![]() |
|
Originally Posted by halebardul:
Fumata gluma... de o mie de ori pana acuma. |
Originally Posted by marius_em:
Care non-subiect? |
corect! sa vedeti ce dictatura a marlaniei instaureaza basescu in tara! sigur, treaba asta nu-i va deranja pe drojdierii care l-au votat, dar as vrea sa le vad atunci fetzele "intelectualilor" care vad in basescu...cum se spunea hellsteed, "un tip simpatic si funny"! da, va fi foarte funny cand basescu va fi si mai jucator in tara asta, conducand si parlament, si guvern, si servicii secrete....putin va fi mic copil pe langa el. |
Originally Posted by keepwalking:
Drojdieri? Pai vad ca marlania domneste deja si fara Basescu ;) |
Originally Posted by Im.Kino:
Cred ca stii la ce ma refer. Sunt unii, printre care si eu, care cred ca subiectul comunismului nu mai tine de actualitate, nu mai exista pericolul lui in Romania, ca vechii securisti incep sa moara, si ca influenta lor e din ce in ce mai slaba, si prin urmare ar trebui sa ne detasam de el, sa-l discutam doar dpdv istoric. Aceasta parte vede introducerea subiectului in campanie electorala in scop pur speculativ. Si apoi sunt altii, printre care evident si tu, care cred ca lupta impotriva comunismului trebuie sa continue, ca influenta comunistilor inca se mai simte, si ca subiectul reprezinta un argument valabil in campania electorala. |
Vezi documentarul lui Alecu Solomon (se va difuza, ceva mai incolo, pe HBO ) si-o sa vezi cat de vii sunt comunistii. Ignorance is bliss.
|
faptul ca identific drojdieri in randul electorilor basescieni nu este un semn de marlanie din partea mea. e o realitate. |
stiu ca sunt zeci de astfel de parodii, le-am tot vazut, dar asta vine numai bine. "Am belit ochii toata noaptea la tutoriale pe youtube" "TVR-ul a dat in continuu balet islandez" =)) |
Ai formulat "drojdierii care l-au votat", nu "niste" drojdieri care l-au votat. Tine de nuanta, ai generalizat. Nu-i frumos... |
draga im.kino
citeste mai atent (a) fraza pe care am scris-o: "sigur, treaba asta nu-i va deranja pe drojdierii care l-au votat, dar as vrea sa le vad atunci fetzele "intelectualilor" care vad in basescu...cum se spunea hellsteed, "un tip simpatic si funny"!" asadar, din ceea ce am scris eu se disting doua categorii: drojdierii si intelectualii care vad in basescu un tip simpatic si funny. nu te repezi sa bati obrazul fara sa ai argumente. |
http://plus7.arte.tv/fr/1697660,CmC=...d=2927892.html |
Originally Posted by halebardul:
:)) =)) |
Agreed, dar ce te faci daca mie (deduc ca nu-s la drojdieri) nu mi se pare nici funny nici simpatic Basescu? Eu unde ma mai incadrez? Ar trebui sa-i mentionezi si pe cei care se crucesc de prostia lui Geoana (si, extrem de important, de incapacitatea lui de a vorbi corect romaneste - mai aveti DECAT trei zile?!). |
ba are argumente. că ai scris drojdierii şi "intelectualii". vezi vreo diferenţă între ce ai scris tu şi "drojdierii" şi intelectualii |
Se pare ca "prostanacul" a devenit "prost" de-a binelea... Cel putin asa scrie presa azi.
Daca se contesta rezultatele, o sa mai avem guvern la primavara. Astept cu interes ecourile din presa internationala. |
probabil ca vei fi in categoria celor care nu-l vor aprecia, dar nici displacea pe basescu. |
Rezultate finale parţiale de la ora 14.50: Traian Băsescu a obţinut 50,33%, iar Mircea Geoană 49,66% din voturi
|
Originally Posted by paul_aramis:
da, am pus ghilimelele cu buna stiinta. "intelectualii" de care vorbesc imi repugna cel mai mult: sunt toba de carte, au o cultura generala impresionanta, dar, aparent surprinzator, iubesc la "seful" lor marlania, vulgaritatea, injuratura printre dinti. |
Adica a celor pentru care, nici in ruptul capului, nu exista varianta unui presedinte PSD-ist, right? Pai in conditiile astea ma simt bine, companie mai placuta nici ca puteam spera. |
All times are GMT +2. The time now is 08:04. |