Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Acum pe ecrane (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   Kill "Kill Bill" ? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83504)

blitz43 26 Feb 2004 15:30

Originally Posted by Ambra Blu:

fara nici o legatura cu glumitele de aici: la mine raging bull se vede bine, nu excelent, dar bine, nu stiu de ce la tine s evede prost.

fara nici o legatura:
ar fi interesant o vizionare in paralel; varianta de la tine de 1 cd, sau varianta cealalta pe 3 cd-uri. atunci ai intelege! :wink:

marx 26 Feb 2004 15:40

Originally Posted by nookie:

Cu de dicatie de la QT: "Now, especially with a movie like this, it's almost essential. I want to top expectations. I want to blow you away. It's that kind of movie. That is the right goal."(despre kill bill)

Frate, nu stiu cum vezi tu filmele dar le explici perfect. Esti favoritul meu pt lectura. :wink:

nookie 26 Feb 2004 17:05

si tu esti muza mea.

marx 26 Feb 2004 18:28

Originally Posted by nookie:

si tu esti muza mea.

Bine ca nu sunt buza!
PS: Fara ofensa, e din rima.

BeNnY 26 Feb 2004 23:15

Vedeti daca puneti mana pe revista Cinemagia sa vedeti ce scrie la articolul cu QT ... In caz ca nu aveti incredere in spusele mele

IceyU 26 Feb 2004 23:47

Stiu ca sar putea sa-mi sariti toti in cap , dar sincer mie nu-mi place filmul, nu pot zice de ce dar pur si simplu mia lasat o impresie sa zicem putin placuta.
Pana acu nu am vazut pe nimeni de aceeasi pararere cu mine dar io va zic drept.Zicetimi si mie ca va place la el ca sa-mi dau si io seama dak sunt bou sau nu.

nookie 27 Feb 2004 08:00

si prea prost pentru altii! 2 good 4 them

BeNnY 27 Feb 2004 08:06

Si prea prost pentru prosti

nookie 27 Feb 2004 08:14

Originally Posted by BeNnY:

Si prea prost pentru prosti

sa recapitulam. este prea bun pentru unii. atunci raman ceilalti, pentru care este prea prost. Pentru prosti e prost, dar intrebarea este: prostii sunt aceiasi cu "ceilalti" sau in "ceilalti" exista si destepti? Si daca "unii sunt toti destepti. tu de partea cui esti?

BeNnY 27 Feb 2004 08:47

Incerci prea tare sa fi destept si esti deja stresant... nu te mai stradui atat...! Si hai ca m-am plictisit sa vorbesc cu tine... ca n-ai nimic interesant de zis

nookie 27 Feb 2004 09:01

Incerci prea tare sa fi destept si esti deja stresant... nu te mai stradui atat...! Si hai ca m-am plictisit sa vorbesc cu tine... ca n-ai nimic interesant de zis

ce faci, imi dai papucii atat de repede?
ce ti-e si cu tinerii din ziua de azi...
PS: nu intelegi diferenta intre a incerca si a face ceva. k si QT. (vezi ca mesajul meu are legatura cu topicul)

marx 27 Feb 2004 12:46

Draga Benji, iti propun sa te exilezi intr-un paradis propriu si auster daca nu poti sa percepi ce vor altii sa spuna in termeni argumentativi. Kestia asta cu plictiseala e un paravan prea straveziu pt un om rational.

PS: Nookie, nu risca sa adaugi plusuri unor minusuri. E pierdere de timp. :wink:

BeNnY 28 Feb 2004 08:51

Draga max (mrx, rex whatever) iti propun sa scrii ceva on-topic ca stim cu totii cat de bine stii tu sa te certi si ne-am saturat de asa ceva. Daca ai posta on-topic ar fi perfect

ogto 28 Feb 2004 09:31

Sunt deacord cu Benny la ultima faza...

BeNnY 28 Feb 2004 09:45

marx (rex) spune-ne tu noua ce parere ai tu despre Kill Bill

Bogie 15 Apr 2004 22:29

Kitsch (nu kitch) = reproducere sau copiere a unei opere de artã; obiect de prost-gust.

Nu cred ca filmul lui Tarantino incearca sa treaca drept altceva decat este, nu cred ca Tarantino chiar credea in posibilitatile Umei de a omori 88 de Nebuni. Eu am privit intreg filmul ca o comedie, nu mi-am pus problema verosimilitatii faptelor si pot spune ca mi-a placut foarte mult.

Au fost cateva scene care m-au plictisit (scena cu predarea sabiei, mult-laudata de atatia, e una din ele) dar impresia lasata e f buna. (Cunosc cativa care s-au plictisit la anumite scene din "Pulp Fiction", daca va vine sa credeti; dialogurile dintre Travolta si Samuel L Jackson, conversatia din restaurant intre Uma si Travolta :o etc).

Cum ar fi, dom'le, sa incerci s-o agati pe The Bride intr-un bar? Blonda, finuta, distinsa, tu s-o faci pe masculul in fata ei, poate mai bagi si o chestie grosolana ("My name is Buck and I'm here to fuck!"), ma sperii numai cand ma gandesc la amaratul ala de japonez care a luat-o de la scolarita aia, Gogo Yubari.

BeNnY 16 Apr 2004 10:57

Eu m-am plictisit la faza cu Butch in taxi

BeNnY 17 Apr 2004 18:17

Lansarea in US a avut loc

IceyU 17 Apr 2004 21:15

kill bill vol 2 soundtrack

hmm sigur a fost lansat in america, l-am vazut pe apple la now in theaters, si acu` sa trecem la lucruri mai serioase :D , kill bill vol 2 soundtrack, o aparut, si asa din intamplare il detin frumusel pe un HDD de-al meu :D

Mala Portugal 22 Apr 2004 10:30

Fineturi din Kill Bill (cele ramase mai proaspete in memorie):
genericul cu Bang-Bang; flashback-urile cu zoom in ochiul Umei (ca tot ne-am lamurit ce-i zoom-ul asta ;) ) + schimbarea nuantei irisului din albastru cenusiu (al miresei razbunatoare) in albastru aprins (a lui Beatrix) urmata de imaginile superbe cu cafteala din capela; Elle Driver fluierand pe culoarul spitalului (de la scena asta ma trec fiori de cate ori vad asistente blonde :shock: ) ; felul in care luminile se joaca cu Hattori Hanzo in mansarda cu sabii( fortand comparatie,imaginile acelea m-au dus cu gandul la “Leaganul” lui Renoir) & expresia ingenua de pe fata miresei cand sterge cu maneca cuvantul Bill scris de pe un geam prafuit.

All times are GMT +2. The time now is 18:04.