![]() |
Originally Posted by snatchro:
Care e videoclipul ala? Cu ea cand se plimba pe o strada shi are imaginea aia...innocent??? |
LOVE PROFUSION
Da. Si nu numai pe strada, ci si pe petale, pe apa etc. Imi place finalul feeric, contrastant cu inceputul citadin si mohorat.
|
50 Cent - if i can't shi Jay-z - ENCORE super melodii shi super videoclipuri in concert ambele ...
|
Quote:
Fuckin' niggers. |
Da' de videoclipul celor de la White Stripes - "I just don't know what to do"
nu stiu de pe ce re-make? Sau ultimile doua Linkin Park? Misto, nu? ______________________________________________ "cause everything that you thought I would be has fallen apart right in front of you" |
Originally Posted by nookie:
"Numb" shi "From the inside"...yeah real cool! Sunt curioasa ce urmeaza. Eu vroiam sa vad videoclip de la Linkin Park cu melodia "Nobody's listening" shi de la Evanescence -"Torniquet". Eu deja am desenat videoclipurile in viziunea mea la melodiile astea. Eram curioasa daca o sa iasa shi cum ar fii... :P |
"Numb" shi "From the inside"...yeah real cool! Sunt curioasa ce urmeaza. Eu vroiam sa vad videoclip de la Linkin Park cu melodia "Nobody's listening" shi de la Evanescence - "Torniquet". Eu deja am desenat videoclipurile in viziunea mea la melodiile astea. Eram curioasa daca o sa iasa shi cum ar fii...
Misto Tourniquet. My favourite de pe Fallen. Ultimile doua linkin park sunt misto, pacat ca nu au inceput Meteora in acelasi stil pentru ca de exemplu "Somewhere I belong" seamana cu ce faceau inainte. "I got a heart full of pain, head full of stress Head full of anger, held in my chest" |
Originally Posted by bogie:
*rollin` on the floor, laughin` my a** off...* "I love niggers...cause niggers are meeeeeeee!" - OST Bad Boys 2! ;) Huh bogie? |
Yeah! "Torniquet" e shi preferata mea de pe "Fallen"...urmata de "Hello" shi "My Immortal"... Shi Linkin Park trebuiau sa inceapa cu o nota asemanatoare cu primul...nu de alta dar speria auditoriu` shi nu dadea bine la show-bizz. :) Oricum "Meteora" e mult mai "lucrat"decat "Hybrid Theory". |
De Rasmus ce zici?
She's fading away Away from th�*s world Drifting like a feather She's not like the other girls She lives in the clouds She's not like the other girls I know |
Asta e cumva dedicatzie speciala! ;) |
nu stiu daca ai vazut "King pin" cu Woody Harrelson. Era scena aia in care reporterul il intreba ce a facut in ultimii 20 de ani, si el a spus ca a baut. Apoi reporterul il intreaba:
- Are you still drinking? Iar el spune: - No, I quit... long time ago... Why, you're buying? PS: if you believe so... |
L-am vazut...what's the point in that?!
I don't! I was jokkin`... |
no fun in explaining that!
|
doua videoclipuri
Doua videoclipuri:
1. Otherside- Red hot chili peppers (regia Jonathan Dayton&Valerie Faris) Joaca postmodernista foarte serioasa cu diferite elemente vizuale din trecut. Si imi mai place foarte mult cum este prezentata povestea, in limbaj pur oniric. Poate ca este acesta din urma este elementul care-mi place cel mai mult (un fel de "Sacrul si profanul" in varianta de videoclip). Pe Jonathan Dayton&Valerie Faris i-ati mai intalnit prin "Tonight, Tonight" (Smashing pumpkins), "Freak on a leash" (Korn) si prin multe alte videoclipuri foarte bune. Iar pe RHCP in foarte multa muzica buna. 2. Knives out- Radiohead (regia Michel Gondry) Un videoclip care se potriveste foarte bine atat soundului Radiohead (unde depresive, frecvente axioase, amplitudini sinucigase) cat si lui Michel Gondry (vezi o duzina de videoclipuri Bjork). Pentru cei ce gusta din depresie, este un videoclip cosmar de toata frumusetea. Howling-ul prelung al lui Thom Yorke combinat cu miscarea continua a imaginii in spatiul claustrat de boala induc o stare nu prea deparatata de dementa. |
De la Red Hot Chilli Papers imi place videoclipul de la "Don't Stop". Nu shtiu de ce...e freaky rau! Cat despre KoRn...duuuuuh! "Toughtless" rulzzzzzzzzzzz!!!
|
La Red Hot Chilli Peppers imi lace tare clpipul de la Give It Away, Aeroplane si Californicatin. Sunt rupere...
|
...Mai e shi "Fortune Faded". Bey, dar n-am mai vazut d emult un videoclip "Tool". Aia chiar ca scoteau freaky videos!!!
|
Originally Posted by Demona:
... regizate chiar de chitaristul lor, Adam Jones. Super-cool clipurile, le mai da VivaPlus din cind in cind, mai ales la emisiunile de rock de miercuri si duminica noapte... ... interesant e si ultimul clip Placebo... |
...Yeah! Bey tu ai noroc nu gluma. Bine ca eu prind MTV2 nu Viva Plus. Dar pe Viva2 nu baga? Parca acolo era partea cu rocku`...
|
All times are GMT +2. The time now is 16:53. |