si pe 10 seara, ALS, cum e mai bine? dat fiind ca ai raspuns primul, si inca entuziast :love: you choose!!! alegeti voi locul si ora (seara daca se poate!) ok, abia astept sa va cunosc. |
Anytime and anywhere,
Mr. Pitbull will be there. |
cred ca multi vor pe 10 august (inclusiv eu)...
|
pe 10, de preferinta.
|
eu vreau pe 11 august.
|
Hai un poll.
|
.unii lucreaza JOIA. 10 aug=joi. faceti voi calculele.
|
:lol: twice. ok, pai sa hotarasca ALS ziua, ce ziceti? la o adica as putea veni special la bucuresti doar intr-o zi, alta-- eu nu stau in Bucuresti, de-asta am zis o zi chiar inainte sa plec. daca nu e bine, atunci ziceti-mi. Nu, n-am numarul de telefon al nimanui, Obvious, Pitbull, poate imi dati voi un numar? Hai ca va trimit si eu un numar. Notorious, sorry! |
All times are GMT +2. The time now is 07:05. |