![]() |
Uliu pasarar de Bucuresti, mare amator de vrabii
![]() Am observat de la geam acest uliu in timp ce-si servea pranzul fara tacamuri, in public. Some birds have no manners 8-| |
![]() |
|
dupa c ca majrtatea pozelor sunt ca ceaiu le mai puneti si imense. deprimant. face-ti-le mai mici, dracu'.
|
Maestre, nu te mai tortura urmarind acest thread prea umil pentru talentele tale.
|
voluntary solitary confinement
![]() |
nimic special, doar dimineata de astazi :)
![]() |
O pensie la vremea ei face cat zece femei !!!!!!
![]() |
Adica te inmorminteaza doar cu talonul de pensie la purtator? M-a intristat de nu se poate afisul asta. Imi vine sa sun la numarul ala non-stop :(
|
Cred ca te inmormanteaza si fara talon daca platesti dar in caz ca n-are bani, vaduva o sa garanteze cu talonul ei de pensie.
|
Am o relatie sentimentala cu locul asta.E o biserica de pe Valea Lunga din Militari.Am locuit in Militari cand eram mic .Tin minte ca-i murise bebelusul unei femei de la noi din bloc si slujba s-a tinut in biserica aia.Ne-am tinut dupa masina cu saracul copilas mort si maica-sa a aruncat cu bani.Parca mi-am luat o eugenie din banutii culesi de pe jos.
|
Vaduva? :)) Tu nu stii ca o femeie traieste mai mult decit un barbat?
Bremen, cred am inteles ce zice anuntul, e trist ca pensionarilor li se pune in fata "uite, acum puteti sa si muriti, nu lasati datorii in urma". Nu stiu cum sa zic, sint lucruri la care nu se face reclama. Mai mult ca sigur firma respectiva primeste ceva compensatii de la guvern, nu face acte de caritate. Tristetea mea e ca ma pun in postura unui pensionar care citeste asa ceva. In loc sa vad reclame cum sa-i faca pe pensionari mai activi, sa socializeze, sa fie veseli, vad asa ceva. Oricum, tu, cu vaduva, mi-ai readus zimbetul pe buze. |
Pe la Tineretului .
![]() |
8:55 North of Bucharest
![]() |
Teatru...
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Foarte frumoase poze! Primele doua imi amintesc de o super melodie chillout de prin anii '90: The Orb - Little Fluffy Clouds
|
![]() |
Brighton Beach (a trebuit sa le modific rezolutia :( )
![]() ![]() |
Nam / Rap / fara, voi pictati sau faceti poze ?
(compliment) |
All times are GMT +2. The time now is 11:50. |