![]() |
Poze facute in ultimele zile si care au legatura cu campania electorala . Fara valoare artistica sau tehnica :">
![]() ![]() ![]() ![]() |
O vitrina cu palarii :) ,inedita prin risipa de fantezie si culoare.
![]() |
Am uitat-o în buzunar şi a luat apă, dar marinarul a învătat-o să reziste la intemperii .
![]() |
Cu ochii pă vitrine :
Elevă fugită de la ora de religie : >:) ![]() Îţi rupi câteva peturi de bere de la gură , dar la 45 lei binele e un chilipir : ![]() |
![]() ![]() |
Oare exista in lume oameni care ar purta (nu mai zic de dat bani) pe tricourile alea 2 pozate de bremen ? One screams "fuck me NOW" the other "hit me, i'm a punching bag"
Sweet pozele pe sine. Parca-s din Paranoid Park :) (e compliment asta) Dar mama lor e aia cu oglinda de la Solenza. |
Originally Posted by Chambord:
Ce importanata e o virgula : ''Nu sunt o prada usoara '' se transforma in '' Nu , sunt o prada usoara '' :P |
![]() Firebird. Tonight |
Trezirea!
Nice shot, Cham!
![]() E o incantare sa vezi in realitate numarul asta asa frumos incadrat, in stil retro, pe gardul casei ( nu,nu e kitsch, e dichis :) ) |
equilibrium
![]() Captata la Cabana Poiana Secuilor, Predeal Povestea ei: Doi copii se jucau cu sticlele lor de Cola, pardon, Pepsi >:) si au descoperit echilibristica celor doua personaje lichide :) Iar eu am fost acolo sa vad si sa v-o zic (arat). ;;) Pentru alea artistice, trebe' sa caut prin mormane de vechituri. Urmeaza. Sa va multumiti cu alea feisbucate, pana le gasesc. |
loveless ![]() In prima parte, cei doi s-au cunoscut, in a doua interactioneaza. |
alone ![]() Intr-o noapte, in capitala. |
Erai in 21? :p
|
Originally Posted by Namaste:
I veche poza. Nu mai stie batranica de mine unde-i fost, prin toate locurile cate i umblasesi.... Poate-i 21, poate-i 12 ? Nu mai stiu! :( |
Cheile Zanoagei si Lacul Scropoasa.
Parcul National Bucegi ![]() |
![]() Cea mai neteda, alba si fara pete ciuperca ce am vazut-o vreodata. Pe drumul Lac Scropoasa - Cheile Orzei, zona frecventata de ursi. |
Originally Posted by raulpop:
Ai fost cumva, în "Twin Peaks" >:) ? Mirific :-O |
Originally Posted by mihnea_aspru95:
:-O What ? What ? What ? Cum de ai stiut ce o sa urmeze maine ? Ai intuit sau e coincidenta ?:-? |
All times are GMT +2. The time now is 06:03. |