![]() |
Examen - prost
|
Obsesie misterioasa [ca n-aveam ce vedea ieri la multiplex] - cam plictisitor cap coada... Si ce era cu fazele alea in care zburau omuletii prin aer? Hmm... un 6/10 ar merge :P
De vazut am mai vazut Wimbledonu care saracu statea pe hard de vreo 2-3 luni... Bine ca acu l-am sters... A avut totusi niste unghiuri de filmare interesante in unele faze, prea putine insa momentele de tenis :P La fel 6/10 si pt asta... |
@notorius: subscriu la Paris, Texas ºi Le charme discret de la bourgeoisie. pãcat cã Bunuel nu e la fel de genial ºi în alte filme. e chiar plictisitor uneori dar filmul ãsta m-a impresionat ºi pe mine.
|
Trainspotting 8/10 - coloana sonora Excelenta , filmul asemenea
Tais Toi (revazut) 7/10 - la fel de amuzant , una din comediile anului The Grudge 7/10 - ok... am gresit ca m-am uitat singur , intr-o bezna patrunzatoare si o liniste identica la film :(( |
Dogville...dupa o intarziere cam mare pentru mine...anyway...nu pot sa spun decat ca de vreo 2 ore incoace de la terminare filmului inca ma mai gandesc la ce s-a intamplat in el...si abia astept sa-l mai vad again and again and again...e plin de simboluri...nici nu ma asteptam la altceva de la Trier...doar cand am vizionat Europa m-am mai simtit asa de "purtat" de gandurile lui Trier prin fiecare personaj din film...
consider ca Dogville e unul dintre cele mai bune filme facute vreodata...e genial, provocant si te loveste in constiinta adanc de tot nu intru acuma in detalii cu privire la mesajul filmului si cele intamplate; sunt sigur ca nu l-au vazut toti...dar despre realizarea tehnica pot spune ca e una din cele mai originale, chiar si pentru Trier filmul se adreseaza fiecaruia dintre noi si ne da o lectie de viata pe alocuri insuportabila de performantele actorilor doar vorbe de bine...Nicole Kidman (nici nu ma pot gandi acuma la o actrita care ar fi jucat rolul mai bine ca ea) din nou de nota 10....Paul Bettany la fel...iar Stellan Skarsgård a fost cireasa de pe tort watch it, watch it, watch it... |
Das Boot, 1981, de wolfgang petersen.
claustrofobic [ filmarile au loc in interiorul unui submarin]. un film german despre razboi, lipsit de elanul patriotic made in hollywood, deci cu atit mai veridic. excelent. |
vazut (trebuie pana la urma vazut) Alexander 5/10.
actori buni, scenariu chinuit. nu e un rateu total, dar de la Stone asteptam mai mult. |
Dodgeball 8.5 / 10
O sa revin asupra lui mai tarziu :) |
The Naked Gun - 8/10: sunt cam darnic...
Exorcist: The Beginning - 1/10: ba nu sunt! :D P.S.: Filmul asta a fost stupid de la un capat la altul. Nici Skarsgard, nici jazz-ul, nici replicile demonului, nimic nu salveaza prostia asta! |
Final Destination 2: 0/10
. |
Originally Posted by kasper hauser:
MULT PREA MULT! :oops: :oops: :oops: |
Braveheart (1995) - 9/10. Mi-a placut mult, dar parca a fost cam lung.. sau poate nu eram eu in dispozitia necesara...
Lost in translation (2003) - 10/10. Superb :love: Sleeping Beauty (1959) - nu are rost sa mai dau nota, fiind mare fana a filmelor de animatie clasice Disney. Don't you just love fairy tales? Peter Pan (1953) - revazut pentru a nu-stiu-cata oara... ramane la fel de fascinanta lumea baiatului care nu creste. |
Sleeping Beauty (1959) - nu are rost sa mai dau nota, fiind mare fana a filmelor de animatie clasice Disney. Don't you just love fairy tales?
oh yes, we do...we lov'em, and hug'em...ultima productie Disney pe care am vizionat-o a fost All Dogs Go to Heaven...how could you not lov'em?! :love: |
Coffe and Cigarettes - 8.5/10
'don't you just love coffe and cigarettes'. cam atat despre filmul asta. mai mult nici nu trebuie sa stii, ci numai sa savurezi. recomand tuturor iubitorilor de filme fara sens, si fumatoriilor, la fel si dependentilor de cafea. dar aveti grije, ati putea intra in 'delirium' dupa filmul asta.... |
Originally Posted by BeNnY:
|
Last Tango in Paris - 8/10.
|
*titus-9.5/10-geniala scenografie totusi, desi impresia generala e ca "s-a mai facut", da' vorba lu' gombrovitz "n-am semnat nici un contract conform caruia trebuie sa livrez doar idei originale".
*rosencrantz and guildenstern are dead-9.8/10 *e la nave va-10/10 (just because...superb film) *pillow book-9.8/10 (greenaway oricand, desi nimic nu se ridica la puterea lui "drowning by numbers") pax. [/b] |
coffee and cigarettes ruuulz!!
de fapt jarmusch e in sine o sarbatoare nationala. astept acum sa vad "down by law". allriiiiiiiight. |
Originally Posted by Nightwane:
hai, nightwane, unde-i sadicul din tine ? :lol: |
'belle de jour' - 10/10 - probabil cel mai bun film al lui bunuel. catherine deneuve splendida.
'la haine' - 6/10 - nu zic ca ideea a avut vreo vina (filmul livreaza o stare de angoasa pe tot parcursul sau), dar daca scenariul ar fi fost scris un pic altfel decat sub forma unei zile din viata unor tampiti, ar fi fost mult mai bine. mai mult regia incitanta a lui kassovitz izbaveste filmul (reuseste sa dozeze perfect tensiunea = starea de 'ura' pana la finalul facut, ce-i drept, cu mana de maestru)... cassel joaca rolul vietii lui: de idiot guraliv cu fata care cere pumni. 'beverly hills cop' - 7/10 - in sfarsit l-am prins si eu la prima. simpatic, nimic mai mult. am inteles eu gresit sau scenariul a fost nominalizat la oscar ?? |
All times are GMT +2. The time now is 22:10. |