![]() |
Originally Posted by E.Floares:
|
Hahahah.
|
Originally Posted by Pitbull:
Tot asa.. u 2, eu ma bag la film.. ;) |
Originally Posted by films4all:
|
Double-huh? |
Iote facurati si desen pe forum :)
|
Nice, ii clepsidra.
|
Ia uitati-vä aici (luati-o încet - si paginile urmätoare, si mergeti pânä la capät!):
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=4844 |
Pit, te rog nu vorbi de lucruri sfinte :lol:
|
Sfânta I.M.M.? :happy:
|
Uita-te in calendarul crestin ortodox si vezi acolo cate pacatoase au devenit sfinte! Cine stie ce o sa ajunga IMM peste 10-20 de ani? |
Profesoara de romana ?
|
Originally Posted by mafalda:
Originally Posted by Pitbull, în celebrul Vreau sa fiu actrita,:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...2ntat#10 7936 |
Poate se caieste si se calugareste!
|
salut din nou
Bine v-am regasit dupa citiva ani.
sint acelasi donald care a lansat acest subiect. Sigur, trebuia un pic sa exagerez :) Ce zicea Diogene, ca trebuie sa cinte cu 1-2 note mai sus ca ceilalti sa ia tonul corect?:) Sincer mie mi-a placut totusi filmul cu toate limitarile sale si de aceea as dori o copie a lui pe orce format s-ar putea, eventual Pitbull m-ar putea ajuta cel mai bine. Evident, contra cost. pentru cei care doreesc sa ma ajute le las o adresa/id pe yahoo [email protected] Multumesc frumos. |
Welcome back - da' acuma, dacä tot ai venit, nu te pierde iar în ceatä!
Am tras douä cópii digitale ale filmului, si în ambele cazuri am avut ghinion cu niste diletanti; o copie are sunetul fäcut salatä, iar cealaltä nu se poate ripui de pe DVD, neam! Da' nu mä las, si sper ca-n curând sä pot trage în sfârsit una folosibilä. Keep in touch. |
bine te-am regasit!
... intre timp pregatesc tzuica de prune!
sper ca de data asta sa nu ma pierd atit de mult! Nu de alta da o sa credeti ca va bintui, ca oi fi vreun highlander - nu ca ar fi departe de adevar pt ca ma trag din partile Maramorosului unde nici macar romanii n-o avut curaj sa calce... inca odata, bine v-am (re)gasit! |
Dar' de ce te agiti asa pt filmul ala,insusi creatorul lui a recunoscut ca e naspa.
Te excita? |
hihi
poate. nu tre sa pui problema asa
as putea intreba si eu de ce se agita lumea cu 4 luni 3 saptamini si 2 zile. va excita sau ce? ca altfel, n-are nimik in el nu stiu, mi-a placut filmul asta, dar repet n-are rost sa ne apucam sa filosofam si sa ne dam mari, ok? ok! |
Stai linistit, nu cu tine are ce are, nici cu filmul - ci cu mine personal (si momentan; o sä-i treacä). Nu-i nimic.
|
All times are GMT +2. The time now is 14:13. |