Chambord |
30 Jun 2009 10:44 |
Pauline, citeste asta: ;)
Cine este urmatorul, va rog? Domnisoara... Noru. Noru Alexandra. Asa, extrageti, va rog, un biletel. Ce numar are? Ok, luati loc in banca. Uf, ce ma omoara caldura asta. Si nu m-am pisat de dimineata. Si mor dupa o tigara. Fato, nici nu stiu cum am acceptat sa fiu in comisie pe banii astia. Stai putin... domnisoara Noru, ce aveti de vorbit cu colega? Ce-ti ziceam? A, da, m-am luat cu vaca asta, parca n-o vad ca are fituica la picior. Uite-o, si grasa, si proasta. Cind eram de virsta ei eram brici, tita tita, curu cur. Asta, ia uite, ce lasata e. Ziceam de bani, ca-s putini, dar la anu’ are si fiu-miu bacul, tre sa joc in hora. Plus ca mai am niste obligatii. Noru asta e pila ta? Atunci ii punem sapte, da-o-n ma-sa!
Spuneti, va rog, domnisoara, subiectul intii. Mama, ce am transpirat. Abia astept vacanta. Sa plec, sa uit de toti dracii pe care mi i-am facut anul asta.
Subiectul doi, domnisoara. Ia uite aici, oferta Carrefour, capsuni la 5 lei. As lua vreo zece kile sa fac dulceata, fiu-miu maninca dimineata. Oricum, nu-mi mai bat capul ca inainte, cind ma apuca noaptea fierbind conserve. Nu mai merita. Mai face soacra-mea, dar nu-i cer. Ca sa aiba ce comenta...
Subiectul trei, domnisoara. Ia uite ce pantofi are, zici ca-i barbat. Pfui, simbata cealalta am nunta, la seful lui barbata-miu, isi insoara baiatul cu una din Predeal. Sef, de fapt e sef numai cu numele, ca daca n-ar fi Tomniuc al meu s-ar alege praful de unitatea aia. El face dosarele, el verifica, dar asta e, daca nu s-a dus la Academie. Plus ca seful e pila generalului, ii cara de toate. Multumim, domnisoara, nu prea ati fost pregatita, nota sapte. Cine urmeaza? Domnul Onofriescu Adelin. Fato, o fi ruda cu Onofriescu? Nu pot sa-l intreb, ca bate la ochi. Ii pun zece, ca poate e. Mare om, mare doctor. Cred ca mi-a facut in total cinspe intreruperi. Si nu era ca acuma, trebuia sa te feresti.
Ca pe Tomniuc nu-l interesa de ciclu, de calendar, el venea acasa si trebuia sa reguleze. Niciodata nu l-am refuzat, dar a trebuit sa fac avorturi de m-am ciuruit toata. Si dureri de sin, si par la greu. Noroc de doctor. Pe Sebilica tot cu el l-am nascut. Sarcina toxica, probleme. Dar a trecut, sa-l vezi ce zdrahon e. Acum il invata Tomniuc despre sex, ca sa-si faca datoria de tata. Dar cred ca stie el mai multe ca noi, astia batrinii.
Cu toate ca multe chestii noi nu puteau sa apara, Doamne iarta-ma. Doar cu poponarii, parca nu erau atitia, pe la televizoare. Erau Mihalea si Dorobantu, plus ala de populara.
I-am zis lui Sebilica: Sebilica mama, tu sa mergi cu fete. Nota zece, domnul Onofriescu. Nu mai pot, ma pis pe mine
VOI N-ATI INTREBAT fara zahar VA RASPUNDE / Suplimentul de cultura
|