![]() |
asculta tom waits. enough said.
|
Nimeni n-are voie de miscat în front în cäpräria (ästa... moderatoria) lui.
La värsta lui, stie de trei ori mai mult cinema (si gândire de cinema) decât mine în 1964-75, si cam la fel de mult ca fi-miu în 2002-2003. Nu-i place ca în rolul lui sä fie distribuiti Macaulay Culkini, Ricky Schroderi sau Shirleye Temple, dar nici Jeani Gabini, Busteri Keatoni, Aristizze Romanesti sau Sareh Bernhardte - deci probabil vom merge pe Ethani Hawke (cä tot a meteorizat pe-aici), Tomi Cruisi, Antonii Banderasi si alti tipi bine bazati (de la tinerete pân-la bätrânete] = interval închis la capätul din dreapta. |
m-as bucura nespus ca viata sa ii aduca, profesional vorbind, o sansa unica aparuta de niciunde pe care sa nu o rateze si care sa ii aduca implinirea artistic. si nu in ultimul rand uman. impliniri pe care el nu inceteaza a le cauta, poate nu in cel mai inspirat mod.. si sa pot sa ii spun intr-o dupa amiaza la telefon: "hai, bine, pa, vorbim ...diseara la premiera"
cu prietenie, Daniel PS: apropos....AM DEVENIT GURU???????? :shock: |
poor ol' junior.
|
.intelligent dude,great music&movie taste, si ca si cum nu ar fi fost de ajuns, great avatar(mi se pare mie sau e vo' lucrare de'a lui Phil Hale?)
|
Calitatea lui e ca il iubesc :love:
|
hm....beany.
mi-a facut avataru ala cu ingeroiu mai demult sa arate mai de doamne ajuta, pun not intended. asta se pune ca fiind nice? |
He's very exigent about the way people kiss him - as he just stated.
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
In aceeasi ordine de idei, Longshot sau Emanuel ar trebui sä mäture putin printre ultimele mesaje. Lady Skar a creat topicul ästa tocmai ca pe o oazä cu aer curat, da' uite cä unora nu le-ajunge ditamai forumul, trebuie sä tragä vânturi si pe-aici, musai! |
Originally Posted by Pitbull:
yup. maturat. |
Sunt dator cu o precizare: Longshot a eliminat câteva mesaje cu comentarii negative, iar acum s-a creat impresia cä unii dintre noi îi vorbim de räu pe cei de deasupra. De fapt, sunt doar reminiscente. (Totul începe de dupä mesajul lui Floydman: Nae nu la el se referä, ci la cel care-l tratase cu dispret - iar în continuare, confuzia reapare dupä mesajul lui Obvious, unde iar fusese ceva urât.)
|
Pitbull is a good christian.
|
since nobody wants to say anything nice about essor nougier - & two whole days have passed -, i shall oblige:
essor nougier is a good publicist for als! bad publicist is good publicist ;) |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
there is no such thing as bad publicity. ALS a avut bunatatea sufleteasca de a ma baga la Maratonul Pinguinilor la elvira. Zen. Si e in china. that's nice. |
ogto has a good taste of humor, traieste sanatos (sper), si se hraneste bine...
face bancuri bune, si stickere lipicioase... ;) |
Pentru Nae bag eu mana in foc.... asta e mult
|
Jay le are p-astea cu muzica.
Nu le are (la suflet) p-alea cu manelele, dar le are (la imitat c-un haz nebun) p-alea cu manelistii! :lol: Mai e si säritor si ajutätor, si stie sä evite o ceartä când situatia se inflameazä. |
NU (subliniem de 15 ori) este Tatuca Serge al forumului.
|
now where would the world be if there were no tomatoes? (incantatia asta adulatoare a castigat competitia, se batea in derby cu "I sat next to him at this boring exorcist movie and he sure as hell spiced things up")
|
N-am idee cine e non, n-am vazut ce a performat pana acu' pe forum dar cine are ceva dragutz de zis despre fluffy, aka nightwane , are de la mine o bombonica cu jeleu.
|
All times are GMT +2. The time now is 20:34. |