![]() |
...din ciclu "Sa ne cunoastem stramosii" dezgropam si topicul asta,din timpuri cand ALS nu era fan AB,cand userii aveau o oarecare etica si toti eram mai tineri!
Cu ocazia implinii a 2000 de mesaje ii puteti face o revizie.Daca va enervat scuipati-l,daca va luminat elogiati-l.Bagati pareri mai jos P.S.:Acest post a fost inspirat dintr-o fapta reala: Un proaspat user cinemagia a fost intrebat ce vrea sa devina cand o sa fie mare.Raspunsul(stupefiant):vreau sa ajung ca Ambra Blu! Doamne fereste,zic! |
Care om ridicat in slavi ar putea sa ramana simplu si modest?
|
Ce faceti copii ? Mai traiti?
La mine ploua de 3-4 ori pe zi, se merge pe partea cealalta, berea e scumpa si gagicile urite toate. In rest e ok. Poate ne vedem si noi dupa 15, ca ma intorc. v-am pupat pe portofel. |
Imi aduci si mie ceva din UK?
|
Originally Posted by Serghei:
Pe mine m-a si ma intriga. De asta, il impusc. |
Originally Posted by toni:
Ce bulanjiu. Asta cred ca a fost la Silverstone. Ehh...las...ca a fost naspa cursa... |
Originally Posted by Danny:
cursa o fi fost ia naspa, dar anglia e frumoasa :D |
si pentru ca sunt user nou pe aici,nu stiam de cine o sa ma lovesc.de nimeni altul decat ambra blu,care mi-a demonstrat inca o data cat de stupizi sunt oamenii,iar cu acest subiect sunt ferm convinsa!
ambra draga,chiar crezi ca esti asa important ca sa iti deschizi topic pentru ca pleci de aici.drum bun si cale batuta.copii vor plange dupa tine in rest... |
Petunia draga, ai uitat sa votezi ... :)
Asa e cu ciinii care latra Apropo, nu crezi ca era o idee buna ca mai intai sa citesti ce e pe forum ? |
Originally Posted by Blanche:
|
Ambra Blu trebuie sa paraseasca forumul cinemagia datorita atitudinii vulgar-sarcaustice si sa se impuste cu tot cu articolele lui pline de speram artficiala si inutila din revistele cinemagiei.
|
Originally Posted by LadyEowyin:
Sa-ntelegem ca ai fost atinsa de delicata petala a dragostei? :D |
Prefer vulgaritatea in locul prostiei.
Ca mi se pare "pathetic" sa creezi un topic si sa incepi sa "ameninti" ca pleci de pe un forum...asta e altceva. |
Originally Posted by Danny:
|
gsus fu Ck ing christ
se desparte si omu 2-3 saptamani de internet si la intoarcere constata ca bunu simt e mort propun un moment de reculegere si declararea siktirului politica publica in ce priveste acest forum pentru ca merita zau asa lucrurile sunt much more exciting cand nu se impiedica nimenea in chestii marunte de genul respect, decenta, propria valoare, intelect. tre sa mentionez ca nu am citit decat primele 2 din cele 93 pe posturi din acest topic si nici nu8 am votat |
KORBEN topic-ul e vechi, 6 iunie 2003
|
@ benny
asta nu schimba prea mult lucrurile sau parerea mea dsp anumite chestii |
Ai dreptate. Ziceam doar asa, ca tu aveai impresia ca a fost facut asta peste noapte...
|
Originally Posted by SadSpot:
|
Originally Posted by Jay:
|
All times are GMT +2. The time now is 01:38. |