![]() |
Mersi de info-stiam de KingK dar auzisem totusi ceva,ceva,in 3-4 ani...
CRED CA GLUMESTI!!!!CUM SA NU-MI CUMPAR TTT extended!!??Peste 3 luni imi iau DVD player-special ca sa pot vedea si FOTR extended(da,inca nu am vazut-o :( :( :( :( :cry: ). Pana una alta,ma enerveaza ca in continuare nu exista macar un nenorocit de 'tolkien site' in romana-si ca sa nu ziceti ca ma tot plang shi nu fac nimic-ei bine,am o tentativa,daca vreti va si arat ce si cum dar mai am 1 luna pana la BAC :o !!!!!!!!si inca o luna de admiteri!!!!!! :o si pana atunci nu am cum sa-l termin.... |
...weird stuff...
..bey...deci eu va spus sincer...a mai fost regizat un film LOTR sau era The Hobbit...dar nu shtiu de cine...in urma cu vreo 3 ani eu ma uitam pe site-ul LOTR...dar shiu ca era un ".com"...vazusem reclama la film pe MCM (postul fracez). Nu am avut halucinatzii shi nu mi-i s-a parut!!! Shi nu eram sub influentza drogurilor!!!
|
Nah, "Lord of the Rings" nu a mai fost ecranizat in alta varianta decat cea a lui PJAX si cele doua desene animate sus mentionate. "The Hobbit" este desigur ecranizat in varianta din 1977 a lui Bass & Rankin Jr., tot sub forma de desen animat.
Ce ai auzit tu - probabil - este proiectul Ancanar care este un fel de indie low-budget oarecum inspirat din universul "Lord of the Rings". Salutari, Andrei |
Chiar saptamina trecuta cred ca am auzit si eu de Ancanar... ce parere ai, ce crezi ca o sa iasa? Nu prea am avut rabdare sa citesc tot ce aveau ei pe-acolo pe site, si nu am gasit nici vreun mic rezumat mai coerent al script-ului sau al ideii...
|
nu mey Amyde...era LORD OF THE RINGS 100%!!!....shi site-ul era lord of the rings...imi shi acum imi aduc aminte...background negru, iar cand mergeai pe un meniu se invartea Inelul in jurul numelui meniului...poate nu a fost regizat de PeeJay filmul!!! dar era sigur LORD OF THE RINGS!!!
|
Nu, Demona, imposibil. Nu mai exista alt "Lord of the Rings" ecranizat, obscur sau nu. Poate ai fost pe unul dintre fansite-urile care aparusera ca ciupercile prin vara lui 1998 si au rezistat pana prin 2000-2001. De exemplu lordoftherings.com nu apartinea la inceput New Line/Tolkien Enterprises si era tot un fan-site (acum e in patrimoniul lor, dupa ceva amenintari legale din partea domnului Saul Zentz). :)
Guinevere, cred ca o sa iasa ceva, pentru ca au investit timp (si bani, totusi) in proiect, iar in cei cativa ani de cand ii stiu eu site-ul a fost destul de constant modificat si adus la zi. Trailerul este programat pentru maine pe IFILM (dupa momentul din ianuarie cand a suprasolicitat serverul propriu), posterul se va pune si el in vanzare deci se anunta lucruri bune. Depinde de ei sa-si mai gaseasca un distribuitor serios (ceea ce avand in vedere succesul LotR nu cred ca o sa fie chiar imposibil) si sa-l promoveze. Insa, din ce am citit/vazut despre proiect, nu cred ca e cazul sa avem mari sperante ca va fi o capodopera... :wink: Salutari, Andrei |
...NU! Nu e imposibil...pentru ca eu am ajuns la site-ul ala, dupa ce am vazut trailerul filmului pe MCM. Nu a fost nici un fan-site...pe bune!!!
|
Originally Posted by Frodo:
Minority Report a fost nominalizat la Oscar pentru efecte sonore dar ar fi meritat mult mai mult!!!!!!!!!!!!!!!!! Si daca un film are nominalizari la Oscar nu neaparat este si bun... LOTR este destul de previzibil si plictisitor. Cartea este mai interesanta si difera de film... cu ceva... |
...multzumim ca tzi-ai spus parerea morpheus..
|
Originally Posted by Demona:
Any time!!! |
...sure...
(*) Keep the LOTR Pride Alive! (*) |
Asa-i ca Legolas e super mortal???? :P
|
..de ce eram sigura ca un asemenea comentariu putea veni doar de la tine, Sailor Ysaluna-Bubbles? :P ...Dar asha-i ca daca te gandeshti bine Frodo e mai adorabil? :P Hai, ca ieri nu shtiai intre cine sa alegi...Eu una zic ca, anyway, Haldir e mai bengos ca Legolas! :P Shi Boromir sau Eomer mai mishto decat Aragorn sau Gimli sau Gollum mai "cool" decat Frodo! :P Gollum rulz! :D
(*) Keep the LOTR Pride alive! (*) |
Faramir it's hot! SI CUM POTI SPUNE CA CHESTIA AIA DE GOLLUM E COOL?Ai vazut ce ochi avea?! Ala n-a auzit de Colgate?!Ma disperi...cand orice fata de pe lumea asta ii place de Aragorn si Legolas si Frodo...tu...trebuie sa complici lucrurile. Haldir si Gollum? Si cum poti sa ii pui pe aia doi la un loc? Si de ce e Boromir sau Eomer mai fain ca Aragorn?!?! :evil:
|
sal'!
mah, fetelor, când treceti si voi la sectiunea obrajori, buzite, ochisori, fundulete?.... nu de alta, da' vrem sa ne distram si noi, "impartialii"... :lol: |
Mesajele despre cat de cool sunt personajele releva nivelul filmului
nimeni nu remarca un subiect interesant, subintelesuri, mesaje transmise, atmosfera creeata... oare de ce? Pregatirea luptei mi se pare ridicola in cetatea aia nu incapeau 5000 de creaturi bipede(ca nu erau numai oameni) si eu nu am putut sa-mi imaginez scarile alea cu carlige cu care se agatau de zid si culmea se ridicau. Fi-ti seriosi mai oameni LOTR este comparabil doar cu telenovelele si desenele animate Toata lumea stie finalul... sau nu? |
...MorfIeus....te cunosc de undeva?....semeni a ^aibii de bine cu un coleg de'al meu....si chiar daca nu,las' ca nu-i nici cum zici tu...De ce telenovela?
Si CUM ^AIBA NU EXISTA ATMOSFERA IN FILM,CUM ADICA NU ESTE UN SUBIECT INTERESANT?Poate,cine stie,ai tu mai mult talent si gasesti ceva mai interesant de scris,dupa care sa se poata face un film.In plus,de ce sa nu vorbim despre personaje(ca,deh,Doamne Fereste,nu ele stau la baza unui film...)?Si ce daca e numit 'cool'?Dumnezeule Mare,poate o sa-mi zici ca esti Pruteanu si ca legea LR se aplica si pe net.Daca cineva spune ca 'Chicago' e cool asta inseamna ca nu merita sa ia Oscarul? One Ring RULES them all... |
Originally Posted by raptor:
Bine faza cu telenovela a fost un pic prea dura recunosc. Dar mie subiectul mi se pare previzibil... nicidecum interesant sau palpitant Nu am spus ca nu exista atmosfera dar nimeni nu o remarca tot ceea ce se vorbeste aici este despre personaje de unde reiese calitatea indoielnica a filmului... Nu am criticat faptul ca s-a folosit cuvantul "cool" ci discutia pe marginea personajelor. Scuza-ma daca te-am facut sa te intrebi ce-ti place de fapt la LOTR... In legatura cu faptul ca seaman cu un coleg de-al tau nu cred avand in vedere faptul ca esti din cluj... |
Da,recunosc ca si eu am cam exagerat-in fond,fiecare are dreptul la o opinie-oricum,eu cred ca n-ai dreptate.Stiu perfect de ce imi place LOTR si imi placea inca dinainte sa vad filmul.Exista mii de comentarii legate de film dar mie oricum imi place de la cap la coada-mai putin Legolas surfin' in ttt.Sfarsitul nu e previzibil-e asa cum ar trebui sa fie,si e perfect...nu stiu daca ai citit cartile,dar daca nu,si daca nu stii exact felul in care LOTR se termina,deci daca doar intuiesti ca aia si aia...atunci s-ar putea sa ai o mica surpriza.
|
Am citit partial cartile si stiu finalul... poate de asta mi s-a parut previzibil :)
|
All times are GMT +2. The time now is 00:46. |