Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Actori tineri (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83506)

lynx 29 Sep 2004 18:25

Am vazut pe prima pagina a subiectului ca Danny a dat dovada de adevarata premonitie atunci cand spunea, acum doi, ani ca Papadopol este perfect ca actor de telenovele. Ei, acum il putem vedea in toata ”penibilitatea” sa pe Acasa TV.

capitain 01 Oct 2004 09:01

Originally Posted by lynx:

Am vazut pe prima pagina a subiectului ca Danny a dat dovada de adevarata premonitie atunci cand spunea, acum doi, ani ca Papadopol este perfect ca actor de telenovele. Ei, acum il putem vedea in toata ”penibilitatea” sa pe Acasa TV.

true...

Frank 12 Oct 2004 18:47

Pur si simplu ma ingretoseaza Papadopol in telenovela aia de pe Acasa. Mi-e rusinea de rusinea lui!

Danny 12 Oct 2004 23:18

Originally Posted by capitain:

true...

Mda, ce bine le zicea...ma intreb ce s-o fi intamplat cu el :?
Pe papadomol lasati-l in pace...si-a atins apogeul carierei...isi ia banu'...

jackpot 13 Oct 2004 09:35

Originally Posted by Danny:

Originally Posted by capitain:

true...

Mda, ce bine le zicea...ma intreb ce s-o fi intamplat cu el :?
Pe papadomol lasati-l in pace...si-a atins apogeul carierei...isi ia banu'...

Atunci sa ne cheme la bere. Prietenarii stiu de ce...

Blue 13 Oct 2004 14:37

Who ...?

Nu cred ca sunt nume tinere foarte bune in cinematografia romaneasca. Doar de Daniela nane imi place , dar nu stiu cat de tanara mai este...

Danny 14 Oct 2004 00:13

Bah albastru_dementil...lasa-ne...

herbert 14 Oct 2004 00:52

imi este simpatic acest Blue. (...) care rosteste cu inocenta (jucata banuiesc) adevarul. rad la orice postare a sa, ca la o comedie buna.
daca mai ramanea (mai trebuia) ceva de relativizat pe acest forum - nou-venitul Blue a facut-o maiestrit. bleaha muha :P

Blue 17 Oct 2004 18:12

Hehe

Nu stiti voi, eu sunt reincarnarea lui Andy Kauffman!

lynx 21 Oct 2004 18:43

Ana Ularu din Italiencele! Si Mara Niculescu! Apropo, cine va place mai mult?

KORBEN 22 Oct 2004 12:24

interesanta pb cu italiencele
pe ecran ana ularu arata bine.
mai bine decat mara nicolecsu
in realitate ecam staersa, fara nimic special
puse face to face mara ar iesi in evidenta
e mai colorata, mai vie..

Frank 22 Oct 2004 17:17

Ma tot intrebam, de ce vor neaparat actritele romance sa arate bine? Mie mi se pare mai important sa aiba un chip interesant, ”cinematografic”, sa joace bine. Prefer o atrita urata si talentata, decat una frumoasa si lipsita de har. Nu este cazul fetelor din Italiencele, desigur. Ambele mi se par ok, mai sexy - Ularu, mai interesanta - Mara.

expi 01 Dec 2004 11:35

imi place Daniel Popa...imi place la nebunie Catalin Neamtu..imi place Bogdan Dumitrache si Bucur...din generatia tanara ei imi plac cel mai mult...
cat despre Adrian (cel care a cantat pt sport sangeros 3)...ca actor nu l-am vazut din greseala in telenovela aia de pe Acasa :hmm: ...dar mi-a placut sport sangeros si imi place de el ca nu e "vedeta"...ceea ce mie mi se pare un mare punct in plus fata de altii care fac exces de zel din punctul asta de vedere la varste tare fragede ;)

maggie, the cat 02 Dec 2004 11:26

bai, marius stanescu e ok, desi are mai mult fata de teatru. mi se pare ca aduce putin cu claudiu bleont cand era mai tinerel, dar numai la figura. apropo, ce e film e ala din care apar secvente in ultimul clip VH2 ("nu-mi mai pasa")si in care joaca el, daniela nane, mircea diaconu, kitty cepraga si marcel iures?
dragos bucur imi place mult mai mult (in "marfa si banii" a fost super, dar si in "furia" e ok), papadopol doar in "occident" si costel cascaval in "terminus paradis".
in rest, sufla vantul!

zizi 02 Dec 2004 13:03

Originally Posted by maggie, the cat:

in rest, sufla vantul!

se vede ca n-ai vazut prea multe... de vasluianu auzisi?

maggie, the cat 02 Dec 2004 13:14

se vede ca n-ai vazut prea multe... de vasluianu auzisi?

am auzit de el si de multi altii, dar nu stiam ca trebuia sa scriu despre cei care-ti plac tie. gusturile nu se discuta, nu crezi? sau crezi?

zizi 02 Dec 2004 13:18

nu era vorba de gusturi. daca te apuci sa vorbesti despre ceva(in cazul tau, generatia tanara), trebuie sa fii in cunostinta de cauza despre acel lucru. tu nu faci decat sa recunosti ca nu-i stii pe toti....deci, de ce te-ai mai pronunta?

Danny 04 Dec 2004 11:50

las ca si andi vasluianu vad ca s-a profilat mai mult pe reclame in ultima vreme
mai mult ca sigur o sa-l vedem acusica la cinemaiubit
dar eu tot astept sa-l vad intr-un lung metraj...in rol principal!

Mala Portugal 06 Dec 2004 01:44

costel cascaval in "terminus paradis".
in rest, sufla vantul!

Daca cc e bun in terminus ma intreb cum o arata un actor execrabil :?

nume 06 Dec 2004 14:38

Originally Posted by Mala Portugal:

costel cascaval in "terminus paradis".
in rest, sufla vantul!

Daca cc e bun in terminus ma intreb cum o arata un actor execrabil :?

Sunt de acord cu Mala ( :shock: :shock: ) ; joaca ca o tesla, in cel mai prost film al lui Pintilie :(

All times are GMT +2. The time now is 15:23.