Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Acum pe ecrane (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   Cele mai asteptate FILME (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81860)

Gaandalf 19 Sep 2003 00:09

Mie din trailer mi-am tras o parere destul de buna ... bune efecte ... da tu de unde l-ai vazut ? De pe Net ?

Gaandalf 19 Sep 2003 00:11

Originally Posted by PoliFanAthic:

Si eu astept cu mare nerabdare Indiana Jones. Am citit ca n-o sa vrea sa utilizeze CGI.

Corect - asha am citit shi je - k cica vor sa-l faka cat mai autentic posibile fara prea multe C.G.Is ... k in prima poarte cica bolovanul ala mare era de-adevaratelea ... asta da film baietzi .. asha simtzi k s-a muncit mult la el ....

Leonard 19 Sep 2003 00:18

vad ca majoritatea asteptati continuari ale unor filme de succes...
ciudat, dar eu nu astept cu mare nerabdare nici o continuare (sequel) la vreun film. nu ma incanta cu nimic ideea. chiar m-as revolta daca la vreunul din filmele mele favorite ar hotari cineva sa faca un sequel. si The Matrix era printre filmele mele favorite, acum nu mai e...
Eu astept filme cat mai neobisnuite, cat mai diferite fata de tot ceea ce am vazut pana acum.

PoliFanAthic 19 Sep 2003 05:49

E cam generala afirmatia ta. Extrem de convenabila, caci poate acoperi toate filmele.
Oricum am un nou film pe lista, anume Bubba Ho-tep.

christi 19 Sep 2003 10:48

KILL BILL!!!!!!!!!!

ArsDeViu 29 Sep 2003 22:28

Cred ca va fi interesant,Bubba Ho+Tep.

Eu tot astept Freddy Vs Jason, dar se pare ca degeaba.

Gaandalf 30 Sep 2003 14:40

Originally Posted by ArsDeViu:

Cred ca va fi interesant,Bubba Ho+Tep.

Eu tot astept Freddy Vs Jason, dar se pare ca degeaba.

Ashtepta tu mult shi bine - k pana vine filmu asta la noi ieshim la pensie cu totzii ...Romanii sunt varza mah!

Arhanghell 05 Oct 2003 02:33

yap

eu astept cu mare nerabdare Veronica Guerin si It Runs in the Family
:P
...si Kill Bill

Dan Gerose 06 Oct 2003 16:03

Dezamagire

Asteptam, printre altele, Once Upon a Time in Mexico. Acum, dupa ce l-am vazut, ma declar dezamagit. :(

Dan Gerose 09 Oct 2003 15:18

Splendid

Am vazut aseara Matchstick men, ultimul film al lui Ridley Scott, cu Nicholas Cage in rolul principal. E splendid ! Scenariu bun, rolul si jocul lui Cage - excelent. Merita vazut neaparat, mai ales ca am inteles ca va rula si pe ecranele noastre in curind.

ulrich 17 Feb 2004 00:45

the passion of the christ.

Nightwane 17 Feb 2004 12:02

Mar Adentro

Holden 17 Feb 2004 12:44

Tare mi-e ca acest "Passion of Christ" este o mare cacealma. Lucratura mediatica este insa bine tintita - un nou punct de vedere asupra patimilor lui Hristos aduce intotdeauna dupa el luari de pozitii din partea bisericilor crestine, sesizari ale comunitatilor evreiesti si un mare tam tam generalizat. Despre ce alt film ati mai auzit la stiri in ultima vreme ? Nu-mi raspundeti, rogu-va, Lord of the Ring. Pleaseeee

PoliFanAthic 17 Feb 2004 18:05

Pai, considerand ca avem "neamuri" in film, se explica de ce au ajuns stiri pana si la delicioasele noastre posturi de televiziune.
Am auzit de Cold Mountain. E un film maret, doar fiindca a fost filmat in Romania, se intelege.

Gaandalf 18 Feb 2004 11:25

Nu mai am rabdare VREAU ALIENS VS PREDATORS :o :o :o

TLD 18 Feb 2004 17:07

Ce avp eu vreau sa vad cele 2000 de vfx-uri din star wars-ul codas, ca sa-i zic asa... Tot la ideea ca va fi ultimul din serie raman! ;)

BeNnY 18 Feb 2004 17:49

Deja actorii au semnat pentru 7-8-9 asa ca nu se termina aici!

TLD 18 Feb 2004 18:06

Originally Posted by BeNnY:

Mah vrei sa vezi ca o sa iasa o porcarie! Eu zic ca-i cea mai mare tampenie.. Serie de 9 filme... :roll: O idee super proasta! :( Sad sad sad! Pacat ca o sa ne uitam peste cateva zeci de ani, cand apare episodu 9 (la cinema), la pro vazand episodul 6 care punem pariu ramane za best of za best!

Gaandalf 18 Feb 2004 18:22

Originally Posted by TLD:

Ce avp eu vreau sa vad cele 2000 de vfx-uri din star wars-ul codas, ca sa-i zic asa... Tot la ideea ca va fi ultimul din serie raman! ;)

Nu lua in batjocora titlul de AVP k ne suparam maretze spadasin!

Mai este o viatza intreaga de ashteptat pana la Star Wars asha k "put th ba words down and step away from AVP"

ArsDeViu 18 Feb 2004 21:53

Originally Posted by BeNnY:

Nu au semant toti actorii. A semant doar Chewie, la vremea respectiva.
Partile VII, VIII si IX sunt deocamdata zvonuri.

In alta ordine de idei anul trecut se vorbea serios de Batman VS Superman, dar se pare ca regizorul s-a implicat in alt proiect.
Asta de film...

All times are GMT +2. The time now is 03:06.