Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

Sm�agol-Gollum 26 Jan 2005 22:19

[quote="Faenor"]Nu numai copiii lui PJ apar in film ci si fiul cel mare al lui Viggo/Aragorn-mai intai ca Haleth, son of Hama la Helm's Deepquote]

deci copilu' ala pricajit era fiul lui? n-as putea! :P 8)

Gaandalf 27 Jan 2005 00:07

ce n-ash fi dat eu sa apar in filmul ala shi sa fiu eu saracaciunea aia de copil .. iar tatal meu sa fi fost Aragorn ...

din moment ce nu shtiu ce e aia father figure ... ash vrea shi asha ceva ... dar sunt sigur k m-ash i multzumit ... cu atat. Adik sa apar in LOTR ... :w00t:

Faenor 27 Jan 2005 09:06

Daca ai drum prin Bucuresti (inteleg ca esti din Constanta) ti le pot imprumuta eu 8) ....eu am avut noroc de un prieten din Anglia care mi-a cumparat EE imediat ce a iesit si trimis-he really made my Christmas :lol: ...l-am rugat sa-mi faca rost si de celelalte EE pe dvd..sper sa le gaseasca.

Gaandalf 27 Jan 2005 16:23

io ash vrea fff mult sa ajung in Bucureshti ... shi apreciez k vrei sa mi le imprumutzi ... dar io' unul sincer itzi spun ca nu ash face asha ceva ...

nu le-am dat prietenilor mei ... apoi unui "cunoscut" k mine ...
but that's just me ...
:)

Sm�agol-Gollum 27 Jan 2005 21:31

Originally Posted by Redy:

Peter Jackson apare in toate 3 filmele.

2. In Helm`s Deep cand arunca o sulita [cand Uruk-haii ataca poarta]

e ala de deasupra portii care are o mustata?

Gaandalf 28 Jan 2005 15:34

itzi zic eu ca DA.

evenstar 28 Jan 2005 19:14

Haleth, fiul lui Viggo Mortensen :o chestia asta chiar m a lasat masca... stiam ca a jucat in rolul unui orc dar... cam atat.
Foarte interesant... sa i de a replici tatalui sau in film... Whatever,sa i traiasca :happy:

Faenor 31 Jan 2005 08:08

Ma gandeam mai curand sa inscriptionez 2 dvd-uri pentru imprumut...not the original...never the original.. ;) ...too precious.. :D. Anyway daca ajungi prin Bucuresti cine stie cum, o sa-ti fac o bucurie 8)

WraIth 31 Jan 2005 12:57

u still got the christmas spirit :P

quendehuo 04 Feb 2005 12:22

the new guy ... quendehuo

wow ... nu shtiam ka sunt atatzi romani carora le place TLOTR :lol:

ok ... sa zik ce am de zis ... am vazut de foarte multe ori (si mereu inainte sa apara la cinema) :D toate cele 3 parti ... dar recent (akum 7-8 luni) am vazut toate cele 3 parti cap-coada si asta a durat cam 10 ore jumate :D ... deoarece ceea ce am vazut eu nu erau obisnuitele TFOTR, TTT, TROTK pe care poate le-ati vazut la cinema, pe HBO (primele 2) sau la calculator ci acestea (care dureaza 9 ore) ... ci erau DVD Extended ... adika am vazut TLOTR asa cum putini romani l-au vazut + am avut la dispozitie un sistem audio 5.1 ceea ce a fakut filmu ... divin :P !!! asa ca va sugerez sa cautati si voi TLOTR DVD Extended ... o sa merite !!! (sau le puteti comanda de pe www.amazon.com la pretul de 77$ un box set de 12 DVD-uri :lol: + taxe de livrare ... cca. 13 $ ... merita toti banii unui fanatik)

asta e cam tot ceea ce am de zis deokamdata :happy: ... cei ce nu realizeaza ca Tolkien e cel mai bun nuvelist care a existat vreodata si cei care nu realizeaza ca The Lord Of The Rings este cel mai bun (din toate punktele de vedere) film ... sunt nishte ***** si i-as ruga sa nu mai posteze aici !!!

peace !!!

WraIth 04 Feb 2005 14:23

aheam....adik ai vazut shi FOTR extenede.klumea.vro 90 $ cum zici tu iese....not bad

Nightwane 04 Feb 2005 14:30

Re: the new guy ... quendehuo

Originally Posted by quendehuo:

cei care nu realizeaza ca The Lord Of The Rings este cel mai bun (din toate punktele de vedere) film ... sunt nishte ***** si i-as ruga sa nu mai posteze aici !!!

si hai sa ne dai si o limba in cur

quendehuo 04 Feb 2005 17:43

:))

cine stie unde pot gasi postere originale cu TLOTR ? (toate 3) ... origianale adika sa fie scris pe ele "The Lorf Of The Rings" NU "Stapanul inelelor" !

Nu va facetzi griji mah ******** ca nu va dau satisfactia la un reply :happy:

Nightwane 04 Feb 2005 18:07

Re: :))

postere origianale cu TLOTR

origianale iti dau eu daca vrei... ma sterg cu ele la cur si vor fi mai mult decat anale...vor fi origianale.

Demona 05 Feb 2005 12:15

Baga PRO TV-u` LOTR - FOTR. E shtire veche, da` daca shtie careva sa anuntze. Uh, happy-happy-joy-joy! :love: :w00t:

Gaandalf 05 Feb 2005 18:42

Originally Posted by Nightwane:

postere origianale cu TLOTR

origianale iti dau eu daca vrei... ma sterg cu ele la cur si vor fi mai mult decat anale...vor fi origianale.

cei care nu realizeaza ca The Lord Of The Rings este cel mai bun (din toate punktele de vedere) film ... sunt nishte ***** si i-as ruga sa nu mai posteze aici !!!

si hai sa ne dai si o limba in cur

:lol: :lol: :lol: saracul .. te-ai luat de el. Ce tzi-a facut mah ? :lol:
Ma mir k citeshti ce se scrie p'acilishea' ... :lol:

@quendehuo
las-o mai moale cu afirmatzii de genul celor de mai sus ... o sa te manance ashtia de viu ...

Longshot 05 Feb 2005 19:22

Originally Posted by Demona:

Baga PRO TV-u` LOTR - FOTR. E shtire veche, da` daca shtie careva sa anuntze. Uh, happy-happy-joy-joy! :love: :w00t:

asocierea pro-tv cu termenul "joy" e demna de :hmm:
pai la cele 3 ore cat are lordu', experientza "pro" va dura peste 5.
sa vezi ce joy o sa fie atunci.
desi fotr e singuru' din ele la care m-ash mai uita nici prin cap nu-mi trece sa-i fac rating lu Sarbu.

Nightwane 05 Feb 2005 21:54

Originally Posted by Gaandalf:

:lol: :lol: :lol: saracul .. te-ai luat de el. Ce tzi-a facut mah ? :lol:
Ma mir k citeshti ce se scrie p'acilishea' ... :lol:

@quendehuo
las-o mai moale cu afirmatzii de genul celor de mai sus ... o sa te manance ashtia de viu ...

citesc p-acilea ca sa am si eu de cine sa ma iau. ca n-am de cine sa ma iau ca se ia nume de toti si a disparut si IMM si tralalala :((

quendehuo 06 Feb 2005 11:39

Gaandalf ... o sa-ti urmez sfatul :lol: caci orikum n-are rost sa ma cert cu ei :lol: e pierdere de timp !!! singurul lucru pe care nu-l inteleg e ce cauta astia care nu sunt fani LOTR aici ? asta e tot :D ...si apropo nu mi-e frika mie ca o sa ma manance astia de viu :D n-au cum sa le fie asa foame :P

Nightwane 06 Feb 2005 16:49

si apropo nu mi-e frika mie ca o sa ma manance astia de viu :D n-au cum sa le fie asa foame :P

fear me 'cuz i'm fat and i eat a lot.

Gaandalf 07 Feb 2005 08:06

:lol: toate tziglele pe casa nu le ai ... :lol:
ai luat-o razna precum Denethor ... na' k te-am lucrat ... da-mi replica dk potzi ... :lol:

Nightwane 07 Feb 2005 10:22

Originally Posted by Gaandalf:

:lol: toate tziglele pe casa nu le ai ... :lol:
ai luat-o razna precum Denethor ... na' k te-am lucrat ... da-mi replica dk potzi ... :lol:

who the hell is Denethor? another one of your gay friends? i'm sorry... nu ma 'nerva ca joc tzontzoroiu' pe tine si pe queer ala de mai sus. :P

Gaandalf 07 Feb 2005 12:23

who the hell is Denethor? another one of your gay friends? i'm sorry... nu ma 'nerva ca joc tzontzoroiu' pe tine si pe queer ala de mai sus. :P

replica ta nu are nici un fond .. nimik ...
papa! :lol:

Faenor 07 Feb 2005 16:07

Fellowship of the Ring va fi difuzat vineri, 18 februarie de la 20:15 la ProTv pana la 00:15 fara drept de rerun-asa ca avem doar o singura sansa sa-l vedem la tv.. :lol: ..for now. Publicitatea e restrictionata la o ora din cele 4-mai bine decat m-as fi asteptat. Se vor incasa oricum sume astronomice pt piata de publicitate din Romania...asa ca cine vrea spoturi atunci va scoate ceva mii de dolari din buzunar.. :happy:

Longshot 07 Feb 2005 16:31

ce pot sa zic.bine ca nu dau extendedu'.ne prindea ora 2.

nightsorrow 07 Feb 2005 20:58

Lasa ma si extinsu sa l bage...ca nu l o vazut lumea...exclusiv noi...I'm back, my friends,stiu ca nu mi ati simtit lipsa, dar world of warcraft nu mai putea astepta...vad ca LOTR thread a reinviat aici...

Sm�agol-Gollum 07 Feb 2005 22:05

pai trebuie sa mai vina cate un new fish sa mai invie atmosfera.....

Gaandalf 08 Feb 2005 14:48

Originally Posted by Longshot:

ce pot sa zic.bine ca nu dau extendedu'.ne prindea ora 2.

:lol: :lol: :lol: cu tot cu publicitate prindeam finalul de meci la NBA la TVR2 + adik pe la ora 6 ... :lol:

quendehuo 08 Feb 2005 15:28

hey Nightwane ... " YO MAMA !!! " :happy: [/quote]

Nightwane 08 Feb 2005 17:16

hey Nightwane ... " YO MAMA !!! " :happy:

Crede-ma...nu vrei sa ai de-a face cu the sex hound that is my mother. Ask Gandalf. Tot ce pot face e sa ma cracesc mai bine ca sa ajungi bine cu limba in curul meu.

Gaandalf 08 Feb 2005 17:28

eshti maniak ,... :lol:

Faenor 09 Feb 2005 07:39

Somebody needs a hug.... :D

Gaandalf 09 Feb 2005 12:46

deci ... :lol:

Demona 09 Feb 2005 12:53

Nu vi se pare ca topicu` o da pe aratura? Ah well, de parca ar avea vreo importantza. :hmm:

Nightwane 09 Feb 2005 16:28

Nu vi se pare ca topicu` o da pe aratura? Ah well, de parca ar avea vreo importantza. :hmm:

lemme guess...it's my fault :P

Gaandalf 09 Feb 2005 16:30

Ah well, de parca ar avea vreo importantza. :hmm:

vezi k shtii ...

& yes nighty it's your fault ... :lol:
nu vezi k ai suparat fata ? :lol:

SarumanTheWhite 13 Feb 2005 12:03

Primul review al editiiilor extinse:
Creat de mine!

THE LORD OF THE RINGS: THE FELLOWSHIP OF THE RING SPECIAL EXTENDED DVD EDITION

Directed by Peter Jackson

LOTR: Fellowship of the Ring - DVD box set-ul

Creata special de regizorul Peter Jackson pentru vizionare acasa, aceasta versiune contine 30 minute de material adaugat la primul film din arhicunoscuta trilogie “Stapanul Inelelor”, alaturi de muzica (soundtrack) compusa speciala pentru aceasta versiune.

Durata filmului totala: 200 minute (3’ 20’’)

Jackson nu a adaugat scene pur si simplu, ci a gandit aceasta versiune ca si cum ar fi un film nou. Noile efecte speciale au fost adaugate acestui film.

Aceasta versiune este dedicata fanilor lui Tolkien, creatorul Pamantului-De-Mijloc, care se vor bucura vazand noile scene adaugate. Aceasta experienta este de neuitat.

Munca tuturor implicati in acest proiect (peste 2000 de oameni) care au muncit 7/7 ne-au facut sa pasim in aceasta lume imaginara si, concomitent, mai reala decat ni se pare. Acest film se bazeaza pe sentimentele umane fundamentale si deaceea impresioneaza cel mai mult.

*Despre continutul DVD-ului

Pachetul special contine 4 Discuri DVD de inalta calitate. Primele doua discuri contin filmul (coloane sonore DolbyDigital 5.1 si DTS 6.1) alaturi de comentariile audio din partea regizorului, scriitorilor, distributiei etc. (totalizand peste 13 ore de comentarii audio). Meniurile au fost realizate cu mare devotament, continand schite originale si diferite imagini de catre Alan Lee si John Howe. Celelalte doua discuri sunt documentarele propriu-zise care insumeaza peste 6 ore de vizionare si care contin mii de fotografii din timpul filmarilor, storyboard-uri ale diferitelor scene, diferite teste efectuate si multe altele. Primul disc din documentare se intituleaza ‘De la carte la vis’ si contine fazele de inceput ale productiei (Peter Jackson cautand sponsori, angajand diferiti oameni, apoi la construirea platourilor, echipa Weta Workshop, etc), iar al doilea disc se numeste ‘De la vis la realitate’ si cuprinde etapele filmarii, postproductiei (Weta Digital, coloana sonora, mixaj, sunete, efecte vizuale etc.).

Acest pachet este primul din colectia ‘Lord of the Rings’ si este un DVD sa le stapaneasca pe toate. Va recomand cu caldura sa-l cumparati deoarece nu veti regreta. Este minunat sa vedeti cat de multa munca au pus oamenii aceia pentru a ne aduce pe ecrane o capodopera. Pachetul, in sine, contine schite superbe si un mic tablou reprezentand o scena importanta, alaturi de o harta, care urmareste calatoria Fratiei, si un manual.

LOTR: Fellowship of the Ring - imagine completa

Nota Film: 10/10
Nota Documentare (Bonus): 10++/10

Nightwane 13 Feb 2005 12:14

Originally Posted by SarumanTheWhite:

Acest film se bazeaza pe sentimentele umane fundamentale si deaceea impresioneaza cel mai mult.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

best goddamn joke i ever heard.

SarumanTheWhite 13 Feb 2005 13:53

Acest film se bazeaza pe sentimentele umane fundamentale si deaceea impresioneaza cel mai mult.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

best goddamn joke i ever heard.

E normal! Trece de faza fantasy si este o poveste in care dragostea, prietenia, curajul sunt mult mai importante decat ambitia, lacomia, rautatea. Sper ca toata lumea sa vada acest lucru... desi nu este greu de observat!

Gaandalf 13 Feb 2005 19:52

E normal! Trece de faza fantasy si este o poveste in care dragostea, prietenia, curajul sunt mult mai importante decat ambitia, lacomia, rautatea. Sper ca toata lumea sa vada acest lucru... desi nu este greu de observat!

Acest forum nu incurajeaza filmele de genul acesta ba chiar sunt batjocorite... suntem nishte paria ai forumului ... izolatzi aici la FANATIC unde nu intra mai nimeni ...

Cu atat mai bine ... de ce? Pentru k in restul forumului este un haos total. Aici ai linishte shi potzi sa scrii ce doreshti.
Trebuie sa apara shi la noi Fellowship extins k statuietele alea sunt prea treaba ...
:love:

SarumanTheWhite 13 Feb 2005 19:59

Multumesc pentru sfat, White Rider... Ma intrebam eu de ce sunt asaltat pe alte thread-uri... In legatura cu Collector's Gift, pacat, da, ca nu a fost si pe la noi. Eu am cumparat Editia Extinsa din Italia... The Return of the King Collector's Gift l-am luat din Romania (ce noroc cu baietii de la ProVideo) si statueta MinasTirith este de-a dreptul extraordinara...

Gaandalf 13 Feb 2005 20:08

Multumesc pentru sfat, White Rider... Ma intrebam eu de ce sunt asaltat pe alte thread-uri... In legatura cu Collector's Gift, pacat, da, ca nu a fost si pe la noi. Eu am cumparat Editia Extinsa din Italia... The Return of the King Collector's Gift l-am luat din Romania (ce noroc cu baietii de la ProVideo) si statueta MinasTirith este de-a dreptul extraordinara...

Pe Ebay sau orice alt site cu LOTR s-a pus la vanzare shi Minas Morgul care arat shi mai belea k Minas Tirith ...
:love:

SarumanTheWhite 13 Feb 2005 20:15

Da, cunosc acest lucru. Am primit si eu un talon de comanda atunci cand am cumparat Intoarcerea Regelui...

Din pacate, in Romania nu exista nici macar un magazin dedicat filmului.... Pot, astfel, sa cumpar un obiect numai din Anglia sau State

Gaandalf 14 Feb 2005 07:06

Are cineva melodia de la Houses of Healing knd Eowyin il intalneste pe faramir ?

Melodia e noua. Ce sa mai zic de credite unde mai sunt 2 melodii noi ...
acolo unde sun postatzi vreo cateva milioane de fani LOTR.

Faenor 14 Feb 2005 07:15

Am cautat melodia de la Houses of Healing pe coloana sonora pe care o aveam eu, da se pare ca e intr-adevar noua..si eu care credeam ca daca e de import o sa fie completa :x ....anyways tot ce stiu momentan despre ea este ca e cantata de Liv Tyler si ca initial cazuse si de la montajul pentru EE.

Gaandalf 14 Feb 2005 07:18

Originally Posted by Faenor:

Am cautat melodia de la Houses of Healing pe coloana sonora pe care o aveam eu, da se pare ca e intr-adevar noua..si eu care credeam ca daca e de import o sa fie completa :x ....anyways tot ce stiu momentan despre ea este ca e cantata de Liv Tyler si ca initial cazuse si de la montajul pentru EE.

Eu am intzeles k odata cu noul set de dvd-uri la EE au aruncat shi soundtrack-ul shi sunt curios dk contzine shi melodia asta shi celelalte 2 noi de la credite ...?

Gaandalf 14 Feb 2005 07:24

http://www.killermovies.com/l/lotrth...cles/2655.html

deci e alt cantec shi asta ...

Melodia de la Houses Of Healing era ceva de genu:
"With a sigh
You turn away
With a deeepening heart
No more words to say ..."
shi mai e ceva - oricum melodia e belea.

Faenor 14 Feb 2005 15:35

Stiu melodia si mie mi-a placut mult-a fost o surpriza si ilustreaza foarte bine atmosfera speciala a locului. Din pacate asa cum ti-am zis eu am intregul EE in original de la un prieten din Anglia si nu are soundtrack inclus :( ...asta e probabil ca e available din alte surse.

emanuel 14 Feb 2005 17:40

Fanii LOTR pot gasi la targul Valentine's Day de la Sala Dalles din Bucuresti Inelul Suprem din Lord of the Rings.
Argint, pret 170.000 lei.
Am scris acest mesaj, pentru ca stiu ca sunt multi cei care vor un astfel de "obiect pretios" si am mai auzit comentarii pe forum...

PS Sambata 12 feb. 2005 mai aveau 2 buc.

SarumanTheWhite 14 Feb 2005 17:55

Originally Posted by Faenor:

De fapt, a cazut pentru The Two Towers! S-au gandit ca n-o sa mai puna unele scene cu ea si cu Elrond in partea a doua, ci o sa le puna in 'Return of the King'. Initial, a fost montata peste viziunea lui Arwen... dar s-au hotarat sa nu o vedem pe ea si in acelasi timp sa cante si melodia a fost abandonta.

In final, au presupus (si corect) ca ar fi ideal s-o monteze in 'Houses of Healing' deoarece asa ii legau pe Eowyn, Arwen si Aragorn.... Superb cantec adus la perfectiune de Liv Tyler!

All times are GMT +2. The time now is 11:58.