![]() |
Inca una?
|
![]() |
Swiss Army Man
Cedez, nu tie. :P |
Hermione, ai termen 2 zile. De nu-i nimeni, stii ce se va intampla. :P
|
![]() |
Orice asemanare cu personaje reale e pur intamplatoare? :P
|
Nu știu, eu sînt mort, încă din Evul Mediu, după pattern-uri, și nu consider asta o întîmplare. P.S. Poppy, right? :p P.P.S. Na, că mi-a ieșit porumbelul pe gură! :))
|
N.
Iata ca ti-a venit cavalerul! :))
Originally Posted by Namaste:
Vezi ca mi-o adjudec pe aia din stanga! :"> :P K. Femeile si barcile... Nu poti nici cu ele, Nici fara ele!... Of, femeile! Te duc oriunde, Doar se vede!... Pe apa numai barcile, Dar femeile... S de iubit, nu de inteles. >:) O:-) |
Is he? I had no idea. Much obliged! I'm no damsel, but always in distress. <):) (pana se inventeaza si varianta feminina)
Happy-Go-Lucky, daca nu vrea nimeni ![]() |
cowgirlitele exista din antichitate! :))
|
Originally Posted by Cretzulynne:
|
K, acum ca ai aflat secretul, nu vrei, mai bine, sa traiesti pentru a ne putea iubi, pe noi, femeile ?
Poti muri si mai tarziu, oricum moartea-i plictisitoare. Viata ta e mai interesanta cu noi. :P ;) |
Uau, mersi de ofertă, am murit și-am înviat de bucurie! :))
|
Originally Posted by klute:
Evident :P Nici nu as fi acceptat alt raspuns! ;) |
Muriti si inviati pe alte pagini, ca faceti mizerie. :|
Mai ghiceste bunica filmul in asemenea conditii. E si unul foarte usor! |
Te mentii, Hermione! E Dempsey, da ? Il confund mereu cu altcineva asemanator. O fi in vreunul din filmele romantice precum Sweet Home Alabama... poate fi orice film, poza nu e relevanta. Mai pune o imagine. De nu, cedez. |
Ma mentin bine, chiar daca-s batrana.
Nu, e Guillaume Canet. :P Hai ca o sa pun poza pe seara, daca nu stie nimeni. p.s.: n-am vazut Harry Potter, ma lasa rece comparatia. Nu ca m-ar fi lasat altfel daca l-as fi vazut. B-) |
N-as fi ghicit nici in o mie de ani ca e Canet...
"Iubeste-ma, daca indraznesti" P.S. Daca nu stii personalitatea Hermionei, n-am facut nicio afacere...:(( ![]() |
Ce om esti! Imi place atat de mult filmul asta, ca te iert. :p
|
Cum sa nu ma ierti, daca e tema iubirii si e una din cele mai frumoase scene din cinematografie !? Pune in plus si ca sunt o gingasa creata! :"> O:-) |
All times are GMT +2. The time now is 11:49. |