![]() |
Originally Posted by Demona:
scorul este 10-10 la fete(Alice_Fluture vs Lady_Skar) si 6-10 pentru emanuel la baieti. |
Observ un interes din ce in ce mai mare pt meciul cu demona... Mai aveti de asteptat 2 duminici oameni buni si va vei, rasplata pt ca votati pe aici! Pana atunci lady s a trecut in frunte dupa ce multa vreme a condus alice... Bafta tuturor in continuare! ;)
|
Nu par prea obsedata de chestia asta, nu?
:oops: Ah heck! Oricum dau la stiinte politice... exersez "campania electorala". :D |
Originally Posted by Lady_Skar:
Esti obsedata |
Originally Posted by BeNnY:
awwwww... thank you! :love: |
Eu unul am votat deja asa ca pot sa-mi permit sa pun o intrebare: pe cand meciuri intre un baiat si o fata? Sau pe echipe?
|
Originally Posted by Freaak:
Bey! Nu crezi ca exagerezi? |
Originally Posted by Freaak:
:huh: how about some footbal? Pot sa comentez eu? :D |
Originally Posted by Lady_Skar:
Din partea mea...sure...Well kids...I'm off for today! G`nite all! |
Din ciclul "forumistii nostri mai joaca si in scurt metraje"...
V-o prezinte pe: Alice_Fluture Asta ca s-o vedeti mai bine... :) Colegei nostre forumiste (si realizatoare a multor interviuri din revista CineMagia) ii dorim sa ajunga sa joace si intr-un lung metraj! |
:shock: Okey...can't believe it! Wow...congrats Futterfly! :)
|
*Clap*
*Clap* *Clap* *Clap* ... |
Originally Posted by emanuel:
:o Am cunoscut un star! Data viitoare imi dai autograf Alice! :P Si iti iau eu interviu pentru revista Cinemagia :) |
Subscriu cu Lady_S.
|
11-11 la fete.chiar daca raptor a votat cu Lady_Skar eu votez cu Alice_Fluture deci scorul este tot la egalitate.la baieti il votez pe Leonard si acum scorul e 10-7 pentru emanuel.
|
Originally Posted by Undomiel:
he-he...eu de fapt subscriam la clap*clap*...am votat ceva mai sus....sorry Lady_S. |
Originally Posted by raptor:
cu cine ai votat? |
cu Alice.
|
Originally Posted by raptor:
scorul este 11-10 pentru Alice_Fluture si 10-7 pentru emanuel. |
avand in vedere ca Alice este actrita consacrata :) ce am eu de oferit?
except my body... :oops: :oops: :oops: *chuckles* Dream on people! De fapt. Avand in vedere ca sunt outmatched, outclassed and outdated, votez si eu pentru Alice. HA, didn't see that one coming did ya? |
All times are GMT +2. The time now is 15:09. |