![]() |
|
loolllll,
bine in loc de contrast se potrivea shi focus....da' era prea stiintific (cred), de fapt o sa-i zic Antiteza :d |
|
Originally Posted by BeNnY:
Cred ca are mult mai bine daca le faceai intr-o zi innourata. |
Pot sa pun niste nori urati in Photoshop :D
|
|
Am descoperit discutia asta abia acum (adevarul e ca nu sunt de multa vreme aici) si m-am gandit s-o readuc in prim plan.
Ce mi-a placut mie: Lost in Paradise Lost in Chaos Lost on Earth The exposure |
mama nene...ultima poza este absolut geniala...super super tareee...
|
tpate mi se par klumea
|
Arta fotografica, asta da!
Originally Posted by Danny:
da, cred ca intr-o oarecare masura as vrea sa pot afla si impartasi si cu altii aceasta pasiune pentru fotografie, pentru mine este o arta. Am si eu fixurile mele, dar vreau sa le stiu si pe ale altora. Oricum eu sunt pentru dialog. Jilleskovicescu |
Ma bucur ca au aparut useri noi, pasionati de acest domeniu. Daca vrei sa vorbim despre ceva anume, sau ai unele intrebari...let me know.
|
|
ma numar shi eu printre pasionatzii de fotografie.....anul acesta voi incepe un curs de foto la facultate pe care abia il ashtept.
Ma intereseaza mai mult fotografia pe suport neconventzional, altul decat hartia fotografica, in aceasta directzie vreau shi eu sa aflu de ce substantze am nevoie pt a face o suprafatza fotosensibila, ma poate ajuta cineva? Pe langa subiect:....nu shtie cineva unde se pot developa filme de 8mm(role video) pana una alta postez shi eu nishte linkuri pentru delectarea voastra: www.pixiport.com www.pbase.com |
Originally Posted by Demona:
"Fotografiile in alb-negru transmit o emotie, transpun, sunt o abstractie, difera de norma. Doar negustorii si revistele apreciaza fotografiile in culori" - Henri Cartier Bresson 2 fotografii facute de mine in tinerete: Foto 1 Foto 2 Daca nu tinem cont de faptul ca lumina e pusa total aiurea (nu de mine) si de faptul ca sunt incalcate unele reguli ale portretului atunci fotografiile sunt ok. |
|
|
|
bravo Benny!! nu ca m-as pricepe cine stie ce, dar imi place compozitia. un pic cam intunecata totusi. mai ai si altele?
|
Acum nu prea mai fac poze. Deloc, de fapt. Mai am altele imprastiate pe site-uri. Dar va asigur ca voi face multe, multe, multe poze la TIFF (spre disperarea lui KORBEN) 8)
|
Bravo Benny. Progresezi. Vad ca ai descoperit lumina si punctele forte in fotografie. :)
|
All times are GMT +2. The time now is 05:04. |