Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Animatie (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=248)
-   -   Cel mai recent desen animat vizionat (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86084)

Sm�agol-Gollum 08 May 2005 21:48

am vazut azi pe pro tv un episod de la clone wars!! de cand dau si astia asa ceva?

apartamentu104 09 May 2005 01:13

dragon blade.....sa zicem un 6/10
un film japonez sau chinezesc facut pe calculator cu grafica draguta dar nu extraordinara.
povestea: binele invinge raul.....plus arte martiale si legende cu taramuri magige, cele 3 incercari pe care le trece eroul, etc.

Martalogu 09 May 2005 18:34

sa zicem ca inca n-ati vazut Shark Tale .Nu-i nici o graba,nu va grabiti din 2 motive:

a) mai bine (re) vedeti Finding Nemo
b) pt ca va spun io acu` subiectu : cica e oceanu albastru, si cica e pestisoru slujbas la spalatoria de balene .Si cica ajunge cunoscut ca ucigasu unui rechin,care rechin a fost de fapt omorat de o ancora .Si pan la urma se aliaza cu fra`su lu` rechinu , unu micu vegetarian sa pacaleasca opinia publica a orasului de pesti si pa rechini,care, o ce lume cruda, mancau efectiv pesti,da efectiv mancau pesti. Asa ca insceneaza un show cum ca il bate pe ala micu, nu ala,ca ala era ta`su si se uita de la distanta la show, ala micu vegetarianu`,cum am zis .Si lumea normal ca-l aclameaza, ca pe un erou modern cu chipiu.Banal deja.Mai ar fi ca gloria proaspat dobandita cu obraz subtire ,si cu contracte publicitare tot se tine.Asa ca uita de o amica care-l adora in taina, care dezamagita de falsitatea lui,cum ca ai mintit, auzi neamule,ca ai omorat rechin,cand de fapt ai mintit pe toata lumea ; dupa cum zicea fata ajunge pe masa rechinilor.
Si in final nu moare, ca totu se termina cu bine, sau pupat si au trait pana la adanci batraneti.
Ba chiar sefu rechinilor se impaca cu fiu`su, si jura solemn ca ei si-ai lor, n-or sa mai pun os de peste in gura, sa moara mama lor?

Nae 10 May 2005 00:22

hehehe, nu-s-ce desen animat Star Wars... o aberatie incredibila, suparba. personajele facut misto, cu miscari geniale... kul. hehehe. am ras mult, si m-as bucura daca mai prind cateva... 10/10.

god bless loony toons... am prins azi 2 ore. i'm happy. :oops:

Nightwane 10 May 2005 17:26

Originally Posted by apartamentu104:

ghost in the shell 2
manga
manga.

bah nene..daca nu va pricepeti..nu mai faceti comentarii imbecile.

apartamentu104 10 May 2005 21:22

ai grija la limbaj bai p..a !!
stiu ca am gresit...dar de aici la tampenie e cale lunga ....
singurul lucru tampit este faptul ca te-ai trezit cam tarziu cu comentariul...si nu te-ai legat decat de un cuvant amarat.

Nightwane 10 May 2005 21:37

ai grija la limbaj bai p..a !!
stiu ca am gresit...dar de aici la tampenie e cale lunga ....
singurul lucru tampit este faptul ca te-ai trezit cam tarziu cu comentariul...si nu te-ai legat decat de un cuvant amarat.

m-am legat de conceptul in sine si de faptul ca nu stii ce vorbesti.
:hmm:

apartamentu104 10 May 2005 21:41

scuza-ma pt cuvantul cu p dar am vrut sa arat ca si eu stiu sa vb asa la nervi.
cat despre greseala...recunosc...am luat titlul de pe net de pe un site care avea o sectiune top 10 manga....asta e.

Nightwane 10 May 2005 21:42

cat despre greseala...recunosc...am luat titlul de pe net de pe un site care avea o sectiune top 10 manga....asta e.

mi-e paralel cuvantul cu p***. poti sa ma injuri cat vrei, nu ma deranjeaza :P
deci...ce am invatat din asta? ce e GITS2 pana la urma (pe langa faptul k e de kko) ?

Gaandalf 10 May 2005 22:36

Originally Posted by Nightwane:

mi-e paralel cuvantul cu p***. poti sa ma injuri cat vrei, nu ma deranjeaza :P
deci...ce am invatat din asta? ce e GITS2 pana la urma (pe langa faptul k e de kko) ?

who can argue with that ... ? :lol: :lol: :lol:

Demona 15 May 2005 12:49

Ultimul desen animat vizionat e un anime... MyHime. Was actully one of the best din genu` asta... A lot of action, a lot of killin` and a lot of fantasy...

Longshot 16 May 2005 21:51

imi promisesem ca vad porco rosso dar kiki's delivery service suna mai bine asa ca l-am incercat pe asta din urma. kiki, wannabe witch, atingand the ripe age of 13, o taie, potrivit traditiei intr-un oras strain pt training.
filmul e frumos, are the miyazaki touch care se simte dar e putin cam prea cute si fluffy pt gusturile mele de anime si cu o poveste care nu prea avanseaza, iar cand o face, o face lent. 8/10

Sm�agol-Gollum 26 May 2005 14:12

robots 7.5/10 robin williams rulzz!! ce belea era mama lui ratchet!

Nightwane 26 May 2005 14:30

Fullmetal Alchemist eps 1 to 5. So far so good. Pana la ep. 51 mai e :D

MinRep 26 May 2005 16:55

The Simpsons - Goo Goo Gai Pan... vizita in China, guest star Lucy Liu, replicile cele mai tari: "You guys are commies?!!! Then, how come I see rudimentary free markets? Hmm..." si "Look at him (Mao)! He looks like a little angel who killed 50 million people... Yes you do, yes you do!"(Homer)

Lady_Skar 26 May 2005 21:16

Beauty and the Beast...
man, that brought back memories. :(( :oops:

WraIth 29 May 2005 21:15

The Lion King 1½

timon shi pumbaa sunt cei mai belea.mi-a placut,mai ales ca vroiam sa vad o contiunare dupa primul film

a fost o singura chestie deranjanta - desenul era in spaniola :D

MinRep 30 May 2005 06:43

Originally Posted by WraIth:

:lol: Eu l-am vazut in italiana (acum mult timp)! :lol:

WraIth 30 May 2005 20:56

:lol: :lol: shi totushi l-a vazut cineva in engleza :P

Gaandalf 30 May 2005 22:30

Originally Posted by WraIth:

The Lion King 1½

timon shi pumbaa sunt cei mai belea.mi-a placut,mai ales ca vroiam sa vad o contiunare dupa primul film

despre ce tot vorbiti aicea voi ?

All times are GMT +2. The time now is 16:37.