![]() |
cam boring ep 5 s9... ca baseball-ul :D
|
Originally Posted by radu83:
|
905 a fost foarte tare (What? I thoughts this was Amerlica... I'm sorry!!!). Au cam luat-o pe aratura, dar e in stilul clasic.
However, episodul de saptamana asta s-a putea sa fie cel mai tare... Butters vede oameni morit si, in plus, un titlu care-ti ia ochii: "THE DEATH OF ERIC CARTMAN" :shock: :shock: :w00t: :w00t: |
...o sa invie el...a 3-a zi dupa scripturi. :D
|
Originally Posted by MinRep:
|
:lol:
S-ar putea sa fie iar o pacaleala elaborata in care Cartman il atrage pe Butters... Asa, ca o razbunare pentru episodul cu "AWESOME-O"... :w00t: |
:D :lol: :D |
906 - un episod misto..."Cartman the ghost"... :w00t: ia right...
tot 905 ramane cel mai bun pana acum din sezonul asta... |
Originally Posted by M0n0:
asta e un episod dintr-ala la care razi si nu te mai opreshti ... dupa ce s-a terminat te opreshti, te gandeshti dupa ceva timp iar si razi non-stop ... like i'm doing right now ... |
Nu am zis ca nu e fantastic...am ras la fel de mult la ambele episoade...
si corect...Cartman is a fu.cking genius... :w00t: :lol: |
Originally Posted by WraIth:
511 - The Entity. One of my favourites. Q: Care credeti ca e cel mai tare episod de pana cum? (din toate seriile) I put my money on "Cartman joins NAMBLA". :D |
ashea.k.thanks :P
|
Originally Posted by Gaandalf:
Saracul Butters... Inca o data, Cartman ii incurca viata rau de tot. Scena cu tratamentul aplicat lui Butters (sau 'pierderea virginitatii') e mortala. Sau Cartman cu lanturile... brr... Pacat ca prima jumatate a sezonului se apropie de sfarsit, ultimele trei episoade au fost la mare inaltime! Ghost don't exist and there's nothing to be afraid of... Except for SUPER-AIDS |
Originally Posted by Chantal:
|
@chantal ...
e greu sa stai sa te gandeshti la un singur episod... I mean we have "Red sleigh down" si vb lui MinRep "good times with weapons" and then we have the "Nambla" episode. Sunt prea multe ... "Bebe's boobs impact on society", si multe alte episoade .. @ MinRep eu stiu ca prima parte a sezonului intotdeauna prezinta 8 episoade ... parca asa au facut data trecuta nu ? "i don't know whether to ground him or to take him to a psychologist... You take him to a psychologist & i'll ground him!" "Butters you're grounded!" ... :lol: |
Originally Posted by Gaandalf:
Mom! Mom's crying! Oh, God, it is true! :huh: |
Plangea de fericire... :w00t: :w00t: |
Iata si cel mai mare fan South Park de aici: am re-re-re...vazut fiecare episod, documentar, shorturi South Park care exista. In fiecare joi dimineata pe la 8:00 sunt in camin sa dld noul episod si ne uitam la doar 2 ora de la difuzare in America. God bless torrents. :)
Nici nu vad ce ar mai fi de spus despre showul asta. Sezoanele mele preferate sunt 4 si 7 iar personajul preferat (dupa carty desigur) zic eu ca e Tweek, e demential de stresat dracu. |
Cred ca e Tweak. Si cred ca e cool. 907 e intre prost si foarte prost.
|
907 - scuza de episod ... totushi "loo loo loo" - Butters rulzz! :lol:
"after it's done sneezing milk the penis stops being hard and the man loses interest in the lady " "hey! who's droping bombs in there ? How about some curtosy flush! Up yours Butters!" :lol: |
All times are GMT +2. The time now is 05:56. |