![]() |
nu. vreau să-mi spună altcineva de ce trăieşte EL! şi acum nu mă refer nicidecum la Dumnezeu. despre El ştiu deja. :">
|
eu cred ca tu nu stii de ce traiesti si vrei sa afli de la noi
|
cum fac sa imi modific la edit profil sa nu imi mai apara yahoo id-ul?
si nici adresa de email??? I need help |
Originally Posted by Dragomara:
copiii nu intreaba care e sensul vietii deci de una din intrebari ai scapat #:-S |
intri la User CP (control panel) si acolo ai optiuni pentru mail, mess etc.
|
rezolvat, Stefan, mersi.
vii in farbica la waldeck? |
nu :)
|
din intamplare.
plictiseala de a ramane in pat, zi dupa zi, zi dupa zi.
plictiseala de la serviciu.
cu speranta ca noi n-am inteles nimic si o vor face ei.
exista multe vieti cu sens. dintre ele ii amintesc pe cei care salveaza vieti, pe cei care intretin vieti si pe cei care ridica o hartie aruncata pe strada si o baga la cos. E miraculoasa viata, in toate manifestarile ei. Si esti un pierdut daca nu vezi asta. |
Originally Posted by halebardul:
scuze, dar acestea nu-s exemple de sensuri, ci doar de ocupaţii care ne permit DOAR supravieţuirea. nu cred că sensul vieţii noastre, cel puţin al vieţii oamenilor liberi şi sănătoşi dpdv fizic/ mental etc. să fie atât de prozaica supravieţuire!:(( categoric ăsta a fost unul dintre motivele pentru care ne-am dat jos din copac, însă io zic că de-atunci lucrurile s-au mai schimbat.
nu miracolul vieţii este cel pe care încerc eu să-l aflu, ci SENSUL. nu mi se pare cu sens să trăieşti doar pentru că e miraculos. etc. deci, care-i totuşi sensul vieţii noastre?! |
dragomara, calugareste-te, intr-un tarziu (poate in clipa mortii) Dumnezeu s-ar putea să-ti soptească la ureche niscaiva revelatii. Dar te rog mult, alege si tu o manastire fara net :)
|
fa un copil, ca vad ca in avatar ii pui cu obstinatie si obsesiv, si dupa aia mai vorbim. Daca nu, calugareste-te fara net sau suna-l pe Cioran, dar vezi caq s-ar putea sa nu-ti raspunda. E ocupat, nu vrei sa stii cu ce. |
Originally Posted by StefanDo:
PS: îmi plac bărbaţii (şi nu să vb cu ei pe forum). deci nu mă pot călugări! :P ...şi nu mai sunt fecioară ca să pot fi doar mireasa lui Isus (cred că asta e cea mai mare tâmpenie pe care am spus-o anul ăsta, nu că n-ar fi adevărat, dar nu prea sună ok :(( ) |
nu, nici macar NOI nu l-am descoperit.
dar cand vei simti ca in pantecul tau se misca cineva care va vrea sa iasa afara sa vada cum e lumea pe care i-o oferi, fii sigura ca tu il vei descoperi prima. Inaintea barbatilor. |
când am să aflu care e sensul vieţii mele am să fac şi un copiluţ, nu că acum n-aş avea atâtea care să merite duse mai departe. :| |
n-o sa intelegi pana nu-l ai.
punct. restul vine de la sine. |
Aveti copii?
|
no, ce se aude cu răspunsul pe care-l aştept?! :-? cred că 2 zile sunt suficiente pentru un răspuns documentat, nu?! :"> |
nu se aude nimic, nu-l mai astepta
|
da' de ce? chiar n-ai nicio idee?! :-O sună şi tu un prieten, pls!
|
mergi in pace
|
All times are GMT +2. The time now is 07:55. |