![]() |
nu-i nimic. speranta moare ultima. hai cu 1-1, sa moare toti dusmanii, cum zice mitea
|
2-0 .....asta e.... :hmm:
|
u-k...
ce meci prost a facut steaua. :? macar sunt intoxicat |
O parere scurta: Steaua a pierdut pentru ca a abordat partida cu prea multa lasitate, iar principalul vinovat este domnu' Zenga. Frumos au visat unii, dar - ca s-o spunem p-a dreapta - au ajuns destul de departe ashtia in Europa...
Dâng-dâng, bã fraierilor!!! :lol: :lol: :lol: |
vai de puta lor de stelisti! :x
|
stai lasa-i in pace...mi s-a facut mila de ei.pacata.chiar speram sa fie un 1-1.
nu-mi pasa nici de becalii nici de nik...pacat de fotbalishti.putea sa dea macar un gol |
.becali,te-ai calmat?
|
becacali fara tzoale
e gol oieru - triste oitzele Hai Real :P |
Inca 2 zile de stiri sportive:
"gigi nu mai are benzina ..." "zenga a tras o bashina si logodnica era acolo..." si revenim si noi la normal ... au jucat bine in prima repriza si au avut ocazii - 1000. dar tot incompetenti raman ... Sambata acum sa vedem ce face romania... :w00t: |
Originally Posted by Gaandalf:
ce sa faca...iau bataie sau fac egal...de la ashtia chiar nu ma ashtept la mult. nu au reushit ei cu altele mai blegagioase apai.... |
Originally Posted by WraIth:
|
vai de fotbalul romanesc... :(
|
FORZA STEAUA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :love: STEAUA!!!!!!!!
STEAUA ia titlul anul asta va bag la pariu.Nu mai pierde nk.Pacat ca numai e in cupa uefa,dar nu era la fel de buna asa ca Villareal.Dar hai sa lasam pe mana titlului. UA DINAMO |
denis!.. lasa vorba si scoate tricoul de pe tine sa vedem tatuaju' cu jiji k suntem cu totii curioshi...
|
Il suspectez si de inscriptia "lux" in anumite locuri mai intime. p.s. Cracaneilor, meciul s-a terminat de vreo 3 saptamani (aprox). |
Ce vrei ma,daca eu sunt stelist c vreti.Numai vorbiti atatea de tatuaje.
P.S.Am zis pacat ca nu sa calificat. |
Se pare ca Steaua ia campionatul anul asta.Steaua-Rapid 3-1.Asta e pronosticul final din partea mea.
|
S-a caificat Farul in finala cupei ... :lol:
ce tare! |
Dinamo-FARUL 1-2 se va termina sunt sigur.Nu bate dinamo,farul in cupa.Steaua e la 5 puncte de Dinamo. |
lupta steaua, lupta steaua, ole, ole - :lol:
FARUL 1 - 0 STEAUA ... :lol: VARZA CU CARNE ... haha haha haha! |
All times are GMT +2. The time now is 13:09. |