![]() |
Originally Posted by ":
ha!ha!...auzi la ea,voluminoasa-mai ai putzin si tre' sa cari pietre-n buzunar,sa nu te sufle vantul!Jeeez! Da' haideti oameni buni odata sa trecem la urmatooooorul meci!!!!Ca pana ajungem in finala....there's way to go yet... |
Ala e ricutza vs Drew Barrymore??? :lol:
|
Eu as fi zis Ricutza vs. Bellucci,dar vaz ca Treimea nu se prea grabeste sa ne dea versiunea oficiala.. :-?
|
Io cred k va mai trebuie o doza de intalnire cu Forumishtii intr-un club ... :lol:
|
Mach No 2! Females...
Fie, in absentza "Sfintei Treimi"...Diavolu` i-a locu`...So be it!
ricutza versus una bucata Monica Belluci. (*) Pentru cei care nu shtiu...in poza cu ricutza, ea este in mijloc, ce-a imbrcata in bluza ai, care seamana cu un navod. No offence tilincutza...trebuia sa dau o explicatzie shi nu puteam spune "plasa". :) |
ricutza
|
Re: Mach No 2! Females...
Originally Posted by Demona:
P.S: Vot cu ricutza! a.k.a ursuletul meu :P P.S.2: Mama ce m-am ofticat ca ai intrat peste topicul meu! Grrrr.... Diavolu in persoana! :lol: |
Avand in vedere pozele, votul meu merge la ricutza.
|
4 - 0 pentru ricutza, pentru ca eu tot ricutza votez. TLD thx..indeed, I'm the devil. Shi bey...acum intzeleg eu. ricutza's precious eshti tu!!!! So...basicly e 9 - 1 pana la urma pentru tine pe celalalt meci. Bey...voi nu mai suntetzi suspectzi. Damn you guys! Shi nu mi-atzi zis nimic...
|
|
eu zic... ricutza
|
ricutza :lol:
DAR DEMONA PUNE SI TU O POZA DE LA PLECAREA TA CA O DEZAVANTAJEZI PE RICUTZA CU POZA ASTA!!!! (MI S_A STRICAT TASTATURA) |
6 - 0 pentru tilincutza noastra. Shi nu e dezavantajata. She's cute in any photo...She the best!!! Ar trebui sa stitzi asta deja!!!
|
vreau nu vreau, tot cu tilincutza votez si eu nu?
|
7 - 0 pentru ricutza. TLD, cand e nunta? :D
|
Here`s some authentic shit: http://www.cinemagia.mxhost.net/cinemagia/DSCI0002.JPG aici e alta poza cu ricutza... ea fiind cea din stanga
|
|
BeNnY..poza aia vroiam sa o bag shi eu acum...ricutza...ea e pe genunchii lui TLD! :)
|
Pe genunchiul ocrotitor al lu TeLeDe! :P Apropo care voteaza contra trece ep la mine! Si da nu e manevra! :lol: |
primu click pt. poza demonei a rezutat asta
Quote:
oricum asta se spune despre poza, nu si despre fata asa ca un punct pt demona :P |
All times are GMT +2. The time now is 15:09. |