![]() |
singura voce pt care ma bucur ca e dublata e cea a Puricelui din mucha lucha. :P am vazut niste episoade in engleza si avea o voce f naspa...
|
e doar parerea mea sau desenele animate care sint difuzate in ultima vreme sint chiar de 2 bani?
am incercat intr-o vreme sa ma mai uit pe cartoon network de exemplu dar am dat doar peste oribilitati... in primul rand e oribilitatea aia cu Mucha lucha (sau cum s-o zice), Samurai Jack e de-a dreptul plicitisitor, Johny Bravo a devenit chiar penibil... Ce s-a intamplat? |
Originally Posted by MinRep:
Da, numai ca eu faceam o paralela intre desenele animate vechi si astea noi...in care nu mai intalnesti muzica clasica.....va mai aduceti aminte episodul cand Jerry creeaza un patinoar in casa? sau acela care se petrece in Viena valsurilor? :love: |
Originally Posted by radu83:
nu-s de acord la Samurai Jack ... superb serialul dar un pic cam lung ... o freaca prea mult in viitor ... Singura explicatie pentru desenele astea oribile este ca noi nu prindem Cartoon Network ala originalul care are si Boomerang si toate cele. Prindem o versiune pentru Europa ... adik unde sunt azvarlite toate resturile. La Cartoon Network a inceput akum ceva vreme seria noua din Batman - the early ears ... (un fel de Batman Begins) ...sii mai sunt multe alte desene pe care nici nu le visam ... |
Originally Posted by radu83:
siktir |
Originally Posted by Bogie:
Un lucru e clar... In ziua de azi, prea putin se fac desene din acestea. Iar vremea celor mai de sus a cam trecut. |
In legatura cu ce am zis mai sus: puteti vedea aici un articol despre a possible piece of crap already underway: WB's "Loonatiscs", featuring a... new and improved (:sick:) Bugs Bunny.
|
sa-mi bag pula ce naspa arata bugs bunny! prea futurist fratilor!
|
Originally Posted by MinRep:
M-am spart de ras la faza asta :lol: In legatura cu Smaurai Jack: primul sezon a fost genial, mai departe n-a mai fost asa misto... |
Pai eu am invatat engleza de la desene cand ma uitam la Scooby Doo , Dexter ..
Atunci , adica pe la 10 ani am aflat de Carrefour prima data cand il arata de Craciun pe Mos Craciun si spunea de produse . Ma gandeam cand o sa apara si la noi .. |
Eu nu am crescut cu desenele de pe Cartoon Network. Am avut parte de cate 10 minute la TV sambata si duminica si eram in culmea fericirii daca erau cu Tom si Jerry (si acum mor dupa ele, dar dupa acelea produse de Fred Quimby). Dupa aceea au venit serialele japoneze care te tineau cu sufletul la gura. Cand a aparut Cartoon Network, eram deja prea mare.
|
Eu zic ca desenele animate iti afecteaza intr-un fel sau altul copilaria !!!
|
dragon ball pe tvr 1
pokemon pe protv shaman king prima tv samurai x antena 1 |
All times are GMT +2. The time now is 04:02. |