![]() |
Cine rade la urma rade mai bine. Pacat ca unii nu o sa mai primeasca bani pt.votul fotografiat.:))
|
Originally Posted by Pitbull:
La 14:00 se vor da rezultatele 100%. Exista sanse ca PSD sa conteste alegerile. Vom vedea. |
Doamne ajutä! +
|
probabil că PSD va contesta rezultatele finale. au mult prea mult de pierdut. nu nu mai ei, ci şi PNL-iştii "de vază" aka eminenţele cenuşii aka patriciu (o întrebare ca la şcoală, cine poate să spună ce legătură este între dinu patriciu şi 700 de milioane? btw, cu banii ăştia în joc, făceam filmuleţul mult mai bine). nu cred că geoană o va face (cel puţin nu de bună voie). din păcate pentru el presimt că o să piardă şi celelalte două preşedenţii: cea a PSD şi pe cea a Senatului. c-aşa-i în politică. te culci preşedinte şi te scoli fost.
|
Originally Posted by paul_aramis:
Dar, da - sigur se va läsa cu contestäri si alte circe postelectorele. L-or lua si pe Vadimache de-o aripä, cä el a zis încä de la turu' häl-dghintâi cä avea peste 51,2% da' l-au fraudulat. |
daca ar fi avut o diferenta substantiala ar fi avut dreptul sa se bucure aseara. Dar asa, sa te bucuri ca prostanacul...
eu sper ca lupta asta stransa sa-i fi dat emotii si sa-l fi pus in garda si pe base, si sa-l faca sa-si puna intrebari. Sa se mai corecteze si el, ca are ce corecta. |
My thoughts exactly.
|
Face Mirciulica infarct:))
|
acuma nu îi plângeţi de milă lui geoană. or să-l recompenseze băsescu cu ceva (îi vinde vreo fabrică, ceva acolo) şi are preocupare pentru câţiva ani. păi voi credeţi că e uşor să pui pe butuci o firmă (de aia de renume) mimând că o faci profitabilă? iote, vă dau eu o idee: Oltchim Râmnicu-Vâlcea. pentru cine nu ştie care legătura între el şi oltchim ...
|
Dincolo de faptul ca trebuia oricum sa votam cu cineva, nici de data asta n-am avut pe cine alege.
Mi-a placut asta cu "raul cel mai mic, Base" :)) Cred ca ne vom lamuri cat e de mic, nu? |
Ne-am lämurit în ultimii cinci ani - de-aia l-am votat tot pe el. Nu?
|
Daca aseara m-am enervat pret de 4 ore, astazi radiez de fericire.
|
Esti logoditä, ceva...? Cä si eu sunt disponibil! :D
|
Originally Posted by Rapture:
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657 :P |
Originally Posted by cremaxx:
Hehe, nu, n-am gresit topicul. Faceam o aluzie la rezultatul voturilor :P.
Disponibil, disponibil dar ma tem sa te dezamagesc: io mi-s mica, mica :(. |
mă copii, a dat becu' rezultatele finale? le-a validat ceceu'? lasaţi şi voi şampania la frigider, că nu se ştie!
|
Stiu, dar..
|
Numai sub 16 sä nu fii, cä nu e voie.
|
Mai ai de asteptat pana-n martie, atunci :)).
|
Mi se pare mie sau cineva inca mai voteaza? cu geony...aici pe forum..?
|
All times are GMT +2. The time now is 22:47. |