![]() |
UUUUUUUUuuuuuaaaaaa Steaua! Balega naibii de echipa. M-a enervat shi Dinamo k n-a fost deloc in forma.
Au jucat asha la vrajeala. Nu prea s-au agitat knd trebuia. Pe final de meci au inceput cu totzii sa alerge ca nishte capiatzi ... UUUUUUUUuuuuuaaaaaa Steaua! :x :x :x |
Ofasaide clar !!!!
Daca si tudor este un arbitru bun, atunci eu tin cu Barcelona... Totzi arbitri de la noi din tara, cei care sunt consideratzi cei mai buni gresesc in derbiuri si asa o sa fie mereu Inainte de gol ar fi trebuit sa se dea un rosu in tabara stelei dar nu sa data, asa ca datzio-n colo de treaba... Oricum ambele echipe au jucat urat :x |
Originally Posted by herbert:
La fel si aici. |
Originally Posted by Ionutz55:
mai Ionutz, nu merita sa tradezi Real Madridul pentru un rahat de meci :o inca o eroare... sau o cadere nervoasa si te scot din echipa care se va deplasa la Madrid pentru meciul lui Real cu Barcelona :P |
Dak tot vb de real si barca... weekendu asta incepe campionatu spaniei parca... Ehhh in sfarsit SPECTACOL!! Hai Barca si restu sa ramana in spate... muuuult in spate! ;)
|
Originally Posted by TLD:
Cine difuzeaza? |
Originally Posted by Pinky:
La fel ca si anul trecut TV SPORT-UL... Care mai difuzeaza campionatul angliei, al portugaliei.. si ... surpriza CHAMPIONS LEAGUE-UL... Nu-l mai da pro-ul?!!! (astia chiar aveau datorii de se kkau pe ei...) |
Champions League e transmis de Tv Sport ???????, ingrozitor, oricum o sa ma interesez si va zic ce am aflat
PS_Anglia nu este televizata de Tv Sport ci de Tele Sport, poate si CL la fel, dar nu cred... Meciurile de azi si maine din CL Rangers - CSKA Moskva 1 Trabzonspor - Dynamo Kyiv 1 Anderlecht - Benfica 3-0, min 84 Liverpool - GAK 0-0, pauza Djurgården - Juventus 2 M. Tel-Aviv - PAOK 2-0, min 87 Deportivo - Shelbourne 0-0, min 55 Sparta - Ferencváros 1 Club Brugge - Shakhtar 1 PSV - Crvena Zvezda 1 Ban�*k - Leverkusen 2 Internazionale - Basel 2-0, min 51 Monaco - Gorica 5-0, min 73 Real Madrid - Wisla 1 M. Haifa - Rosenborg 1 Man. United - Dinamo Bucuresti 1 Acestea sunt pronosticurile mele :) |
Nus dak e sigur 100%... dar stiu ca de weekendul asta o sa apara meciurile din spania.. si din anglia (dak astea deja nu au fost transmise...). Cat despre CL... eu am auzit un spot pe tv sport in care astia pretindeau ca vor transmite dupa cum am spus : anglia, spania, portugalia, divizia B, si CL... Ei bine divizia B am vazut meciuri, spania de weekendul asta, anglia cam tot asa.. mai ramane cl-ul... Yo sper sa transmita n continuare pro-ul (totusi au mai multa experienta in domeniu, plus comentatori mai avizati - pastia de la tv sport nu prea ii agreez...)
Totusi astept vreun program ceva pe tv port... Det despre ce transmit astia sezonul 2004-2005 aici |
Meci de kkt... O repriza prima in care englezii au atacat cu ronaldo si Smith, o repriza in care paradoxal ne-am aparat cat de cat bine sau ar suna mai realistic... nu au atacat ei cum trebuie? Cert este ca dupa pauza s-a produs ruptura... Iordache de nerecunoscut... 3 greseli 3 goluri... Plus multe momenete in care tribuna radea de ai nostri... Teatru viselor?... Poate teatrul deziluziilor... Champions League-ul? Inca departe... tinand cont ca trebuie sa batem in fiecare an in mod cert cate o formatie mare in turul 1 preliminar (asta in cazul in care ne vom mai califica anul viitor aici...). Dinamo deja in ultimul tur preliminar uefa (sau deja in grupele uefa...), steaua si otelu luptand maine pt sansele lor...
|
slab si intre foarte slab meciul!! iordache a avut o prestatie de kkt!! numai greseli a facut! :hmm: ....da ce sa ne mai ascundem dupa degete...nu are dinamo fata de liga campionilor! :shock:
|
ne-au adus militienii cu picioarele in... balta noastra. oligofreni imbracati in rosu... o fraza logica a lui Cornel Dinu: "toate infringerile sunt jenante"...
eu as interzice fotbalul acesta mediocru si jegos in Romania si as investi banii in sporturile olimpice care mai scot Romania din anonimat (gimnastica, natatie, canotaj, atletism, scrima, lupte, box..., oina :D .) ce ma enerveaza sintagma"generatia de aur". care aur, mai lume? cate titluri a castigat Romania la fotbal... si, mai ales, cand va castiga??? ma las de fotbal vreo doua saptamani. imi bag... picioarele in mare. sper sa nu fie apa prea rece... |
Ce bucurie mi-a facut Manchester... :D
|
Am venit akasa khiar la a2a repriza... in 20 de minute 3-o ... scurt shi la obiect. Degeaba au tzinut piept o repriza dk a 2a au facut-o varza ... ;)
Cainii din Stefan cel Mare Vs Diavolii de pe ld Trafford ... era evident ca vor fi sfashiatzi ca nishte caini. golurile |
Sa abandonam subiectu dinamo... Diseara avem meci importat Partizan - Otelu... ca teoretic steaua n-ar trebuii sa se impiedice... Si vineri tragerea la sorti uefa si cl... Iar seara Supercupa (transmisa de pro...)
P.S: Nu stiam ca TV Sportul este al lui Sarbu... si de aceea vor transmite astia Champions League-ul... INTERESANT... |
Gata nu mai transmite Pro Tv-ul Champions League ? Ce de kkt ... mie imi placea la ProTv ... ma obijnuisem.
Dar Tele Sport numai in Buc... are emisie ? Io Vreau NBA :(( :( :(( :( |
Originally Posted by Gaandalf:
Nenenenene... TV sportu si TELE sportu sunt 2 chestiitotal diferite... TELE sportul transimte NBA-ul si campionatul angliei, pe cand TV sportul transmite spania, divizia B, portugalia si mai nou Champions League-ul... De ce numai transmite PRO-ul cl-ul? Pt ca Sarbu, boss de la trustu pro a achizitionat TV sportul - deci vor fi aceeasi comentatori asa c anu va faceti griji... Acum buba.. TELE sprotu dupa cum ai zis si tu gandalfe dadea NBA-ul deci ceva car eera de urmarit... Dar din cauza chichitelor noi nu vom putea prinde tele sportul (pt moment). Dc? Pt ca astral si rcs (doua companii de cablu de aici din buc) au pachete de actiuni la tv sport, iar Sarbu le-a interzis sa preia TELE sportul pt ca altfelel va retragfe actiunile si astfel pierzandf niste bani astea 2 companii iubite (care printre altele sunt si principalele din buc) nu vor transmite tele sportul si noi nu vom prinde NBA-u... Rusiiiiniiiica!!!!!!!!!!!!!!!! |
Shtiam diferentza... mey TLD... dar vreau sa shtiu de ce nu au emisie shi in tzara..
VREAU NBA :(( Am incercat sa gasesc pe cineva cu Tv Tuner sa le inregistreze .. dar nimeni .. vreau NBA :(( :( |
Originally Posted by Gaandalf:
Pai n-au emisie nicaieri.. Cauzele ti le-am zis mai sus! E o marlanie in 3... astral, rcs si tv sport... Restul abonatilor care nu sunt la rcs si astral pot prinde tele sport (dak au noroc). Oricum in tara exista cativa cert care prind tele sportul... Sau cei care au prin satelit, antena parabolica alea alea.. dar din august este codat tele sportul asa ca slabe sanse.. ;) |
Liverpool 0-1 GAK
Anderlecht 3-0 Benfica Monaco 6-0 Gorica Internazionale 4-1 Basel Deportivo 3-0 Shelbourne M. Haifa 2-3* Rosenborg - dupa prelungiri 25/08/2004 Trabzonspor 0-2 Dynamo Kyiv M. Tel-Aviv 1-0 PAOK Rangers 1-1 CSKA Moskva Sparta 2-0* Ferencváros - dupa prelungiri Man. United 3-0 Dinamo Bucuresti Club Brugge 2-2 Shakhtar PSV 5-0 Red Star Belgrad Ban�*k 2-1 Leverkusen Djurgården 1-4 Juventus Real Madrid 3-1 Wisla Tele Sportul este receptionat in tara prin companiile de cablu de circa 600000 persoane, iar patronul televiziuni a spus ca daca RCS si Astral nu il vor include in lista de programe va informa consiliul concurentzei... |
All times are GMT +2. The time now is 05:28. |