![]() |
Originally Posted by TLD:
Nici o problema ... ma prezint ... cu cea mai mare placere .... se termina shi STRESIUNEA ... shi fac rost de $ shi va vizitez :lol: |
Originally Posted by Gaandalf:
|
Asta e shantaj pe fatza ... Dk ar auzi tolkin k il shantajezi pe marele Gandalf ... cred k s-ar rasuci in mormant akuma... :lol: da' las' k pun io' o vorba buna ptr tine :lol: |
Las ca-L ia Dracu si pe Tolkien dak se pune cu TLD! :lol: Si ca tot veni vorba de palaria lu gandalf - care mi-am adus aminte ca a mai purtat-o la finalul lui rotk... de ce nu a mai purtat-o si in ttt si in rotk in primele 3 ore? :P A dus-o cumva la spalat! Si au venit intre timp iorcii si i-au sutit-o, in final recuperand-o din turnu lu sauron dupa ce si-au facut de cap orcii cu ea?! Sau ce... Elucidati-ma! |
Knd a purtat mah palarie la final ? ... poate gluga atuncea knd era in carutza cu Frodo shi cu Bilbo... da altceva de genu asta nu shtiu ... |
Deci itzi dai seama cum am ramas eu shi Akasha cand au inceput ashtia sa planga shi sa aplaude la film! :) |
Hahaha! Tu itzi dai seama ce o sa fie daca venim amandoua? Oh yeah! The Queen and the Queenie are in town! Armaggedonu` o sa fie nika` !!! Simte ce modesta sunt lately! ;) Okey bia*** chill now! Usaaaah! ;) |
Originally Posted by Demona:
Tu pe unde umblii mey ? Eshti la Net sau la vecinele tale ? |
Nu sunt la vecinele mele. Sunt la lucru. In Mentenance/Toolroom. Ma lasa sa ma dau pe net! :) Pana la 23:00 cand pleaca ei. Dupa aia inchid shi ei tot shi izolatzi de lume suntem! :) ...adica sunt eu...ca eu raman la schimbu` 3! :D |
Greseala mea! Semana cu palarie aia din capu lu ganalf la finalu lu rotk! :lol: Tre sa mai bag o vizionare asta e... :roll: Ma voi sacrifica! ;)
|
Originally Posted by Undomiel:
Am vrut...dar nu se mai intampla asha ceva! :) Sacai pe prea multzi pe aici...asha ca raman...doar de dragul lor! ;) Totushi nu intzeleg de ce interesul tuturor pentru persoana mea..Flatterin` thou! ;) |
Bey...Apostrof-Virgula-Trefla! :) acum vad ce semnatura ai tu! :) Tu fan "Matrice" ai deja "Febra Inelelor"? I'm impressed! Very good young Pedawan! I see you learn to use the Force. ;) |
Ah! SPOR LA TREABA ATUNCEA! Knd nu mai stai sa ne anuntzi shi pe noi da? I-am trimis lu' Raptor un private message sa vina shi el pe 26 asha ca sa ne strangem mai multzi ... poate o sa iasa shi mai marpha de atata :P Cu cat mai multzi cu atat mai bine ... Sper sa iasa klume RAU de tot... Apropo ... Demi ... am vb cu TLD shi am stabilit o vizionare ROTK shi una la Revolutions ... te bagi shi tu ? |
Originally Posted by Akasha:
Tzi-ai gasit pe cine sa faci matura! Hahahahaha! |
io tzi-am zis k al nostru a zis k i-a placut mai mult k Revolutions ... ma sperie shi ma incanta in acelashi timp ... TLD ... las' k bagam cu el o vizionare shi la ROTK shi la Revolutions k sa scapam de stres ... io' cel putzin am chef de un Revolutions k de aer ... :lol: |
|
Thx, o sa am nevoie. Mai un pic shi plec. Sper sa vina shi raptor. Aia chiar ca ar fii the best b-day of my life then! :) Cat despre vizionare...I'm in!!! |
Aragorn's Coronation Song...
Et Earello Endorenna utulien Sinome maruvan ar Hildinyar tenn' Ambar-metta Enjoy all!!! I'm off for tonight!!! |
Matricea mea a fost virusata! Acuma chair mi-a placut mult mai mult atmosfera fantasy din rotk, decat cea BMF-arista din matrice! :lol: Practic nu poti compara 2 genuri diferite! ;) |
http://www.killermovies.com/o/oscars/articles/3557.html
Nominalizarile ptr anu' asta la Return Of The King sunt 12 la numar :o |
All times are GMT +2. The time now is 15:32. |