Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Actrite nesarate, nesuferite, deci ENERVANTE (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81612)

MinRep 15 Jun 2003 15:49

Da, si Ornella Muti e remarcabila in anumite roluri (cele pe care le-am vazut eu, de exemplu).

(P.S.: Am aflat adevaratele inclinatii ale lui Serge: homosexualitatea si onanismul).

Hell_Girl 15 Jun 2003 21:01

Originally Posted by MinRep:

Pst... Copii... Mai lasati odata actritele astea americane. Cat despre superb de inteligenta intrebarea a baubaului, de cate ori ai vazut filme cu actrite europene, cum ar fi:

- Anna Magnani
- Sophia Loren
- Monica Vitti
- Giulietta Masina

(sau, cine-s astea?)

Le consideri enervante si nesuferite sau doar dadeai ex. de actrite mari europene.

baubaul 16 Jun 2003 15:56

Originally Posted by MinRep:

Pst... Copii... Mai lasati odata actritele astea americane. Cat despre superb de inteligenta intrebarea a baubaului, de cate ori ai vazut filme cu actrite europene, cum ar fi:

- Anna Magnani
- Sophia Loren
- Monica Vitti
- Giulietta Masina

(sau, cine-s astea?)

Mda....oare cine or fii ..

A!Si multumesc pentru primirea ospitaliera pe care mi-ai facut-o...nenea Guru!

MinRep 16 Jun 2003 22:01

baubaule (nu imi place sa incep propozitia cu litera mica, dar... asta e!), nu stiu cum ti s-a parut primirea lui MinRep (guru intru toate :lol: - vedeti, deja vorbesc ca "Serge"), dar o afirmatie cum ca "Exista actrite bune?" e total nepotrivita, chiar dac ai trai numai in cultura americana (unde sper ca nu traiesti, totusi...)

Ma aflu intr-o mica rascruce. Hell Girl mi-a aplicat deja o corectie pentru ca am amintit de Giulieta Masina si Monica Vitti la categoria "Actrite enervante", dar sper ca posteritatea sa ma ierte si sa inteleaga ca dadeam contraexemple in urma unei afirmatii dubioase. Sorry!

Viata lunga si prosperitate pe FORUM si sa nu dispari ca alti (Frodo, Bubu si restu' care pareau promitatori si acum nu mai sunt)...

Chihuahua!

LeonardPiron 17 Jun 2003 10:57

e bune astea mai purii ce mai aveti dreptate gaina batrana face zeama buna daca e morcovul tanar...

MinRep 17 Jun 2003 20:33

(Piroane, pune virgule)

Am inteles ca ai vrut sa spui si stiu ca sunt batrane si unele chiar ingropate, da' asemenea talente exista si in ziua de azi (chiar comparabile) si este nedrept sa faci o afirmatie de genu' "Exista actrite bune?".

catallin 18 Jun 2003 08:06

Asa cum e foarte drept sa faci o afirmatie ca "Exista actrite proaste! Si bine promovate!! Chiar la Hollywood!!!"

baubaul 18 Jun 2003 10:24

Multam'!
promit sa nu te dezamagesc!:)
Ai de dreptate ,dar parerile sunt subiective si asa vor fii!Amin!

LeonardPiron 18 Jun 2003 13:20

uite pot vorbi si eu serios actritele bune apar in toate epocile doar ca exista perioade mai favorabile care dau o recolta mai bogata si mai manoasa de astfel de actori / babele pomenite de voi mai sus ca si raposatii barbati din threatul dedicatlor provion dintro astfel de generatie de aur sau de recolta bogata care a fost intr-o perioada trecuta/asta e? vedeti ca am si eu creier?

ricutza 18 Jun 2003 14:00

eu nu aveam dubii.... :D

LeonardPiron 18 Jun 2003 14:26

multumesc tu stii ca si eu am tot respectul pentru mama copiilor mei

sorcerer 19 Jun 2003 19:22

...

Britney Spears - CROSSROADS - cel mai mare esec cinematografic din ultimii ani

Jennifer Lopez - Chiar nu-i in stare sa faca un film cat de cat acceptabil ?!

LeonardPiron 19 Jun 2003 21:53

Re: ...

Originally Posted by sorcerer:

[b]Britney Spears [/b
[b]Jennifer Lopez [/b

baiet va rog fara tenismene si alte animatoare

BIO Girls 17 Oct 2003 12:26

Pe primul loc, cu unanimitate de voturi, Marisa Tomei. O fi castigat ea nu stiu cate premii (mai exact un Oscar), dar e de-a dreptul enervanta, urata si cracanata.

O secundeaza cu succes J. Lo, pt ca isi doreste cu tot dinadinsul sa fie considerata si actrita, desi nici macar o cantareata de mai mult de doi bani nu e.

Aoleu, si era sa uit una super super super antipatica: DREW BARRYMORE.

Cam atat, deocamdata, dar promitem sa revenim. Ca mare e gradina Domnului, cu multe nesarate in ea. :P

Gaandalf 19 Oct 2003 03:03

Cuplul beniffer cred k a inceput sa cam se duca pe apa Sambetei ... nu vad un viitor prea "ferice" la Hollywood cel putzin ptr JLo - o fitzoasa de mana intai who suxx ass!

Alex Leo Serban 20 Oct 2003 11:19

NU sint de acord cu punerea marisei tomei pe lista nasoalelor nesuferite! e f. dulce - si sexy, pe deasupra (probabil ca si pe dedesubt...)

nasoale (borcanate, cracanate, etc) & enervante sint noile 'dive' vide de la h'wood - alde julia styles, reese witherspoon, jennifer cummasaokeama (aia de se crede si actrita, si cintareata, si nu-i de nici unele... NU j.lo!!, aia din clipul lui enrique...), kirsten dunst ar fi top of my list.

si J.LO, of course.

christi 20 Oct 2003 17:28

Fara indoiala, Reese Witherspoon. Cea mai urita-nesuferita-falsa-nemeritata vedeta de la Hollywood. Shi catzelul vecinului meu are mai mult talent ca ea. Shi e vorba de un amarit de pechinez...

CHRISTina 07 Sep 2004 21:09

Nu detest nici o actrita pentru ca nu le cunosc in realitate, nu stiu cum sunt in viata de zi cu zi. Dar ca sa aleg pe cineva, as alege-o pe Sarah Jessica Parker. Mi se pare ca este destul de fitoasa. ;)

lollipop 10 Oct 2004 17:52

meryl streep
recunosc ca e o actrita buna
vad ca toata lumea asa zice, si ei stabilesc standardele, nu?
joca in filme bune
dar ma irita la culme privirea ei care imi seamana cu a unui cersetor (de oscaruri? :) )
shi zambetul ala de parca abia isi intinde buzele peste dinti
sa nu mai zic de aerul inocent care nu-i mai sta bine la varsta asta
in sfarsit, ma innerrffeeaaazzzaaa

herbert 10 Oct 2004 18:13

si pe mine meryl streep ma deranjeaza. e o alba-ca-zapada decazuta, dar inca n-a aflat adevarul acesta. are asa o privire de pestioasca scapata din plasa si raspandeste raceala... sorry.

All times are GMT +2. The time now is 06:16.